Pánské náramky se nosí z přírodních kamenů. Sortiment s více než 40 modely z pravých přírodních a lávových kamenů nabízí e-shop Decorus.cz.
Pánské náramky se nosí z přírodních kamenů. Sortiment s více než 40 modely z pravých přírodních a lávových kamenů nabízí e-shop Decorus.cz.

Pánské náramky se nosí z přírodních kamenů

Pánské šperky jsou čím dál tím oblíbenější. Největším hitem jsou luxusní pánské náramky z přírodních kamenů. Nosí se k hodinkám i samostatně.

Zájem nás mužů o módu roste. Stále více z nás se zajímá o pánské účesy i pánské módní trendy týkající se oblečení nebo pánských doplňku. A pořád více si uvědomuje, že perfektní vzhled a náš charakteristický styl umí dělat divy, když se ucházíme o práci, o ženy i když jednáme v zaměstnaní či při podnikání s klienty. Nesmíme to s módou přestřelit, ale rozhodně nemůžeme ani nudit. Je proto důležitý najít si v rámci vlastního stylu prvky, kterými dokážeme zaujmout své okolí. A takovým prvkem jsou módní pánské náramky z pravých přírodních kamenů. Náramky Decorus jsou určené mužům a vyrábí se ručně z lávových a dalších přírodních kamenů.

Módní pánské náramky z přírodních a lávových kamenů od Decorus vám dodají osobitý styl.
Módní pánské náramky z přírodních a lávových kamenů od Decorus vám dodají osobitý styl.

Hodí se k muži náramek? Určitě!

Luxusní náramky z přírodních kamenů jsou ideální šperk pro muže. Jsou velice moderní a dodávají vám osobitost, ať již trávíte celý den v business obleku, nebo si můžete dovolit ležérní styl s džínami a trikem či casual košilí. Jak je nosit? Snadno. Pánské náramky od Decorus se nosí nejen bez hodinek, ale naopak, právě hodinky dokážou luxusní náramky z přírodních kamenů skvěle doplnit.

Luxusní pánské náramky Decorus mají v sobě ukrytou symboliku síly, odvahy i vlivu.
Luxusní pánské náramky Decorus mají v sobě ukrytou symboliku síly, odvahy i vlivu.

Náramky pro muže od Decorus dokonale ladí s různým stylem a barvou oblečením. Najdete mezi nimi nenápadné barvy kamenů, které však zaujmou svojí kresbou nebo strukturovaným povrchem, ale i nápaditější červené, modré i pánské náramky s výraznějším podílem zlatých či stříbrných prvků. Vždy jde o náramky z kuliček, které zdobí zajímavé kovovové ozdůbky, dodávající náramkům speciální symboliku. Lebka je symbolem síly, nebojácnosti a přemožení smrti či strachu. Lev představuje královskou důstojnost, odvahu a vliv. Sparťanská přilbice na pánských náramcích ukazuje na sílu, odvahu, vytrvalost a srdce bojovníka. Více než 40 náramků v kolekci vás určitě osloví a nejspíš nezůstanete u jednoho.

Pánské náramky se nosí z přírodních kamenů. Sortiment s více než 40 modely z pravých přírodních a lávových kamenů nabízí e-shop Decorus.cz.
Pánské náramky se nosí z přírodních kamenů. Sortiment s více než 40 modely z pravých přírodních a lávových kamenů nabízí e-shop Decorus.cz.

Pánské náramky pro muže milující luxus

Milujeme krásná a rychlá auta, hi-tech i exotické dovolené. Seznamujeme se s krásnými ženami, nosíme luxusní hodinky a kupujeme si drahé chytré telefony. Luxus, který si dopřáváme ocení také luxusní módní doplňkypánské šperky nevyjímaje. A právě luxusní náramky z pravých kamenů od Decorus jsou tím, co vám dodá styl hoden obdivu.

Zdroj obrázků: Decorus.cz