Jídlonosiče jsou proto hitem. Obědník vám umožní přinést si zdravé jídlo z domova přesně v takové kvalitě a složení, jakou chcete.

Zdravé jídlo z domova? Pořiďte si obědník

Stále více Čechů si nosí jídlo do práce z domova. Důvodem ale nejsou pouze rostoucí ceny. V restauracích za rozumné ceny mnohdy poklesla kvalita, a to v kontrastu k tomu, že se toužíme stravovat zdravěji. Jídlonosiče jsou proto hitem. Obědník vám umožní přinést si zdravé jídlo z domova přesně v takové kvalitě a složení, jakou chcete.

Ještě před nedávnem se obědníky používaly především na nošení jídla domů, dnes je to naopak. Obědník je velice praktický pomocník pro každého a neměl by chybět v žádné domácnosti. Dokonce ani v těch, kde dbáme na zdravou, pestrou a čerstvou stravu. Vždy je lepší salát, který si připravíme večer do zásoby i na druhý den, než skončit někde v restauraci na tom předraženém, který mnohdy není o nic čerstvějším. Nebo dokonce někde ve fastfoodu. Zdravé jídlo z domova si takto mohou nosit děti do školy, vy do práce, ale klidně i na výlety či delší procházky. V domácnosti ušetříte a dokážete se začít stravovat bez kompromisů. Prostě přesně tak zdravě, jak potřebujete.

Dózy a obědníky pro každou situaci

Ať již chcete přenášet studené pokrmy, jako například saláty, nebo pokrmy teplé, snadno najdete vhodné nádoby, které skvěle izolují a jídlo se vám z nich nevylije ani nevysype. Obrovskou nabídku koupíte v e-shopu Odkulinare.cz. Najdete zde kvalitní plastové dózy vhodné třeba pro saláty, ale i tradiční jídlonosiče termo, díky kterým třeba přinesete teplé jídlo dětem domů, když stůňou, nebo jinému nemocnému členovi domácnosti. Pokud si nosíte domů jídlo, je vždy ekologičtější využívat vlastní nádobí, a to i když kupujete ve fastfoodech. Ešus se změnil, vypadá elegantně a je mnohem praktičtější.

Praktické krabičky do mrazničky i do tašky

Skvělými pomocníky jsou krabičky, ve kterých můžete domácí jídlo zmrazit, ale následně si je pak rovnou vezmete do práce a pouze jídlo v nich ohřejete v mikrovlnné troubě. Oblíbené jsou například Lock&Lock dózy na potraviny. Plast je kvalitní a zavírání bezpečné i s dlouhou životností. Ani čerstvé mléko z mlékomatu nemusíte nosit a skladovat v běžných lahvích. Lock&Lock nádoby jsou mnohem praktičtější a nehrozí, že se vám z nich mléko vylije třeba v automobilu. Tyto kvalitní nádoby koupíte i s dělený přihrádkami, což je ideální na svačiny pro děti, ale i do zaměstnání na zdravé zeleninové či ovocné mlsání. Zdravé jídlo z domova je vždy nejlepší.