Svatební obřad v přírodě i svatba na statku – to je hit pro svatby

Nemusíte bydlet sami na statku, abyste si mohli dopřát svatbu jako ze žurnálu. Ty městské vyšly z módy a hitem je svatební obřad zasazený do živých kulis tradičních svatebních obřadů. Ty byly vždy spjaty s přírodou a obvykle též s tradičními obydlími. Zatímco svatby na zámku se stávají spíše synonymem pro kýč, ty na statku jsou hitem.

Dokonalá svatba si dnes žádá nejen perfektní svatební šaty, ale rovněž dobře zorganizovaný obřad i následnou oslavu svatby s hosty, k tomu samozřejmě perfektní ubytování. Obecně je nejlepší zajistit ubytování pro všechny svatebčany. Z tohoto důvodu odpadá nutnost organizovat svatbu někde v místě bydliště nevěsty či ženicha. Hitem je spíše perfektní místo s dokonalými exteriéry i interiéry pro svatbu, a samozřejmě s dostatečnými ubytovacími kapacitami.

Jak na nezapomenutelný svatební obřad? Zažijte svatbu snů v hotelu Equitana.
Jak na nezapomenutelný svatební obřad? Zažijte svatbu snů v hotelu Equitana.

Svatební obřad na klíč nemusí být jen od svatební agentury

Nechat si zorganizovat svatbu je rozhodně lepší řešení, než přípravy na svůj nejkrásnější den v životě, a i svatbu samotnou, proměnit v hon a stres, abychom vše zvládli svépomocí. Navíc svatba na klíč nemusí být ani velkou položkou v rozpočtu, kterou si nemůžete dovolit. Hotel Equitana je nejen skvělým místem pro svatbu, ale rovněž vám svatbu na klíč umí kompletně zajistit. Co zažijete? Equitana – to je svatební obřad v přírodě i svatba na statku s ubytováním. Nechybí dokonce ani svatební apartmán. Takže přesně to, co je aktuálním hitem, pokud jde o organizaci svateb.

Svatba na klíč v hotelu Equitana – to může být malá i obrovská svatba.

Equitana organizuje svatby na klíč

Svatby v romantickém hotelu Equitana jsou perfektně připravené svatební obřady v nádherném prostředí nedaleko Brd. Své ano si máte možnost dát klidně bosky na louce pod nádhernými stromy, nebo na molu romantického rybníka. Hotel se nachází na pomezí středočeského a jihočeského venkova a je oblíbeným místem nejen k rekreaci, ale i co se týče svateb. Perfektně připravená svatba s ubytováním je pro hotel samozřejmostí. Nabízí organizaci svatebního obřadu, hostiny, zajišťuje ubytování i pronájem svatebních prostor.

V hotelu Equitana nechybí ani svatební apartmán pro novomanžele.
V hotelu Equitana nechybí ani svatební apartmán pro novomanžele.