Za chvíli to propukne! V OKAY elektro/nábytek začíná Black Friday 2022. Je čas nakoupit vánoční dárky 2022 i úspornější spotřebiče.

Black Friday 2022 v OKAY začíná!

Za chvíli to propukne! V OKAY elektro/nábytek začíná Black Friday 2022. Tento svátek levných nákupů bude letos ještě zajímavější než kdy jindy. Je totiž ideální čas nejen nakoupit dárky co nejvýhodněji a nečekat, než ceny ještě narostou, nebo zboží dokonce nebude. Ale je správná chvíle zamyslet se i nad tím, zdali doma nevyměnit neúsporné spotřebiče za ty úspornější. Energetická krize nám totiž naši nešetrnost spočítá do poslední koruny.

Již 31. 10. začíná Black Friday 2022 v OKAY. Slevy nabídne obchod napříč všemi kategoriemi prodávaného zboží – jak na elektro, tak na nábytek. Je ideální čas využít tyto slevy na nákup vánočních dárků. Vánoce už vůbec nejsou daleko. Sáhněte třeba po dárcích z oblasti osobní péče a hygieny. Letos se budou nakupovat zejména praktické dárky. Ať již různé zdravotní pomůcky, které patří taktéž do elektra (například tlakoměry, infralampy, solária, inhalátor, teploměry či glukometry), tak různé produktu pro krásu a péči o tělo (zastřihovače vousů, holicí strojky, fény, kulmy, žehličky na vlasy, epilátory a depilátory, či pomůcky pro ústní hygienu).

TIP: Každou ženu potěší například fén Panasonic EH-NA65-K825. Jde o skvělý fén využívající Technologie nanoeTM udržující ve vlasech vlhkost. Má funkci studeného vzduchu pro fixaci účesu i speciální trysku pro expresní vysoušení vlasů. Fén se dodává hned se třemi nástavci. Patří mezi fény nabízející nejšetrnější péči o vlasy.

Plánujete nákup úspornějších spotřebičů?

Díky Black Friday OKAY můžete začít ihned šetřit i co se týče spotřeby elektrické energie. V době drahých energií se nevyplatí podceňovat pravidlo, že velké spotřebiče je nutné, co deset let vyměnit za modernější a úspornější. Jak je na tom vaše pračka a sušička? Zejména sušička je velkým žroutem energie. Ta s tepelném čerpadlem dnes musí být samozřejmostí. Určitě ale sušičku nezavrhujte. Ušetříte na žehlení.

TIP: Vynikající volbou je například sušička prádla AEG AbsoluteCare T8DBG68WC v třídě A+++. Ten, kdo si na výhody sušičky prádla navykl, se k životu bez ní bude vracet jen stěží. Ale zamyslet se nad úspornějším modelem se rozhodně vyplatí. A s Black Friday OKAY lze na nákupu ušetřit.

Nepromeškejte Black Friday 2022 v OKAY

V OKAY nabízí dobré ceny a s Black Friday nakoupíte ještě za lepší cenu s dodatečnou slevou. Obchod garantuje nejlepší ceny. Černý pátek, jak se svátek levného nakupování česky nazývá, přinese v OKAY slevy až 82 % na široký sortiment elektra – pračky, sušičky, lednice, televize, malé kuchyňské spotřebiče, beauty spotřebiče, na mobilní telefony a další zboží. Výhodně nakoupíte i v kategorii nábytku – sedačky, kuchyně či třeba postele. Využít lze dopravu na výdejny zdarma.