Pánské účesy – velká fotogalerie účesů!
Pánské účesy – velká fotogalerie účesů!

Pánské účesy – velká fotogalerie účesů!

Pánové, chystáte změnit svůj účes? Muži sice u svého účesu vydrží rozhodně déle než ženy, přesto je občas dobré zamyslet se nad změnou. Nový účes vás může omladit, dodat vás seriózní střih, nebo z vás udělat v mžiku lva salónů. Inspirujte se naší fotogalerií pánských účesů, kterou neustále doplňujeme o nové tipy!

Pánské účesy podléhají módním trendům o něco méně, než ty dámské, přesto však je dobré je sledovat a občas před návštěvou holiče nebo kadeřníka zapřemýšlet, jestli by to nechtělo změnu. Pánský účes má svá specifika a vychází z vlastností pánských vlasů, které přiznejme si, u většiny mužů s věkem řídnou. A tak se pánský účes mění. Muži nejčastěji hledají pánské účesy pro krátké vlasy, což je samozřejmé a proto jich naší fotogalerii najdete nejvíce. Avšak krátké pánské účesy v galerii doplňuje také pestrá škála dalších účesů pro muže: pánské účesy pro polodlouhé vlasy, také pánské účesy pro dlouhé vlasy i speciality, jakými je pánský účes – číro.

Aktuální horké novinky o vlasových trendech a nové pánské účesy nezapomeňte pravidelně sledovat v pánské sekci našeho magazínu Vlasyaucesy.cz.
FOTOGALERIE: Pánské účesy – velká fotogalerie 2014

12...5

Zdroj obrázků: účesové kolekce kadeřníků a firem