Hodinky Festina se nosí i v době, kdy se nám plynoucí čas připomíná všude kolem
Hodinky Festina se nosí i v době, kdy se nám plynoucí čas připomíná všude kolem

Náramkové hodinky Festina se nosí i v době, kdy se nám plynoucí čas připomíná všude kolem

Náramkové hodinky dnes nepatří mezi nezbytnosti. Náš čas nám odměřují mobilní telefony, které se staly naší neoddělitelnou součástí. Hodiny jsou navíc všude kolem nás v rozsahu, který předchozí generace k dispozici neměly. Přesto se však hodinky stále nosí a o to pečlivěji si je musíme vybírat. Jsou totiž ukázkou společenského statusu, módním doplňkem i poznávacím znakem lidí, kteří něco znamenají v oblasti byznysu. Ideální volbou jsou náramkové hodinky Festina. Ty patří k nejoblíbenějším i pokud se rozhodneme hodinky věnovat jako dárek.

Když hodinky, tak švýcarské, a když „švýcary“, tak Festiny, přesněji hodinky značky Festina. Přestože bylo Švýcarsko pouze kolébkou této značky a dnes již sídlí ve španělské Barceloně, jsou hodinky Festina neustále synonymem pro přesné, inovativní a designové hodinky. Možná i proto, že přestože Festina Group sídlí sice ve Španělsku, ale výrobní centrum a technologické zázemí je pořád ve švýcarském Herbetswill. Zlaté hodinky značky se pak vyrábí ve španělské Cordobě, ale mnoho produktů, tak jako je to i u dalších značek, bez ztráty kvality vzniká v asijských zemích.

Pánské hodinky Festina nabízí dokonalý design a špičkové technologie.
Pánské hodinky Festina nabízí dokonalý design a špičkové technologie.

Festina – luxusní hodinky pro zasvěcené masy

Značka Festina se zapsala do hodinářské historie popularizací různých, do určité doby nepoužívaných, materiálů a technologií. Právě ona začala jako materiál používat chrom či titan. Přidala též zobrazování lunárních fází. Ve Francii a ve Španělsku má značka naprosto dominantní postavení. Ve Švýcarsku, v Německu a v Itálii vede v segmentu středně drahých hodinek.

Dámské hodinky Festina zaujmou nejen designem.
Dámské hodinky Festina zaujmou nejen designem.

Festina jsou luxusní hodinky, které si může dovolit každý. Jejich cena je pořád přijatelná. Neplatíte přitom přemrštěnou cenu navíc za luxusní brand, ale pouze za skutečně špičkovou technologii a precizní provedení hodinek. Z modelů si vyberete pánské, dámské i unisex hodinky. Oblíbené jsou ty s prostým číselníkem v luxusně minimalistickém designu. Zájem je o hodinky s chronografem. Festina nabízí tyto sportovní modely i ve speciálních edicích, jako je třeba Festina Chrono Bike Special Edition či různé modely Festina Chrono Sport.

Pánské titanové hodinky Festina s chronografem.
Pánské titanové hodinky Festina s chronografem.

Hodinky jako dárek mají stále úspěch

Hodinky mohou být i nyní perfektním dárkem již pro děti. Dříve se běžně dávaly větším dětem hodinky jako dárek a znak jakési důvěry. Dnes, když máte doma třeba malého sportovce, věnovat mu můžete některý z modelů hodinek Chrono Sport Junior.

Ale najít mezi hodinkami Festina krásný dárek pro kohokoliv není vůbec žádný problém. Krásné ženské hodinky – to je například model Festina Mademoiselle Swarovski. Tyto hodinky lze pořídit ve zlatém i stříbrném kovu a jsou luxusním dárkem i pro ty nejslavnostnější příležitosti. Krásné pánské hodinky jsou Festina Retro F16573/9. Tento úžasný model dokazuje, že tím nejlepším šperkem pro muže jsou právě náramkové hodinky. Věnovat však můžete i hodinky podle hobby – třeba ty vhodné pro sport obecně, na kolo či pro vodní sporty.

Luxusní minimalismus – i tak mohou vypadat ženské hodinky Festina.
Luxusní minimalismus – i tak mohou vypadat ženské hodinky Festina.

Chcete hodinky s fascinujícím designem? Podívejte se na model Festina Automatic Skeleton. Těmto hodinkám je vidět doslova do útrob a pohled je to vskutku fascinující. I tyto hodinky se hodí jako dárek.

♥ TIP:

Hodinky Festina koupíte v e-shopu Hodinkovna.cz. Jestliže je kupujete jako dárek, nebo je chcete věnovat dokonce k nějaké speciální příležitosti, můžete na ně dokonce nechat vygravírovat jméno, příjmení, datum či popis konkrétní příležitosti, ke které byly věnovány.