Kvalitní srovnání zájezdů je prvním krokem k tomu, aby byla naše dovolená bez stresu a přesně podle našich představ. Vybírejte zájezdy přes NewTravel.cz!
Kvalitní srovnání zájezdů je prvním krokem k tomu, aby byla naše dovolená bez stresu a přesně podle našich představ. Vybírejte zájezdy přes NewTravel.cz!

Srovnání zájezdů je cestou k dovolené snů!

Kvalitní srovnání zájezdů je prvním krokem k tomu, aby byla naše dovolená bez stresu a přesně podle našich představ. Vybírejte zájezdy přes NewTravel.cz!

Ať už na dovolenou vyrážíte spíše sporadicky, nebo s naprostou pravidelností třeba i dvakrát v roce, vždy je dobré nezaměřit se jen na nabídku cestovní kanceláře, kterou máte po ruce cestou do práce. Na správném výběru zájezdu se dá výrazně ušetřit, nebo lze za stejnou cenu jako obvykle získat mnohem více bonusů co se týče kvality ubytování nebo stravy. Obíhat jednotlivé cestovní kanceláře dnes nemá smysl. Na internetu je k dispozici kvalitní srovnání zájezdů, jenž nabízí NewTravel.cz. Zájezdy si zde vybíráte od různých cestovních kanceláří, máte dokonalý přehled o nabídce, smlouvu ale nakonec uzavřete tak, jak je to pro vás nejjistější a nejpraktičtější – s tou danou cestovkou, jejíž zájezd si přes NewTravel vyberete.

NewTravel.cz je kvalitní srovnavač zájezdů, jenž vám pomůže vybrat tu nejlepší dovolenou.
NewTravel.cz je kvalitní srovnavač zájezdů, jenž vám pomůže vybrat tu nejlepší dovolenou.

NewTravel.cz vám pomůže najít zájezdy přesně podle vašich představ

Zájezdy všech typů – pobytové i poznávací zájezdy, exotické dovolené, lyžování, výhodné nabídky Last Minute, ale First minute, to vše si díky NetTravel.cz snadno  v online srovnávači zájezdů. Dovolenou si vyberete i podle svých oblíbených destinací – Egypt, Řecko, Turecko, Bulharsko, Tunisko… Srovnání zájezdů na NetTravel je přehledné, rychlé a velice praktické pro každého, kdo si chce vybrat rychle, má specifické požadavky na dovolenou, nebo třeba jen nechce zbytečně utrácet a hledá tu nejvýhodnější nabídku. Už nyní je nejvyšší čas vybírat z nabídky letních pobytů a dovolených 2016, nebo máte nejvyšší čas stihnout ještě letošní lyžařskou sezónu a podívat se na zájezdy spojené s lyžováním.

Pořád máte šanci stihnout letošní lyžařskou sezonu 2016. K výběru dovolené použijte skvělé srovnání zájezdů na NewTravel.cz.
Pořád máte šanci stihnout letošní lyžařskou sezonu 2016. K výběru dovolené použijte skvělé srovnání zájezdů na NewTravel.cz.

Srovnání zájezdů od více než 100 cestovních kanceláří na jednom místě

NewTravel.cz nabízí na jednom místě srovnání zájezdů a dovolených od 105 ověřených cestovních kanceláří. Ano, ověřených! Do nabídky se dostanou jen ty cestovní kanceláře, které mají dobře reference. Celkem si tak lze vybrat z až 20 tisíc hotelů. Nelekejte se, neznamená to urputné prohledávání a zkoumání jednoho po druhém, naopak. Hledání zájezdů a hotelů je díky praktickému srovnání mnohem rychlejší. K dispozici jsou i recenze hotelů. Důkazem kvality služby je i to, že si díky srovnání zájezdů NewTravel.cz našlo dovolenou již přes 70 000 zákazníků. Hledání zájezdů už nikdy nemusí být to, co vás od dovolené odradí hned na začátku!

Zdroj obrázků: NewTravel.cz