Kadeřník roku 2015 je Misha Čadková

Kadeřník roku 2015 zná své vítěze ve všech kategoriích. Kadeřníkem roku je Misha Čadková z Misha / hair studio v Praze.

V pražském Foru Karlín proběhlo v sobotu 16. dubna 2016 vyhlášení výsledků nezávislé kadeřnické soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards, která již čtrnáctým rokem probíhá za podpory Schwarzkopf Professional, divize profesionální vlasové kosmetiky společnosti Henkel. Titul Kadeřník roku 2015 (Hairdresser of the Year) získala Misha Čadková ze salonu MISHA / hair studio.

TIP:

Podívejte se na velkou fotogalerii z akce Kadeřník roku

Slavnostní galavečer Kadeřníka roku se již tradičně nesl v duchu předávání „kadeřnických Oscarů“. Hosté u kulatých stolů měli možnost sledovat představení vlasových trendů Essential Looks na jaro/léto 2016 od Schwarzkopf Professional s názvem MADE TO CREATE. Vlasová show v podání týmu technologů vedených mezinárodním školitelem Tiborem Priklerem hýřila barvami a technickou propracovaností jednotlivých účesů. Jan Balcařík, loňský vítěz Kadeřníka roku, vystoupil s dynamickou show pod názvem BACKROUND, která se nesla v duchu moderních Fashion weeků. 

Kadeřnické umění se v rámci slavnostního galavečera objevilo už u úvodního tanečního vystoupení Filipa Jankoviče a jeho skupiny FJUnit na rokokových parukách tanečníků.
Kadeřnické umění se v rámci slavnostního galavečera objevilo už u úvodního tanečního vystoupení Filipa Jankoviče a jeho skupiny FJUnit na rokokových parukách tanečníků.
Filip Jankovič před jedenácti lety zaujal v soutěži Superstar a od té doby se posunul zejména zejména do role tanečníka. Známý je tím, že tančí na podpatcích a tak si i moderátorka večera, kterou byla Adéla Banášová neodpustila vtípek, že Filipa dnes potkáte v různých talentových soutěžích a zejména v každé dobré ženské prodejně s obuví.
Filip Jankovič před jedenácti lety zaujal v soutěži Superstar a od té doby se posunul zejména zejména do role tanečníka. Známý je tím, že tančí na podpatcích a tak si i moderátorka večera, kterou byla Adéla Banášová neodpustila vtípek, že Filipa dnes potkáte v různých talentových soutěžích a zejména v každé dobré ženské prodejně s obuví.
Jako tanečních se Filip Jankovič vypracoval tak vysoko, že má dne za sebou spolupráci s takovými hvězdami, jakými jsou Kylie Minoque, George Michael, Justin Bieber, Mariah Carey, Jessie J, Stella McCartney nebo slovenská star nově bodující i v prestižní americké hitparády – Celeste Buckingham.
Jako tanečních se Filip Jankovič vypracoval tak vysoko, že má dne za sebou spolupráci s takovými hvězdami, jakými jsou Kylie Minoque, George Michael, Justin Bieber, Mariah Carey, Jessie J, Stella McCartney nebo slovenská star nově bodující i v prestižní americké hitparády – Celeste Buckingham.

Letošní ročník, včetně udílení titulu Kadeřník roku 2015, se konal po dvou letech a vysoké číslo odevzdaných přihlášek do soutěže potvrzuje, že tento nastolený trend se osvědčuje. Zároveň všechny lístky na galavečer byly vyprodané, což velký zájem kadeřníků jen potvrzuje.

Schwarzkopf Professional představil svoji Essential Looks show pro jaro/léto 2016. Hosté galavečera Kadeřníka roku 2016 dostali možnost vzhlédnou show nejnovějších Essential Looks pro jaro a léto 2016 s názvem Made to create.
Schwarzkopf Professional představil svoji Essential Looks show pro jaro/léto 2016. Hosté galavečera Kadeřníka roku 2016 dostali možnost vzhlédnou show nejnovějších Essential Looks pro jaro a léto 2016 s názvem Made to create.
Vlasová show v podání týmu technologů vedených mezinárodním školitelem Tiborem Priklerem předvedla kolekci, kterou jsme vám na stránkách magazínu Vlasy a účesy již představili. Určitě se tedy podívejte na fotografie z vlasové show, ale i na účesy tak, jak je představují vizuály této kolekce: Essential Looks SS 2016 – Made to Create.
Vlasová show v podání týmu technologů vedených mezinárodním školitelem Tiborem Priklerem předvedla kolekci, kterou jsme vám na stránkách magazínu Vlasy a účesy již představili. Určitě se tedy podívejte na fotografie z vlasové show, ale i na účesy tak, jak je představují vizuály této kolekce: Essential Looks SS 2016 – Made to Create.

Titul kadeřník roku 2015 putuje do rukou Mishe Čadkové

Nezávislá porota složená z českých i mezinárodních kadeřníků a zástupců módního průmyslu přidělila hlavní titul Kadeřník roku 2015 Mishe Čadkové ze salonu MISHA/hair studio. Zajímavostí je, že právě soutěžní kolekce Mishy Čadkové byla úplně prvním odevzdaným setem, který získal číslo 001.

Toto jsou podle HDA 2015 nejlepší kadeřníci České a Slovenské republiky

Letošní ročník HDA byl na vítěze velmi pestrý, po dlouhé době se v každé odborné kategorii objevilo jiné jméno. V kategorii  Dámský komerční účes Praha zvítězila Misha Čadková, která s touto kolekcí dosáhla až na celkové vítězství. Za Čechy si sošku odnesla Lea Trabaková ze salonu Michal Zapoměl a díky vítězství Dominika Mikulčáka ze stejnojmenného salonu v kategorii Kolorista roku získal Salon Michal Zapoměl i titul Tým roku. Vítězství v Dámském komerčním účesu Morava patřilo Štěpánce Hudcové ze salonu ŠUTA a slovenská soška výherce Igora Sedláka putuje do Prešova do Salónu Igor Sedlák.

Nové jméno přinesla kategorie Objev roku, kde své prvenství vybojovala Mária Karabinošová ze Salónu Igor Sedlák. Nejlepší Avantgardou se může pyšnit Marcela Blechová ze salonu TOP a kategorii Pánský komerční účes vévodila Lenka Habartová z RED Salonu.

Cena veřejnosti přinesla vítěze z obou zemí – za Českou republiku v této kategorii zvítězil Martin Loužecký (Hairthusiasts, Praha), za Slovensko se vítězem stala Hana Havettová (Vlasové studio EL, Zlaté Moravce). Prvenství v kategorii Cena tisku za Slovensko patří Igorovi Sedlákovi (Salón Igor Sedlák) a za Českou republiku Janu Hlaváčkovi (Hairthusiasts, Praha).

Czech and Slovak Hairdressing Awards 2015 / Kadeřník roku 2015 – program plný hvězd

Večerem i letos provázela známá slovenská moderátorka Adéla Banášová a vyhlašování výsledků doplnil doprovodný taneční a hudební program. Diváky zcela strhl svým tanečním vystoupením Filip Jankovič se svojí skupinou FJUnit, který se během svého působení na taneční scéně vypracoval na absolutní špičku a spolupracoval s takovými jmény jako Kylie Minogue, George Michael, Justin Bieber, Mariah Carey, Jessie J, Stella McCartney nebo Celeste Buckingham. O hudební vystoupení se postarala zpěvačka Elis, vlastním jménem Eliška Mrázová, která se stala Objevem roku 2014 v anketě Český slavík Matonni. Elis je všestrannou umělkyní s obrovským talentem a hraje na několik hudebních nástrojů. Na samotný galavečer Kadeřníka roku si dokonce připravila upravenou verzi známé písně Shubidu. Na slavnostní večer, který byl plný emocí, krásy a kreativity, dorazily i další kadeřnické celebrity a osobnosti módního a společenského života. Z českých celebrit nechyběly například Česká Miss 2006 Renáta Langmannová, herečka Michaela Maurerová, či zpěvačka Mista.

Po „parukové“ taneční show přišla na scénu další hvězda večera. Objev roku Českého slavíka Mattoni 2014, mladá ostravská zpěvačka a všestranná umělkyně Eliška Mrázová, vystupující pod uměleckým jménem Elis. Zpěvačka je známá tím, že upravuje texty svých písní a přizpůsobuje jich situace, kdy kde je zpívá. Tentokrát přizpůsobila svoji píseň Shubidu kadeřnické tématice. A tak se v písni objevila Jana Burdová i Honza Balcařík, ale i samotný Schwarzkopf Professional. A jako diváci jsme se dověděli například i to, že: „Praha a Morava, Slovensko a Česko, kadeřníci dnes večer, soutěží o všecko.“
Po „parukové“ taneční show přišla na scénu další hvězda večera. Objev roku Českého slavíka Mattoni 2014, mladá ostravská zpěvačka a všestranná umělkyně Eliška Mrázová, vystupující pod uměleckým jménem Elis. Zpěvačka je známá tím, že upravuje texty svých písní a přizpůsobuje jich situace, kdy kde je zpívá. Tentokrát přizpůsobila svoji píseň Shubidu kadeřnické tématice. A tak se v písni objevila Jana Burdová i Honza Balcařík, ale i samotný Schwarzkopf Professional. A jako diváci jsme se dověděli například i to, že: „Praha a Morava, Slovensko a Česko, kadeřníci dnes večer, soutěží o všecko.“
Show Jana Balcaříka: BACKROUND
Jan Balcařík, Kadeřník roku 2013 a jeho show.
Jan Balcařík, Kadeřník roku 2013 a jeho show.
Jan Balcařík, Kadeřník roku 2013 a jeho show.
Jan Balcařík, Kadeřník roku 2013 a jeho show.
Jan Balcařík, Kadeřník roku 2013 a jeho show.
Jan Balcařík, Kadeřník roku 2013 a jeho show.
Jan Balcařík, Kadeřník roku 2013.
Jan Balcařík, Kadeřník roku 2013.

Slavnostní galavečer soutěže Kadeřník roku, která vznikla v roce 1985 ve Velké Británii a v současnosti se koná v řadě dalších zemí, každoročně vedle vítězů dílčích kategorií vynese na výsluní slávy absolutního vítěze s titulem Kadeřník roku. Sponzorem a organizátorem soutěže je Schwarzkopf Professional, divize profesionální vlasové kosmetiky firmy Henkel.

Michal Zapoměl a jeho múzy.
Michal Zapoměl a jeho múzy.
Pavlína Němcová na akci Czech and Slovak Hairdressing Awards 2015.
Pavlína Němcová na akci Czech and Slovak Hairdressing Awards 2015.
024-galavecer-kadernik-roku-czech-slovak-hairdressing-awards-2015-2016
Michaela Maurerová na akci Czech and Slovak Hairdressing Awards.

Přehled vítězů a nominací Czech&Slovak Hairdressing Awards 2015

Kadeřník roku / Hairdresser of the Year

Absolutní vítěz – kadeřník roku 2015: Misha Čadková, MISHA / hair studio, Praha

roku
Misha Čadková – kadeřník roku 2015.
Kadeřnice Jana Burdová a Misha Čadková.
Kadeřnice Jana Burdová a Misha Čadková.

Objev roku / Newcomer of the Year

Vítěz: Mária Karabinošová, Salón Igor Sedlák, Prešov

Mária Karabinošová, Salón Igor Sedlák, Prešov
Mária Karabinošová, Salón Igor Sedlák, Prešov

Nominovaní:

  • Adam Adlt, Top-hair Radka Marková, Žďár nad Sázavou
  • Klára Doležalová, BOMTON Studia, Praha
  • Daria Hekerlová, Hairthusiasts, Praha
  • Mária Karabinošová, Salón Igor Sedlák, Prešov
  • Marek Szilágyi, Salon Michal Zapoměl, Plzeň

Kolorista roku / Schwarzkopf Professional Colourist of the Year

Vítěz: Dominik Mikulčák, Salon Michal Zapoměl, Praha

Dominik Mikulčák, Salon Michal Zapoměl, Praha
Dominik Mikulčák, Salon Michal Zapoměl, Praha

Nominovaní:

  • Jan Hlaváček, Hairthusiasts, Praha
  • Diana Kratochvílová, RED Salon, Praha
  • Dominik Mikulčák, Salon Michal Zapoměl, Praha
  • Romana Topinková, Salon RT, Plzeň
  • Lucie Zelengorovová, BOMTON Studia, Praha

Avantgardní účes / Avantgarde

Vítěz: Marcela Blechová, Kadeřnický salon TOP, Třebíč

Marcela Blechová, Kadeřnický salon TOP, Třebíč
Marcela Blechová, Kadeřnický salon TOP, Třebíč

Nominovaní:

  • Marcela Blechová, Kadeřnický salon TOP, Třebíč
  • Michaela Boháčová, RED Salon, Praha
  • Patrik Hagara, Kadeřnické studio Sanett, Praha
  • Jana Langmajerová, BOMTON Studia, Praha
  • Romana Topinková, Salon RT, Plzeň

Dámský komerční účes Praha / Women Prague

Vítěz: Misha Čadková, MISHA/hair studio, Praha

Misha Čadková, MISHA/hair studio, Praha
Misha Čadková, MISHA/hair studio, Praha

Nominovaní:

  • Jan Balcařík, RED Salon, Praha
  • Misha Čadková, MISHA/hair studio, Praha
  • Anna Plačková, Toni&Guy Dlouhá, Praha
  • Jaroslava Rigóvá, Salon Michal Zapoměl, Praha
  • Martin Loužecký, Hairthusiasts, Praha

Dámský komerční účes Čechy / Women Bohemia

Vítěz: Lea Trabaková, Salon Michal Zapoměl, Plzeň

Lea Trabaková, Salon Michal Zapoměl, Plzeň
Lea Trabaková, Salon Michal Zapoměl, Plzeň

Nominovaní:

  • Gabriela Kejmarová, Salon Gabriela, Teplice
  • Adéla Kodetová, Dual Studio, Karlovy Vary
  • Martin Kováč, Hair Art Design, Plzeň
  • Romana Topinková, Salon RT, Plzeň
  • Lea Trabaková, Salon Michal Zapoměl, Plzeň

Dámský komerční účes Morava / Women Moravia

Vítěz: Štěpánka Hudcová, Salon ŠUTA, Hevlín

Štěpánka Hudcová, Salon ŠUTA, Hevlín
Štěpánka Hudcová, Salon ŠUTA, Hevlín

Nominovaní:

  • Marcela Blechová, Kadeřnický salon TOP, Třebíč
  • Lenka Gorčíková, Hair Studio Piel Professional, Břeclav
  • Štěpánka Hudcová, Salon ŠUTA, Hevlín
  • Martin Nosál, Kadeřnictví Martin Nosál – Studio, Hodonín
  • Martina Slonková, Salon ŠUTA, Hevlín

Dámský komerční účes Slovensko/ Slovakia

Vítěz: Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák, Prešov

Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák, Prešov
Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák, Prešov

Nominovaní:

  • Hana Havettová, Vlasové Studio EL, Zlaté Moravce
  • Jana Kukučková, Salon Anar, Zlaté Moravce
  • Marieta Murga, Lekart Hairdressing, Bratislava
  • Carolina Rosenberger, Atelier Carolina Rosenberger, Košice
  • Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák, Prešov

Pánský komerční účes / Men

Vítěz: Lenka Habartová, RED Salon, Praha

Lenka Habartová, RED Salon, Praha
Lenka Habartová, RED Salon, Praha

Nominovaní:

  • Lenka Habartová, RED Salon, Praha
  • Jan Chvojka, Salon Petra Měchurová, Praha
  • Tomáš Kaláč, Salon Michal Zapoměl, Plzeň
  • Daniel Pašek, BOMTON Studia, Praha
  • Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák, Prešov

Cena tisku ČR / Press Award CZ

Vítěz: Jan Hlaváček, Hairthusiasts, Praha

Vlevo: Cena tisku CZ – Jan Hlaváček, Hairthusiasts, Praha. Vpravo: Cena tisku SR – Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák, Prešov.
Vlevo: Cena tisku CZ – Jan Hlaváček, Hairthusiasts, Praha. Vpravo: Cena tisku SR – Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák, Prešov.

Nominovaní:

  • Lenka Gorčíková, Hair Studio Piel Professional, Břeclav
  • Jan Hlaváček, Hairthusiasts, Praha
  • Diana Kratochvílová, RED Salon, Praha
  • Jana Langmajerová, BOMTON Studia, Praha
  • Romana Topinková, Salon RT, Plzeň

Cena tisku SR / Press Award SK

Vítěz: Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák, Prešov

Nominovaní:

  • Sean Kasumovič, Salón EDA, Nitra
  • Jana Kukučková, Salon Anar, Zlaté Moravce
  • Marieta Murga, Lekart Hairdressing, Bratislava
  • Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák, Prešov (Dámský komerční účes)
  • Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák, Prešov (Pánský komerční účes)

Cena veřejnosti ČR / Consumer Award CZ

Vítěz: Martin Loužecký, Hairthusiasts, Praha

Vlevo: Cena veřejnosti SK – Hana Havettová, Vlasové Studio EL, Zlaté Moravce. Vpravo: Cena veřejnosti CZ – Martin Loužecký, Hairthusiasts, Praha. Uprostřed: Roxana Báťková předávala ceny oběma vítězům, kteří mimo jiné získali možnost propagace na stránkách magazínu Vlasy a účesy.
Vlevo: Cena veřejnosti SK – Hana Havettová, Vlasové Studio EL, Zlaté Moravce. Vpravo: Cena veřejnosti CZ – Martin Loužecký, Hairthusiasts, Praha. Uprostřed: Roxana Báťková předávala ceny oběma vítězům, kteří mimo jiné získali možnost propagace na stránkách magazínu Vlasy a účesy.

Nominovaní:

  • Jan Hlaváček, Hairthusiasts, Praha
  • Jaroslava Rigóvá, Salon Michal Zapoměl, Praha
  • Marcela Blechová, Kadeřnický salon TOP, Třebíč
  • Romana Topinková, Salon RT, Plzeň
  • Eva Komínková, Kadeřnické studio Sanett, Praha
  • Misha Čadková, MISHA/hair studio, Praha
  • Martin Loužecký, Hairthusiasts, Praha
  • Gabriela Kejmarová, Salon Gabriela, Teplice
  • Lenka Gorčíková, Hair Studio Piel Professional, Břeclav
  • Misha Čadková, MISHA/hair studio, Praha

Cena veřejnosti SR / Consumer Award SK

Vítěz: Hana Havettová, Vlasové Studio EL, Zlaté Moravce

Nominovaní:

  • Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák, Prešov
  • Jana Kukučková, Salon Anar, Zlaté Moravce
  • Marieta Murga, Lekart Hairdressing, Bratislava
  • Sean Kasumovič, Salón EDA, Nitra
  • Mária Karabinošová, Salón Igor Sedlák, Prešov
  • Branislav Belan, Donna Uomo, Bratislava
  • Hana Havettová, Vlasové Studio EL, Zlaté Moravce
  • Carolina Rosenberger, Atelier Carolina Rosenberger, Košice
  • Michal Roháč, TONI&GUY, Bratislava
  • Carolina Rosenberger, Atelier Carolina Rosenberger, Košice

Tým roku / Team Award

Vítěz: Salon Michal Zapoměl

Salon Michal Zapoměl a jeho vítězný tým.
Salon Michal Zapoměl a jeho vítězný tým.
Ocenění Tým roku 2015 získal Michal Zapoměl a jeho tým.
Ocenění Tým roku 2015 získal Michal Zapoměl a jeho tým.

Nominovaní:

  • Bomton Studia
  • RED Salon
  • salon Michal Zapoměl
  • Salon Šuta
  • Toni&Guy

Zdroj obrázků:  ContentPub / Vlasy a účesy – Roman Souček