Obujte se zdravě! Zdravotnická obuv se hodí nejen pro zdravotníky

Zdravotnictví už dávno není uniformované a fádní. Na trhu je celá řada značek, která do profesního zdravotnického oblečení přinesla více pohodlí, stylu, barev a vzorů. Se sortimentem zdravotnické obuvi se navíc obujete i doma. Obujte se zdravě a taktéž efektně.

Ať již sháníte profi oděvy pro zdravotnické zařízení, nebo vás zajímá zdravá obuv, která současně dobře vypadá, rozhodně vás zaujme sortiment rodinné firmy FOMI. FomiPro je zavedený prodejce a současně též výrobce pracovního a profesního oblečení pro zdravotnictví, ale i pro kosmetická studia, kadeřníky a wellness centra.

Obléct personál do stejné barvy trika s logem firmy dnes již nestačí

Profesionální oděvy musí mít styl, nabízet pohodlí i potřebné funkční prvky. Přitom každá z health&beauty profesí si žádá ty své. FOMI je na trhu již 25 let a umí nabídnout zhotovení profesních oděvů přesně dle vašich potřeb. Další nabídku pak najdete v e-shopu firmy. Tvoří ji profesní oděvy a obuv od dalších výrobců.

Sesterské haleny, které mění zdravotnictví

Velkou roli ve zdravotnictví tvoří péče a přístup personálu k pacientům. Úkolem lékařů a sester není zdaleka jen aplikovat vhodné medikamenty či jinou léčbu. Pacient se musí cítit rovněž příjemně a ke zdárné léčbě nemalou mírou přispívá i psychika pacienta. Proto je skvělé, že díky novým profesním oděvům dnes třeba sestřičky působí na pacienty povzbudivěji. Platí to zejména u dětských pacientů, ale podceňovat to nelze ani u dospělých či seniorů. Bílé pláště tak z ordinací a nemocnic čím dál častěji mizí. Sesterské haleny jsou barevné, se vzory a rovněž v mnohem slušivějších střizích než dříve. Móda dorazila i do tohoto oboru.

Obujte se zdravě a se stylem v práci i doma

Díky FOMI není problém ani pohodlné a současně stylové obutí. Kvalitní zdravotnická obuv už dávno není jen bílá. Sandály, pantofle i tenisky jsou stále pohodlné a vhodné pro celodenní nošení, ale navíc si máte možnost vybrat i romantičtější vzory, či dokonce veselé motivy. Zdravotnická obuv, zejména ta pro ženy, vás okouzlí, i když nepracujete přímo ve zdravotnictví. Je oblíbenou v mnoha beauty či sportovních profesích, ale hodí se i jako zdravá domácí obuv. Obujte se zdravě i doma!