Marks&Spencer přináší pro letošní léto inteligentní plavky. Jsou z rychleschnoucích materiálů a díky své fazóně se postarají také o korekci nedostatků naší postavy.
Marks&Spencer přináší pro letošní léto inteligentní plavky. Jsou z rychleschnoucích materiálů a díky své fazóně se postarají také o korekci nedostatků naší postavy.

Víte, proč jsou plavky z Marks&Spencer inteligentní?

Marks&Spencer přináší pro letošní léto inteligentní plavky. Jsou z rychleschnoucích materiálů a díky své fazóně se postarají také o korekci nedostatků naší postavy.

Vybíráte si plavky podle střihu, barev a vzorů? Pozor, to nestačí! Důležitá je také sázka na kvalitní materiál. Plavky musí vydržet extrémní zatížení slanou vodou, chlórem a také být rychleschnoucí. A právě na otázku délky schnutí plavek u jejich výběru často zapomínáme. Přitom právě tato vlastnost plavek nám zajišťuje vysoký komfort jejich nošení. V nové kolekci plavek Marks&Spener pro letošní plavkovou sezónu 2014 se soustředili právě na tuto vlastnost plavek. A tak vedle znamenitého designu navíc v létě v plavkách z Marks&Spencer nenastydneme.

Dvoudílné bikiny z kolekce Marks&Spencer se stejně jako další plavky v kolekci pro rok 2014 chlubí rychleschnoucím materiálem.
Dvoudílné bikiny z kolekce Marks&Spencer se stejně jako další plavky v kolekci pro rok 2014 chlubí rychleschnoucím materiálem.

V rychleschnoucích plavkách nenastydnete!

Záněty vaječníků a močového měchýře nám nejednou zkazí celou dovolenou. Pomoc je přitom jednoduchá! Vybrat si plavky z inteligentních rychleschnoucích materiálů – takové, jaké najdeme v letní nabídce Marks&Spencer. Kvalitní materiál se pak spolu se sluníčkem během pár minut postará o to, že jsme opět v suchu a nesedíme dlouhé hodiny v mokré louži. Kolikrát si říkáme, že dnes už do vody nepůjdeme, protože nám konečně uschly plavky a poslední po čem toužíme je si je znovu namočit. Avšak proč se omezovat, když si můžeme zvolit materiály, které schnou tak rychle, že si ani nevšimnete, že jste jen před chvíli vylezly z vody!

FOTOGALERIE: Plavky a plážová móda Marks&Spencer – jaro/léto 2014

Plavky umí formovat postavu!

Žádná z nás není 100% spokojena se svoji postavou. Správná volba fazóny plavek – střihu, barev či vzorů, dokáže však divy. Máte chlapecké nevýrazné boky? Příliš velká prsa, které potřebujete opticky zmenšit? Nebo jen zakrýt jizvu na bříšku? Správně zvolené plavky na vás tyto nedostatky neprozradí!

V kolekci Marks&Spencer najdete krásné černobílé modely plavek, které právě střídáním těchto barev ve správně formovaném střihu umí zastat práci plastického chirurga či dietologa. Navíc jsou krásné na každé postavě a jsou také skvělým řešením pro konzervativnější z nás, které se vyhýbáme pestrým nebo vzorovaným plavkám.Black&white kombinace je řešení, jak se vyhnout nudné černé a současně zůstat u umírněné a neutrální barevnosti.

Hrajte si s černobílou – kombinace bílé a černé, speciálního střihu a kvalitního materiálu dokáže s postavou divy. Plavky tohoto typu najdete v kolekci plavek a plážové módy Marks&Spencer pro rok 2014.
Hrajte si s černobílou – kombinace bílé a černé, speciálního střihu a kvalitního materiálu dokáže s postavou divy. Plavky tohoto typu najdete v kolekci plavek a plážové módy Marks&Spencer pro rok 2014.

Dolaďte se doplňky!

Nová kolekce plážové módy z Marks&Spencer nekončí samozřejmě u plavek. Plavky doplňují plážové šaty, tuniky a další módní doplňky. Nechybí sluneční brýle, plážové tašky, klobouky či kšilty proti sluníčku. Vše dokonale ladí s kolekcí plavek.

Tipy na pestrobarevné léto s Marks&Spencer

Nebesky krásné pozemšťanky z nás udělají plavky Marks&Spencer s blankytně modrými vzory. Vsadit můžete na retro čtverečky, na bio květiny i na netradiční barevné kombinace.
Nebesky krásné pozemšťanky z nás udělají plavky Marks&Spencer s blankytně modrými vzory. Vsadit můžete na retro čtverečky, na bio květiny i na netradiční barevné kombinace.

Zdroj obrázků: Marks&Spencer