Dárek, který má hodnotu i po létech – to jsou luxusní hodinky

Dárek, který má hodnotu i po létech – to jsou luxusní hodinky

Stále existují příležitosti, kdy chceme věnovat dárek s trvalou hodnotu. Možná vás láká věnovat drahý mobilní telefon, nebo jinou elektroniku, jejíž hodnota je však velice pomíjivá. Památkou na celý život jsou spíše šperky, nebo ještě lépe luxusní hodinky. Ty jen minimálně podléhají módním trendům a umí zachovat vzpomínky na události, ke kterým byly věnovány.

Významná jubilea, oslava promocí, získání doktorátu, ale i narození dítěte. Takto významných událostí se v životě člověka najde v podstatě jen pár. K některým z nich se hodí věnovat dárek s trvalou hodnotou. Ideálně takový, u kterého nezestárne design, a naopak, hodnota bude s léty spíše růst. Nemusí jít přímo o investiční dárek. Ideální je takový, který může obdarovaný běžně používat a dodá mu prestiž. To umí luxusní hodinky.

 

Hodinky nejsou jen obyčejný dárek

Věnovat hodinky jako dárek, ať již půjde o luxusní pánské hodinky, nebo ty dámské, nám dává mnoho možností. Jednak se luxusní hodinky pohybují v mnoha cenových kategoriích. Někdo hledá luxus do 20 000 Kč, jiní kolem 50 000 Kč, další sáhnou po hodinkách nad půl milionu korun. Rozhodně nelze na hodinky ani dnes pohlížet jako na něco zbytečné, když nám čas vždy sdělí náš mobilní telefon. Jsou šperkem i symbolikou. Pokud se rozhodneme hodinky věnovat jako dárek, oplatí se nechat na ně vyrýt věnování a zvěčnit tak událost, ke kterým jsme je darovali.

Prestiž vs. šperk

Zatímco u mužů jsou hodinky symbolem postavení, u žen je to jinak. Pro ženy je to především šperk. Podle toho luxusní dámské hodinky rovněž vybíráme. Je dobré vědět, jakou barvu kovu žena na špercích preferuje. Když si nejsme jistí, neutrálnější verzí jsou dámské luxusní hodinky s koženými řemínky. V sortimentu hodinek značky a e-shopu BENY najdete rovněž hodinky pro ženy –  jak v neutrálním designu, tak se zajímavými dekoračními prvky.

Hodinky a móda si rozumí

Dobrou volbou při výběru hodinek jsou též fashion značky. Platí to zejména u dámských hodinek, ale též u pánských či unisex. Nemusíte se tedy zaměřovat pouze na top hodinářské značky. Navíc právě fashion značky často nabízí dnes tak oblíbené unisex modely. Například Gucci hodinky DIVE 40mm YA136339 jsou dokonalým dárečkem pro milovníky i milovnice módy. Hodinky Gucci se řadí mezi oblíbené hodinky střední třídy.