Užijte si Krkonoše i v létě. Objednejte si však včas dobrý penzion

Užijte si Krkonoše i v létě. Objednejte si však včas dobrý penzion

Většina z nás má Krkonoše spojeny spíše se zimní než s letní dovolenou. V zimě jezdíme na hory, v létě k moři. Udělejte to letos jinak. Naplánujte si v Krkonoších letní dovolenou.

Kam se vydat? Krkonoše jsou nádherné na různých místech. Podívejte se na penziony v Krkonoších a naplánujte si svoji letní dovolenou již nyní. V sezóně již bývá obsazeno.

Klasika je Špindlerův Mlýn

Ve Špindlu najdete snad nejvíce hotelů a penzionů v Krkonoších. Dobrý penzion Špindlerův Mlýn, to je například Krakonošova dílna WOODHAUS, který vás zaujme i velice moderním pojetím horského objektu. Láká vás ubytování s bazénem? Zkusit lze Pension SILVA, Pension Karolína nebo Pension Moravěnka. Špindlerův Mlýn je nejnavštěvovanější horské středisko v České republice a začít právě zde poznávat Krkonoše je výborný nápad.

Vydejte se do Harrachova

Harrachov je na turisty připraven stejně dobře jako Špindlerův Mlýn. Penzion Harrachov, to je celé spektrum penzionů, hotýlků i hotelů. Zkuste ty s přívlastkem wellness, kde si pobyt užijete ještě více. Hodí se i pro různé prodloužené víkendy s partnerem, s rodinou či s kamarádkami.

Zkuste i další regiony

Vybírat penziony však můžete i v řadě dalších regionů Krkonoš. Rokytnice nad Jizerou či Vrchlabí patří k těm největším. Oblíbené jsou též Jánské Lázně, Černý Důl, Benecko, Pec pod Sněžkou, Svoboda pod Úpou, Malá Úpa a Strážné. Méně penzionů pak najdete i v dalších regionech, o to však mohou být tato místa malebnější a nabídnou více soukromí a méně turistů. Jsou to Horní Maršov, Trutnov, Žaclér, Paseky nad Jizerou, Dolní Dvůr, Mladé Buky, Tanvald, Víchová nad Jizerou, Hostinné či Jablonec nad Jizerou.

Kde si vybrat nejlepší ubytování v Krkonoších?

Pokud hledáte oblíbené penziony, podívejte se na Penziony.cz. Tento skvělý vyhledávač vám umožní najít penzion nejen v Krkonoších a rovnou si v něm zarezervovat pobyt. Penziony jsou skvěle popsané, ihned znáte, jaké vybavení či turistické atrakce nabízí.