Pro začínající jezdce, milovníky ježdění, ale i profesionální sportovce, je tady top jezdecké oblečení a potřeby pro koně Animo. Teď je koupíte i v akci.
Pro začínající jezdce, milovníky ježdění, ale i profesionální sportovce, je tady top jezdecké oblečení a potřeby pro koně Animo. Teď je koupíte i v akci.

Jezdecké oblečení Animo – nyní jej koupíte s atraktivními slevami

Pro začínající jezdce, milovníky ježdění, ale i profesionální sportovce, je tady top jezdecké oblečení a potřeby pro koně Animo. Teď je koupíte v akci.

Každý sport má svoji specifickou módu. Dává mu image, ale i funkční vlastnosti, které jsou pro danou sportovní činnost potřebné. Ještě důležitější je správná sportovní móda pro sporty, které mají téměř v pravidlech vepsanou eleganci. Takovým sportem je i jezdectví. K noblesní kráse koní totiž zcela neodmyslitelně patří i elegantní jezdec.

Hledáte jezdecké oblečení bez kompromisů mezi elegancí, funkčností a orientací na výkon? Vyzkoušejte italskou značku Animo.
Hledáte jezdecké oblečení bez kompromisů mezi elegancí, funkčností a orientací na výkon? Vyzkoušejte italskou značku Animo.

Ti nejmenší jezdci, zejména dívky, se zamilují především do koní. V pozdějším věku však často též do životního stylu a módy, které jezdectví symbolizuje. Nikdy si tento sport nedokážete vychutnat naplno bez dokonalého jezdeckého oblečení. Nejenže podporuje správné držení těla, které je pro jízdu na koni tak důležité. Je rovněž pohodlné a dodá vám image profesionála. Ta je pak silnou motivací věnovat se jezdectví naplno a doslova mu jako sportu či životnímu stylu propadnout.

♥ TIP

Zamilovali jste se do koní?

Podívejte se na skvělé tipy, jak začít jezdit na koni >>

Jezdectví je o lásce nejen ke koním, ale i k módě

Díky ježdění se dokážete zamilovat hned několikrát. Nejdříve do koní, pak do toho konkrétního, který se stane vašim zvířecím přítelem, a nakonec, a to bez nadsázky, do značky jezdeckého oblečení. Samozřejmě pokud si ji dobře vyberete. Mezi ty nejlepší patří italská značka Animo.

Jezdecký sport – to je i funkční a stylové oblečení. K top značkám patří italské oblečení pro jezdce Animo. Nabízí jej e-shop Equestrians.
Jezdecký sport – to je i funkční a stylové oblečení. K top značkám patří italské oblečení pro jezdce Animo. Nabízí jej e-shop Equestrians.

Animo není jen jezdecké oblečení

Stejně jako klasické lifestylové značky vydává značka jezdeckého oblečení Animo nové kolekce dvakrát ročně, a to v limitovaných edicích. Sloganem značky je vnést do jezdeckého sportu eleganci bez kompromisů. I díky tomu nabízí odvážnou stylovou nápaditost a barevnost. Současně ale funkční vlastnosti, které umožňují 100% výkon nejen amatérským a zájmovým jezdcům, ale i nejlepším světovým profesionálům.

♥ TIP

POZOR – velké slevy

na jezdecké oblečení a potřeby pro koně značky Animo >>

Zkuste se do výhod značky Animo zamilovat ve chvíli, kdy je za zvýhodněné ceny

Specializovaný e-shop pro jezdce a  koně Equestrians nyní nabízí řadu produktů a modelů značky Animo za zvýhodněné ceny. Pro dámy jsou v nabídce například kvalitní dámské i pánské rajtky, volnočasová i jezdecká trička či košile, saka, mikiny, nechybí zlevněné jezdecké doplňky, jako jsou podkolenky, kravaty nebo pásky. Výhodněji koupíte i dětské zboží – například již zmiňované rajtky, trika nebo saka. Ve slevě jsou i potřeby pro koně, jako podsedlové dečky nebo čabraky.

Správné jezdecké oblečení má pohodlné střihy a je z kvalitních funkčních materiálů. S výběrem vám poradí v Equestrians.
Správné jezdecké oblečení má pohodlné střihy a je z kvalitních funkčních materiálů. S výběrem vám poradí v Equestrians.

Equestrians – to jsou profesionálové, kterým záleží na bezpečí jezdců i koní

Hledáte-li opravdové srdcaře, kteří vám poradí ve všem, co se týká koní, ježdění i jezdecké módy, je to právě tým profesionálů firmy Equestrians. Provozují již zmiňovaný e-shop, kde koupíte nové kolekce i zlevněné kousky italské módní značky Animo, ale samozřejmě nejen to. Navštívit je lze i osobně v kamenné prodejně v Radotíně. Poznáte nadšence, kterým záleží na bezpečí jezdců i koní, lidi, kteří svůj čas věnují výchově nových jezdců, a dokonce jsou partneři skokových závodů ve Zduchovicích. Přijďte si nechat poradit nebo rovnou nakoupit.

Zdroj obrázků: Shutterstock, Pixabay, Animo, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu