Užívejte si zvuk bez drátu: Bezdrátová sluchátka jsou svoboda

Bezdrátové technologie nás osvobodily od kabelů. Nejmarkantnější je to u zařízení, která se dají nazvat osobními, tedy třeba u sluchátek. Neustálé zamotávání drátu do vlasů či do oblečení vyřešila bezdrátová sluchátka. Díky pohodlnosti nošení se tak stala vítanými partnery kdykoliv a kamkoliv. Třeba pro sport jsou zcela nepostradatelná.

Chodíme s nimi do práce i do školy, jsou partnerem pro sport, zpříjemňují nám venčení pejsků i vytváří oázu soukromí kdekoliv, kde je na nás příliš mnoho lidí. Bezdrátová sluchátka se stala nezbytností stejnou jako kapesník. Když sáhneme do kapsy, potřebujeme, aby tam byla připravena. Posloucháme s nimi samozřejmě hudbu, ale i díky nim jsme propadli audiu ještě více. Pouštíme si zajímavé podcasty i posloucháme audioknihy. Lehneme si s nimi do vany, nebo se sluchátky usínáme. Nepřekáží jako ta drátová. Dávají nám svobodu, soukromí, a navíc též styl.

Co by měla mít dobrá bezdrátová sluchátka?

Podobně jako u jakýchkoliv sluchátek je důležitý kvalitní zvuk. Chceme si vychutnat nezkresleně hudbu, ale i filmy či mluvené slovo. Nezbytná je však rovněž schopnost sluchátek izolovat zvuk. Odfiltrovat šumy z okolí a taktéž zvuk ze sluchátek nepropouštět mimo naše uši.

Bezdrátová sluchátka je zapotřebí nabíjet, takže jednou z nejdůležitějších vlastností sluchátek je jejich výdrž. Ideální jsou sluchátka s vlastní dokovací stanicí, kde je lze uložit a současně nabíjet. Měla by být rovněž kompatibilní se všemi zařízeními, která používáme: s mobilním telefonem (včetně možnosti handsfree vyřizování hovorů), tabletem, notebookem i s televizí. Bluetooth sluchátka jsou pro to uzpůsobená a stačí je vždy spárovat s jiným zařízením podporujícím tuto technologii.

CARNEO bluetooth sluchátka pro každého

Sluchátka si vybíráme i podle toho, jaká se nám pohodlně nosí. Značka CARNEO nabízí různě řešená sluchátka. Klasická do uší, zcela minimalistické špunty, se závěsem na ucho, jištěné krátkým záhlavním drátkem (ideální třeba pro sport) i stále oblíbená náhlavní. Bluetooth sluchátka CARNEO jsou velice stylová a na skvělé technologické úrovni. Patří k technické špičce, a přitom se nabízí za ekonomickou cenu.

Pořiďte si na léto i přenosný reproduktor

Chcete se podělit o své audiozážitky i s druhými? Nebo si hudbu a mluvené slovo užívat kdekoliv zcela bez sluchátek, ale ve vyšší kvalitě, než nám dává reproduktor mobilního telefonu? Třeba při cvičení? Řešením jsou přenosné reproduktory. Pracují s technologií bluetooth a jsou proto nezávislé na kabelovém propojení. Ty lepší nabízí stereozvuk i odolnost vůči vodě a prachu IPX7. Nejkvalitnější pak dokonce HiFi stereozvuk a nechybí jim ani výkonný subwoofer. Takový reproduktor nezklame ani na zahradní party. I přenosné reproduktory si vyberete z nabídky CARNEO.