Zimní bundy výprodej – oblečete se na zimu i na lyže s předstihem a levněji.
Zimní bundy výprodej – oblečete se na zimu i na lyže s předstihem a levněji.

Zimní bundy: výprodej modelů do města i na lyže

Nenechte se ukolébat vyššími teplotami. Pořiďte si právě nyní kvalitní zimní bundy: výprodej loňských modelů začal i v e-shopu Sportaoutdoor.cz.

Výhodou je, že většina z nás od určitého věku neporoste již ani o milimetr – a tak nevyrosteme ani z oblečení (alespoň ne pokud jde o výšku). Můžeme si jej proto kupovat jak se říká „do foroty“. Nevyjdou však tyto věci do příští sezóny z módy?  Určitě ne! I když se nám zdá, že se móda mění příliš rychle, u sportovního oblečení to tak markantní není. Dalšími stálicemi jsou nadčasové kousky šatníku – třeba zimní bundy. Ohřejí se u nás, nebo tedy spíše my v nich, i několik sezón. Ty kvalitní dokonce nošení po mnoho sezón ustojí bez jakékoliv újmy. Bylo by proto hloupé nekoupit si z času na čas něco ve výprodeji, klidně i téměř po sezóně. Vždyť budete do té nadcházející vymóděni předem, a navíc za levno.

Zimní bundy: výprodej je tady! Stejně tak jako slevy na boty a další oblečení.
Zimní bundy: výprodej je tady! Stejně tak jako slevy na boty a další oblečení.

Výprodeje zimního a lyžařského oblečení běží.

E-shop Sportaoutdoor.cz zahájil své posezónní výprodeje. V nabídce najdete řadu prestižních značek, jakými jsou Loap či Northfinder. Co ve zlevněném sortimentu rozhodně nepřehlédněte, jsou zimní a lyžařské bundy nebo zimní boty.

Sláva prošívání – dámské bundy se nebojí ukázat hřejivé „faldíky“

Prošívané bundy jsou doslova stálicemi zimní módy. Umí nabídnout lehkost, a přitom jsou natolik teplé, že se pod ně nemusíte příliš oblékat. Sportaoutdoor.cz nabízí tradiční krátké zimní prošívané bundy, ale i delší, kterým se s trochou nadsázky říká i prošívaný kabát.

Milujete ženské barvy, jakou je například cyklámenová? V tom případě vás zaujme prošívaná dámská lyžařská bunda Loap ODETTE. Nezvyklým je směr prošívání, který připomíná tradiční stromeček, když na lyžích šlapeme hezky do kopečka. Tmavší cyklámenový odstín pak má dámská lyžařská bunda OLWEN. Ta je zajímavě kombinována se šedě melírovanými partiemi. Obě dámské lyžařské bundy jsou voděodolné, se zátěry, současně ale prodyšné. Mají funkční lyžařský střih s ventilací v podpaží i se sněhovým pásem. Vnitřní elastické rukávy zabraňují pronikání sněhu přes rukáv.

Zimní bundy výprodej

♥ TIP

Podívejte se na výprodej zimních a lyžařských bund v e-shopu Sportaoutdoor.cz.

Dámské i pánské zimní bundy, ale i další lyžařské či zimní oblečení a obuv, teď pořídíte se slevou.
Dámské i pánské zimní bundy, ale i další lyžařské či zimní oblečení a obuv, teď pořídíte se slevou.

Prošívané kabáty i pro nejtužší zimy

Dlouhé prošívané kabáty jsou ideálním oblečením nejen ve městě. Zahřejí i na horách. V nabídce e-shopu Sportandoutdoor.cz najdete hned několik modelů, které jsou již za akční posezónní slevu. Za pozornost stojí tmavě modrý dámský zimní kabát Loap JOMANA, ale i černý prošívaný kabát Loap ICRENA. Modelů v různých barvách je však mnohem více. Můžete sáhnout po hnědém, bordó, bílem i vzorovaném kabátu.

Ani pánské bundy se módnímu prošívání nevyhnou

Pánské zimní bundy do města a na lyže rovněž propadly prošívání. Černá pánská bunda NORTHFINDER BU-35222SP vypadá jako péřovka, ale je více než jen to. Zateplují ji totiž 3D vlákna, která peří skvělé nahrazují. Je to chytrá bunda s mnoha vychytávkami. Střihově je nadčasová, barevně univerzální.

Další zajímavou pánskou městskou bundou je model Loap IZOD. Bunda je voděodolná, prodyšná, zateplená dutými vlákny. Je úžasně lehká a teplá současně. Takto nepřehlédnutelných modelů najdete v sortimentu e-shopu za zvýhodněnou cenu celou řadu. Mezi nimi i pánské lyžařské bundy.

Nohy v teple

Pokud už jste si vybrali zimní bundu, nebo přímo lyžařskou bundu, na kříže vám již netáhne. Je proto čas „zaostřit“ na zimní boty. Dámská i pánská obuv prošla rovněž přeceněním směrem dolů, takže se podívejte i na to, jak si v zimě ohřát nohy a v čem vyrazit na hory.

Zdroj obrázků: Sportaoutdoor.cz, Shutterstock, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu