Z různých důvodů se ani v létě nevzdáváme dlouhých kalhot. Jaké dlouhé pánské kalhoty pro léto 2019 musíte mít ve svém šatníku?

Pánské kalhoty pro léto 2019: Trendy pro muže, kteří je milují dlouhé

Z různých důvodů se ani v létě nevzdáváme dlouhých kalhot. Jaké dlouhé pánské kalhoty pro léto 2019 musíte mít ve svém šatníku?

Ani v horkých letních dnech se někteří z nás nemohou nebo nechtějí vzdát dlouhých kalhot. Pro někoho je nemyslitelné na veřejnosti ve městě ukazovat kolínko – ano i takoví jsme. Jiní z nás si to nemůžeme dovolit kvůli firemnímu dress code, nebo proto, že prosedíme den v na nízkou teplotu vyklimatizované kanceláři nebo autě. Proto jsem dal dohromady přehled trendů, které se vám budou zajisté hodit. Dlouhé pánské kalhoty pro léto 2019 mohou být samozřejmě sportovnějšího i elegantnějšího vzhledu, takže vybírejte chytře.

Pánské kalhoty pro léto 2019: víte, jako dlouhé kalhoty se nosí?
Pánské kalhoty pro léto 2019: víte, jako dlouhé kalhoty se nosí?

Jaké džíny se nosí v létě 2019?

Začnu evergreenem našich šatníků – džínami. Vynechat je nelze a mnozí kamarádi mne jako trend-settera neustále oslovují s dotazem, jaké džíny se teď nosí. Všelijaké, ale některé jsou skutečně „extra fashionable“. Které? Hitem jsou díry a záplaty. Jen je noste pouze tehdy, když máte na břichu „pekáč buchet„ a ne jen jednu nakynutější buchtu. To pak raději zůstaňte u decentnějšího modelu. Nebojte se světlých ani tmavých odstínů, avšak inkoustové džíny vypovídají o tom, že víte, co se nosí. Stejně tak jako šedé. Nosí se též džínové jogger kalhoty – tedy jakýsi kříženec mezi klasickými džínami a tepláky. S kapsami na straně kalhot budete opět za znalce módy. Všechny tyto typy džínsů nabízí e-shop Bolf.cz. K džínsům patří v letě hezké triko, polokošile a tílko. Normální košilí se eleganci celého outfitu dohnat nesnažte.

Když košili, tak k chino kalhotám

Pro elegantnější kombinace s kalhotami sáhněte po jiném typu kalhot. Chino kalhoty nabízí ležérní styl a eleganci současně. Jsou to kalhoty, které mají původ ve vojenské módě. Do podobných kalhot se oblékali vojáci v teplých zemích. I proto měly původně pískovou barvu. Později se tyto kalhoty staly oblíbeným oděvem studentů amerických univerzit a rovněž kouskem šatníků milovníků tzv. preppy stylu. jako vrchní díl se k nim hodí košile i polokošile. V e-shopu Bolf je koupíte v celé škále módních barev. Hitem jsou zejména v tmavších i světlých pastelech.

Baggy kalhoty pro milovníky street style

Máte pocit, že se někteří chlapi snad už ani nepřevlékají z tepláků? Tak takto nemluvte, protože budete vypadat jako módní ignorant. Baggy kalhoty jsou úžasným hitem. Naneštěstí (nebo možná naštěstí) nesluší každému. Vypadají jako tepláky se sníženým sedem. A jsou i ze stejného materiálu – z teplákoviny. Proto k nim potřebujete hezké břicho i nějaké ty centimetry, pokud jde o výšku postavy. Jestliže jste menší, udělají z vás trpaslíka. A co k nim? Nějaké cool triko, když bude bez rukávů, ještě lépe.

Baggy kalhoty nejsou tepláky: Jsou to trendy kalhoty pro muže.
Baggy kalhoty nejsou tepláky: Jsou to trendy kalhoty pro muže.

TIP:

Podívejte se na pánské kalhoty pro léto 2019

https://www.bolf.cz/cze_m_Panska-moda_Panske-kalhoty-809.html

 

Joggery – střih který prochází napříč módními materiály

Už jsme se s nimi setkali u džínsů. Baggy kalhoty by vám mohly připadat rovněž stejné. Ano, u obou typů těchto kalhot se s jogger střihem setkáme. Jogger kalhoty mají pružný pas, obvykle s pruženkou a šňůrkou současně. Stažená je i spodní část nohavic. Opět do několikavrstvé pruženky. Je to úžasný volnočasový trend, který sice není do práce pro bankovního úředníka, ale jinak – jděte do něj. Nejlépe vypadá v džínovém provedení. K joggerům noste sportovnější trika s krátkým rukávem, bez rukávu nebo fashion tílka. A za touto banální informací vás přece jen překvapím. Víte, že fashion trendy se nebojí k joggerům s trikem obléct ani sportovnější sako? Tak co, máte odvahu? A to nemluvě o tom, že si do outfitu se sakem vyberete joggery s proužky po straně. Protože ty jsou nejvíce módními.

Létu 2019 opět sluší kapsy

„A s kapsami“, přál si Milerův krteček – no jak jinak. Různé střihy kalhot si dnes jako bonus navíc přidávají módní velké boční kapsy. Největším hitem jsou pak na jogger kalhotách. Tam bych řekl, že sedí jako ulité. A na velké smartphony jsou jako stvořené.

Velké boční kapsy se na pánských kalhotách opět nosí.
Velké boční kapsy se na pánských kalhotách opět nosí.

Kamufláž z přehlídkových mol

Maskáčový vzor se vrací a zase odchází. Teď je však zase opět tady. Nosí se na baggy kalhotách i joggerech. S jinými střihy se teď právě moc nemiluje. Zato se miluje se všemožnými barvami. Kamufláž již není jen konzervativně zelená či netradičně béžová. Je klidně červená nebo modrá. A samozřejmě v 50 odstínech šedi.

Společenské pánské kalhoty pro léto 2019

Společenské pánské kalhoty jsou kapitolou samou pro sebe. Základní informací je, že mohou mít jak slim střih, tak být rovné a široké současně – ale… Jestli chcete jít s módou, noste je krátké, nad kotníky. Nesmí vypadat jako tříčvrťové, ale jakoby vám byly prostě malé. A samozřejmě do bot žádné ponožky!

Prozradím vám teď ještě s předstihem, že pánské kalhoty pro podzim 2019 se opět prodlouží a dokonce… To se však nechte překvapit…

Zdroj obrázků: Bolf.cz, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu