Dvojí kvalita zboží neminula ani běžné úklidové prostředky. Zkuste letos o Vánocích uklidit s produkty v top italské kvalitě.
Dvojí kvalita zboží neminula ani běžné úklidové prostředky. Zkuste letos o Vánocích uklidit s produkty v top italské kvalitě.

Úklidové prostředky jinak – dejte vale dvojí kvalitě i pokud jde o vánoční úklid

Dvojí kvalita zboží neminula ani běžné úklidové prostředky. Zkuste letos o Vánocích uklidit s produkty v top italské kvalitě.

Česká žena a Vánoce – pořád se nic nezměnilo. Nejdříve se musí vše dokonale uklidit, následně ještě napéct, a až pak mohou přijít dokonalé Vánoce. Pojďte letos uklízet s kvalitní drogerií v top kvalitě. Vezměte si jako pomocníky italské úklidové prostředky.

Kvalitní italská drogerie přímo z Itálie – divíte se, o čem tady mluvím? Protože ta běžně dostupná u nás zas tak italská být nemusí. Dvojí kvalita se objevuje i u čisticích a pracích prostředků, i u další drogerie. Tak vznikl nápad, vytvořit e-shop, jenž bude skutečně světem pravé „nefalšované“ a kvalitní italské drogerie . Za vznikem e-shopu Giulieta.shop stojí česká podnikatelka, Martina Nováková, která již několik let žije střídavě v České republice a v Itálii. Díky tomu si velice rychle povšimla rozdíly mezi italskou drogerií prodávanou u nás a v Itálii a rozhodla se českým, ale i slovenským zákazníkům, přivézt nefalšovaný lesk, bělost, vůni a účinnost, které originální a v Itálii prodávaná italská drogerie a kosmetika nabízí.

Veškeré zboží je dovezeno výhradně z Itálie od italských obchodníků. Už nyní je sortiment velice široký, a přibývají další a další výrobky. A jelikož se v tomto článku věnujeme tomu, jak si skutečně dokonale před Vánocemi vysmejčit své obydlí, vybrala jsem pro vás několik konkrétních tipů na úklidové prostředky a prostředky na praní.

Byteček jako ze škatulky aneb jak na vánoční úklid „po italsku“

Kdo v pravou roční dobu navštívil italské Toskánsko, tomu se v mozku navždy propojila Itálie s vůní levandule. Provoňte si letos o Vánocích byt nejen perníčky, či jehličím na girlandách, ale i levandulí. Univerzální odmašťovací prostředek s vůní levandule Fabuloso je vhodný jak pro použití v kuchyni, tak kdekoliv v domě. Perfektně odstraňuje mastnotu a usazené nečistoty. Je ideální pro kuchyni i koupelnu. Výrobcem je Colgate-Palmolive. Bez problému s ním vyčistíte kachličky,dřezy, pracovní plochy, ale i umývatelné plastové a dřevěné lakované povrchy.

TIP:

Vyzkoušejte i další odmašťovací prostředky v italské kvalitě.

Úklidové prostředky pro čistá okna rychle a snadno

Šetřete čas při mytí oken, ale i dalších skleněných či zrcadlových povrchů v bytě. Giulieta.shop má v sortimentu celou řadu produktů na rychlé čištění skleněných ploch, včetně mytí oken. Vynikají mycími účinky, myjí bez šmouh a fleků, navíc rychle vysychají. Tentokrát ale sáhnu po ekologickém čističi na okna a skleněné plochy. To proto, že jej využijete nejen na předvánoční mytí oken, ale třeba i během Vánoc na pravidelné čištění skleněných povrchů, včetně konferenčního stolku. A k tomu je výhodné sáhnout po ekočističi, jakým je Dual Power čisticí prostředek Vetri Green Power.

Vetri Green Power je certifikván jako ECOLABEL brand, tedy s nízkým dopadem na životní prostředí. Obsahuje pouze suroviny rostlinného původů, je hypoalergenní a neobsahuje nikl. Hodí se na čištění skleněných ploch, včetně oken, na zrcadla, křišťál i na chromované povrchy. Výrobcem je Italchimica.

Vánočně navoněná podlaha provoní byt levandulí, citrusy i květinami

Je jasné, že na podlahy při vánočním úklidu nezapomeneme. Používáte jako já oblíbené Pronto? Giulieta.shop jej pro nás pro vylepšení vzhledu dřevěných podlah a jejich dokonalé čištění vozí v top kvalitě přímo z Itálie. Ale klidně letos zůstaňte u levandulí provoněné vánoční atmosféry. Prostředků na mytí podlah s vůní levandule nabízí shop hned několik. Vánoční atmosféru nepokazí ani citrusové nebo květinové vůně.

A jde se na koupelnu a toaletu

Při čištění koupelny a toalety potřebujeme obvykle nejvíce různorodých společníků. Vedle klasického univerzálního mycího prostředku oceníme tekutý prášek, „kachnu“ – tedy čisticí gel na toaletu, ale i různé dezinfekční prostředky či odstraňovač vodního kamene.

Výborným na vodní kmen je Viakal Fresco Profumu v italské kvalitě od Procter&Gamble. Jde o univerzální odstraňovač vodního kamene na sanitu i nerezové a chromované povrchy.

Současně vám ale doporučím i Winni’s WC gel čistič, který odstraňuje vodní kámen a nepříjemný zápach z toalety. I tento produkt má nádhernou levandulovou vůni.

Dokonale umyté nádobí je o Vánocích základ

Nikdy v roce snad nemyjeme tolik nádobí jako o Vánocích. Přichází hosté. O to více chceme, aby se nádobí dokonale lesklo. Giulieta.shop českým a slovenským zákazníkům nabízí skvělé produkty na ruční mytí nádobí, ale i prostředky na mytí do myčky nádobí – kapsle nebo tablety. Velice výhodným jsou Svelto classic tablety do myčky zelený citron. 200 tablet (2 kg). Nabízí cenu za 1 tabletu 3,20 Kč.

Když potřebujete kvalitně vyprat

Když se dělá velký vánoční úklid u nás doma, v podstatě vkuse jedou pračka se sušičkou. Perou se i věci, na které se jinak celý rok nesáhne. A nejde jen o vánoční ubrusy. Na řadu přichází záclony, závěsy, různé přehozy, dokonce obaly matrací. To je ideální čas pro seznámení se s kvalitními pracími prostředky z Itálie. Sortiment Giulieta.shop, to jsou prací prášky, gely, gelové kapsle, aviváže, parfémy na prádlo, odstraňovače skvrn, bělící a desinfekční prostředky, prací ubrousky proti obarvení prádla, odstraňovače vodního kamene z pračky i vůně do sušičky.

TIP:

Praní prádla – kvalitní prací prostředky z Itálie

Zásobte se kvalitní drogerií nejen pro úklid

Giulieta.shop dokáže do našich domácností přinést kvalitnější úklidové prostředky a drogerii. Tedy i kvalitní kosmetiku pro péči o tělo a vlasy. Určitě mi nedá nezmínit například to, že v sortimentu nechybí kvalitní italská kosmetika Borotalco. A pro mne osobně je skvělým zjištěním, že v e-shopu koupím profesionální vlasovou kosmetiku Franck Provost ve velkém balení a skutečně lidovou cenu. Tyto výrobky vám doporučujeme i na našem druhém webu vlasyaucesy.cz a vlasyaucesy.sk. Patří k tomu nejkvalitnějšímu v péči o vlasy. Díky výhodným cenám na Giulieta.shop s jejím vyzkoušením nemusíte váhat.

Zdroj obrázků: Giulieta.shop, Pixabay, Shutterstock, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu