Trendy pro podzim a zimu 2018/2019 fandí pletené módě. Pletené šaty, dlouhé i krátké pulovry pikantních střihů i rafinované roláky – to vše se nosí.
Trendy pro podzim a zimu 2018/2019 fandí pletené módě. Pletené šaty, dlouhé i krátké pulovry pikantních střihů i rafinované roláky – to vše se nosí.

Pletené šaty a pikantní pletená móda – to jsou hřejivé trendy pro podzim a zimu 2018/2019

Trendy pro podzim a zimu 2018/2019 fandí pletené módě. Pletené šaty, dlouhé i krátké pulovry pikantních střihů, rafinované roláky – to vše se nosí.

Víte, že i elegance dokáže být sexy? A přesně taková je pletená móda pro podzim a zimu 2018/2019. Pletené šaty, pulovry, svetry i roláky nás obejmou svojí hřejivou náručí, současně ale poodhalí co-to z našeho těla. Sem-tam vykoukne rameno, občas zip poodhalí malinko více dekoltu, nebo rozparek na dlouhém roláku pikantně nabídne naši nožku.

Pletená móda nemusí být nudná

S pletenou módou to velice často neumíme. Vidíme to v zimě. Jakmile se více ochladí, dáme sbohem eleganci i ženskému vzhledu. Velice často se navlékneme do neforemných pulovrů a svetrů, na kterých není hezké vlastně vůbec nic. Přitom pletená móda dokáže být plnohodnotnou co do střihů, barev i rafinovanosti detailů. Stačí si jen umět správně vybrat. Navštivte e-shop Piperi.cz, který nabízí módu se špetkou koření. Tedy modely, které z ženy neudělají šedou myšku, ani když teploty klesnou hluboko pod bod mrazu. Žádné teplé, ale „ošklivé myší kožíšky“, zde neprodávají.

Pletené šaty jsou v zimě praktickou elegancí

Bude vám v nich teploučko, pod teplým kabátem a bundou si vystačíte většinou jen s nimi, a perfektně vypadají jak k vysokým kozačkám, tak k lodičkám, do kterých se možná v práci přezouváte. Úpletové šaty KouCla, které e-shop Piperi nabízí, dokážou nabídnou hned několik tváří. Jiný outfit s nimi vykouzlíte, když si k nim oblečete punčocháče a obujete vysoké kozačky, jinak budou vypadat, když je proměníte na dlouhý pletený svetr a oblečete k nim jegginy nebo leginy. Zkuste měnit styl i změnou obuvi. Jednou k těmto outfitům, dokud venku není sníh, obujte celoroční fashion  tenisky, jindy teplé boty v pohorkovém stylu, které jsou módním hitem letošní zimy. Pletených šatů užije váš šatník hned několik. Zkuste střih konzervativnější i pikantnější, pletené šaty v neutrální barvě, barevné, nebo třeba s oblíbenými proužky. A nebojte se je nosit jako šaty i jako dlouhý pulovr.

 

Sexy pulovry patří do zimního šatníku v různých délkách

Některé z nás preferují pulovry krátké, jiné dlouhé. Jak je nejelegantněji nosit?

Pokud se ani v zimě nebojíte kratších sukýnek, jsou krátké pulovry ideální. Zima vám být nemusí ani na odhalená kolena. Stačí si obout módní vysoké kozačky. Volte však správně střih pulovru a zaměřte se na detaily. Dámsky pulovr s výstřihem dokáže díky různým střihovým detailům elegantně poodhalit ramena i dekolt. Trendy pro podzim/zimu 2018/2019 milují detaily, jako je šněrování, zipy nebo různé prostřihy. Podobné najdeme detaily nejdeme letos i v módní obuvi. Zkuste je vzájemně sladit do dokonalého outfitu.

Ani dlouhý pulovr dámský nemusí vypadat jenom jako kus neforemního „hadru“ na zahřátí. Delší střihy vypadají perfektně k leginám, které napodobují kožené kalhoty nebo džínsy. Hodí se samozřejmě i k pravým koženým kalhotám, jeginům a upnutým střihům džínsů. Mnohdy nepoznáte rozdíl, zdali jde o pletené šaty, nebo dlouhý pulovr.

Dámský rolák dokáže být více sexy, než tušíte

O dámském roláku se traduje, že je kouskem šatníku pro šedé myšky a pro ženy, které se potřebují kvůli svému vzhledu raději co nejvíce zahalit. Jsou to nesmyslné předsudky. Rolák umí naopak velice půvabně prodloužit postavu. Pokud si vyhrajete s celým střihem a třeba i vzorem roláku, dokáže být dámský rolák snad nejpikantnějším kouskem zimního dámského šatníku. Podívejte se třeba na černobílý model roláku s odhalenými rameny, který je perlou pletené kolekce e-shopu Piperi pro letošní podzim a zimu 2018/2019.

Zdroj obrázků: Piperi, Pixabay, Shutterstock, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu