Oprava mobilu bez servisu: Náhradní díly na mobily šetří naše peněženky

Prasklé sklo, baterie, která dosloužila, nefunkční nabíjecí konektor – nic z toho nemusí náš mobilní telefon vyřadit z provozu. Stačí vědět, kde koupit náhradní díly na mobily. Oprava mobilu bez servisu je díky nim realitou.

Mnozí z nás mobil nepustí po většinu dne z rukou, občas jej z nich ale upustíme. Taková nehoda se prostě stává, a někdy to náš telefon prostě bez újmy neustojí. Je jedno, jestli mluvíme o drahém high-end modelu, nebo o tom levném. Řada závad na telefonu nemusí nutně znamenat, že dosloužil.

Telefony nás umí pozlobit i bez mechanického poškození. Problémy mohou dělat antény, nabíjecí konektory, dotykové desky, LCD displeje, flex kabely, kamery a fotoaparáty, mikrofony, reproduktory, tlačítka a samozřejmě baterie. Mobil může být ještě plně funkčním, přesto už nám doslouží baterie a potřebuje vyměnit za novou. Tušíme, že nás servis mobilního telefonu nemine.

Zdá se vám však servis mobilních telefonů předraženým?

Obvykle jím skutečně je. Alternativou je oprava mobilu bez servisu. Zkuste ji svépomocí. I když nejste žádným specialistou na opravy moderní techniky, neznamená to, že si s většinou problémů neporadíte. Díky e-shopu F-mobil.cz snadno a za dobré ceny nakoupíte náhradní díly na mobily. Ten nabízí rovněž nářadí pro opravu mobilních telefonů.

Sada na opravu mobilu vám dá do rukou přesně ty nástroje, které vám pomohou s opravou, s demontáží mobilu bez jeho poškození, i s následnou montáží. Oprava prasklého skla na mobilu, oprava displeje mobilu či oprava flex kabelu je s těmito pomůckami hračkou i pro amatéra.

Kupte si náhradní baterie do mobilu

Často nás do servisu žene nutnost výměny baterie. Tam však chtějí nemalou částku nejen za její výměnu, ale i baterie jsou výrazně dražší než ty, které jsme si schopni koupit sami třeba právě v e-shopu F-mobil.cz. Ten nabízí kvalitní baterie do telefonu – originální i kvalitní alternativní.

Oprava mobilu bez servisu není ničím složitým

Na internetu najdete celou řadu skvělých videonávodů, jak na opravu mobilu svépomocí. Náhradní díly, ať již flex kabel, LCD displej, či třeba nabíjecí konektor, pak levně nakoupíte na F-mobil.cz. E-shop se přezdívá „férovým fajnšmekrem“. Má dobré ceny a know-how v prodeji náhradních dílů pro mobily. Přesně ví, co pro opravu telefonu potřebujete. Proto vám nabídne vše, co potřebujete – včetně nářadí a lepidel. Mimochodem, napadlo vás, že sada na opravu telefonu je i dobrým vánočním dárkem?