Už jste si mezi pobyty pro dva vybrali svoji letní romantickou dovolenou? Slevoteka.cz je nabízí s výraznými slevami.
Už jste si mezi pobyty pro dva vybrali svoji letní romantickou dovolenou? Slevoteka.cz je nabízí s výraznými slevami.

Pobyty pro dva se slevou – překvapte svoji polovičku!

První letní den je tady a plánování dovolené už nejde odkládat. Pobyty pro dva nemusíte složitě plánovat a koupíte je s výhodnou slevou.

Chcete překvapit polovičku nebo hledáte společně, jak si užít léto v Česku nebo třeba v některé z evropských destinací? Výhodné pobyty pro dva se slevou najdete v nabídkách Slevoteka.cz. Právě ona jako první mezi slevovým portály přišla s tak žádanými nabídkami, jakými jsou víkendové pobyty. Druhou specialitou jsou pak zážitkové pobyty, které jsou navíc nabité programem a často také adrenalinem.

Sportovní pobyty jsou pro každého, kdo miluje aktivní dovolenou!

Ne každý si může dovolit vyrazit na třítýdenní dovolenou. Někdy potřebujeme relax pouze na pár dnů nebo třeba jen na víkend. Užívat si ale jde skutečně intenzivně třeba i dvakrát do měsíce. Nabídek za výhodné ceny je totiž na Slevoteka.cz skutečně hodně. Chcete si zasportovat? Vyberte si sportovní pobyty. Kdo rád poznává Česko, pro toho je v aktuální nabídce Slevoteka.cz pobyt na Vysočině na 3 až 6 dnů s polopenzí a hlavně s mnoha možnostmi sportovních aktivit – od minigolfu, přes projížďky na loďce, kuželky či přírodní plavání. K tomu si dopřejete masáže, koupele a další wellness procedury. Za wellness lze vyrazit také do Vysokých Tater, do Budapešti nebo na řadu dalších míst po Česku.

Sportovní pobyty nejsou jen pro aktivní sportovce. Aktivní odpočinek je pro dovolené ve dvojici nejideálnější.
Sportovní pobyty nejsou jen pro aktivní sportovce. Aktivní odpočinek je pro dovolené ve dvojici nejideálnější.

Wellness pobyty pro aktivní lenochy!

Pokud vás v předchozí nabídce zaujala jenom ta část, kde se o vás budou všichni starat, masírovat vás a hýčkat, jste spíše kandidátem nawellness pobyt. Slevotéka nabízí balíčky s wellness pobyty pro dva, které jsou obecně nejoblíbenější a nejvyhledávanější. Zůstaňte opět v Čechách a vyrazte si na tři až čtyři dni do Pivních lázní v Poděbradech. Překvapí vás luxusní ubytování a současně romantická večeře při svíčkách s křupavým vepřovým steakem na fazolkách a slanině. To nejlepší ale ještě jen přijde jakmile ochutnáte procedury v Pivních lázních. Nejenže se v pivu vykoupete, ale navíc si také vychutnáte chuť skvělého piva Bernard či absolvujete relaxační masáž šíje chmelovým olejem.

Wellness pobyty pro dva v Pivních lázních potěší jak mužskou, tak ženskou část dvojice!
Wellness pobyty pro dva v Pivních lázních potěší jak mužskou, tak ženskou část dvojice!

Romantické pobyty pro dva nejsou jen pro novomanžele

Jako překvapení nebo dárek věnujte některý z výletů a pobytů na romantických místech Česka nebo Slovenska. Romantické pobyty pro dva spojte s vyjížďkou na koních v Českém ráji, s pobytem ve Vinných lázních na Moravě, užijte si Prahu v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu s wellness, nebo se třeba vydejte o něco dál, na Slovensko, strávit pobyt v oblíbeném lázeňském městě Piešťany, notoricky známém sochou uzdraveného muže lámajícího berli, takzvaného piešťanského barlolamače od sochaře Roberta Kühmayera.

Zdroj obrázků: Slevoteka.cz