Nůžkový stan poskytne zázemí i vaší svatbě

Svatba pod širým nebem je hitem. Ale pozor na to, co si pod ní představit. Skutečně ji chcete riskovat bez střechy nad hlavou? Rozhodně se neoplatí spoléhat na předpověď počasí. Ta zklame častěji, než je zdrávo. Navíc hýbat s termínem svatby je zcela nemožné. Pojistkou je nůžkový stan použitý jako zahradní přístřešek, který dokáže svatbu ukrýt pod střechu, přestože je v exteriéru.

Svatby konané venku jsou dnes velkým hitem a zájem o ně ještě více vzrostl v posledních dvou letech kvůli koronavirové situaci. Pod širým nebem byly svatby bezpečnější. Avšak oblíbené jsou i nyní, zejména kvůli romantice, kterou neumí napodobit žádné interiéry. Ať již se rozhodneme dělat svatbu na zahradě rodinného domu, chalupy, či si pronajmeme exteriérové prostory, je venkovní svatba úžasnou. Aby nám ji ale nezkazil, byť jediný mráček, či neodbytně pálící sluníčko, potřebujeme ji zastřešit. Schovat musíme být schopni hostinu i svatebčany. Ideální pro tento účel je nůžkový stan. Ten se s oblibou využívá i jako zahradní přístřešek, takže jej využijete i po svatbě.

Nůžkový stan je praktický a roste podle počtu vašich hostí

Na prodej nůžkových stanů se specializuje firma Mutton. Ta nabízí stany v různých rozměrech – od 2×2 m až po 6×3 m. 18 m2 bývá již pro běžnou svatbu dostatečné. Pokud by vám však ani tento stan nestačil, máte možnost spojit několik stanů dohromady. Takto dokážete vytvořit i jiný než jen čtvercový a obdélníkový tvar. Pro svatbu se hodí třeba uspořádání do U.

Vyberte si nejen barvu

Jakmile si vyberete z různých barev stanů, kterých je k dispozici hned několik, rozhodněte se, zdali budete používat stan pouze s nepromokavou střechou, nebo i s bočními panely. Stany se dají snadno nazdobit svatebními dekoracemi. Skvělým nápadem je nechat si stan podepsat svatebními hosty a zůstane vám tak památka na váš velký den.

Pracovní četu na stavění nůžkového stanu nepotřebujete!

Čeho se rozhodně nemusíte obávat, je, že byste na postavení nůžkového stanu potřebovali celou pracovní četu či většinu rodiny. Nůžkový stan se používají i jako prodejní stánek. To proto, že se snadno složí a rozloží i v jedné osobě. Stejně tak je to užitečné v situaci, kdy je využíván jako reklamní stánek. Kdo ví, možná se svým partnerem začnete po svatbě společně podnikat a váš svatební stan vám pomůže rozjet vaše společné podnikání.