Připravte svůj šatník na podzim 2022. Máme pro vás tipy na výběr basic kousků i kompletní změnu stylu.
Připravte svůj šatník na podzim 2022. Máme pro vás tipy na výběr basic kousků i kompletní změnu stylu.

Připravte svůj šatník na podzim 2022. Vyberte si značkové oblečení

Během léta již obvykle, snad až na výjimky, nepotřebujeme dokupovat další letní kousky. Je však ideální čas připravit svůj šatník na podzim. Mnohdy se ochladí již v srpnu, se zářím vždy přichází jednoznačně čas na teplejší kousky. Též je to skvělá příležitost pro změnu stylu. Nepotřebuje toto osvěžení i váš podzimní šatník? Připravte svůj šatník na podzim 2022. Máme pro vás tipy na výběr basic kousků i kompletní změnu stylu.

Začít už nyní, v létě, připravovat šatník na podzim se rozhodně vyplatí z několika důvodů. V první řadě to pro nás bude znamenat být připravenými – na nástup do práce či do školy, ale samozřejmě i na chladnější počasí. Současně máme stále možnost zalovit v různých výprodejích.

Připravte se na podzim 2022. Právě teď je čas nakoupit výhodně třeba loňské kolekce značkové módy.

Zejména co se týče značkové módy, dokážeme ve výprodejích ušetřit hodně peněz. Právě nyní jsou loňské modely pro podzim a zimu již skutečně na těch nejnižších možných cenách. Přitom i když se nám to prodejci oblečení snaží často namluvit, móda se tak rychle nemění. Značková móda díky své kvalitě dokáže v našem šatníku vydržet mnoho let. Ať již si ze značkové módy vybíráme basic kousky, které nás zachrání, kdykoliv nevíme, po čem ze šatníku rychle sáhnout, nebo stylové kousky, jež prostě tvoří pro nás charakteristický styl.

Značkové oblečení by mělo být páteří našeho šatníku a rozhodně bychom k němu neměly přistupovat jako k něčemu, co si dopřejeme pouze ve chvíli, kdy máme neudržitelnou chuť utrácet. Díky své kvalitě nás vlastně vychází levněji než mnohdy na první pohled levné, ale nekvalitní oblečení.

Páteří šatníku by měla být dámské značková móda. Rozdíl poznáte i na obyčejném tričku.
Páteří šatníku by měla být dámské značková móda. Rozdíl poznáte i na obyčejném tričku.
TIP: Připravte svůj šatník na podzim 2022 v obchodě se značkovou módou. 10k.cz je obchod, který již 30 let prodává značkovou módu a dnes funguje v České republice, na Slovensku, v Maďarsku i v Rakousku.

Jak na basic šatník? Vsaďte na univerzální kousky v top kvalitě

Značková móda je dnes synonymem pro kvalitu. Takže basic šatník, i ten pro podzim 2022, by měl být jednoznačně vystavěn na tomto základu. V první řadě doplňte dámská značková trička. Nekupujte je v běžných buticích, kde vypadají dobře pouze před tím, než poprvé projdou pračkou. Vsaďte na fashion značky, jako Plein Sport, Balenciaga, DSQUARED2, Givenchy, Dolce&Gabbana, Kenzo, Versace, Just Cavalli a další top značky. Do dámského basic šatníku patří i kvalitní značkové džínsy, malé černé – tedy univerzální šaty pro každou příležitost, hodí se i bílá halenka. Pro podzim je důležité nezapomenou ani na univerzální bundu či kabátek, které se prostě v outfitu nepoperou se žádným oblečením.

Basic šatník vystavějte na kvalitních značkách. Značková móda se hodí i pro základ sportovního šatníku.
Basic šatník vystavějte na kvalitních značkách. Značková móda se hodí i pro základ sportovního šatníku.

Připravte svůj šatník na podzim 2022 rovnou v novém stylu

Z času na čas bychom měly změnit styl. Zapadneme do nové party přátel, začneme chodit do zaměstnání, kde se vyžaduje jiný dress code, nebo nám je třeba jen více let. Rozhodně teď čtyřicátnicím nezačnu radit, aby konečně přešly na konzervativnější šatník. Udělejte to přesně naopak! Šatník omlaďte. Nemusíte pátrat mezi stovkami či tisícovkami značek, ani bez ladu a skladu volit kousky od mnoha z nich. Najděte si značku, která vám bude vyhovovat, a 70 % šatníku postavte na ní. Získáte osobitý styl, budete vědět, která velikost vám vyhovuje, a nespletete se ani ve střihu.

Změňte svůj styl! Chcete omládnout minimálně o dekádu? Nebo začít vypadat konečně jako trend setter? Zkuste italskou značku VDR.
Změňte svůj styl! Chcete omládnout minimálně o dekádu? Nebo začít vypadat konečně jako trend setter? Zkuste italskou značku VDR.

40 ani 49, dokonce ani 55 let dnes není věkem, kdy bychom měly vypadat usedle. Zvolte si třeba italský fashion styl módní značky #VDR. Neuvěřitelně mladistvé kousky této značky, za kterou stojí italský návrhář Luigi Midulla, vám okamžitě umažou minimálně jednu dekádu. Rozhodně omládnete rychleji a s větší jistotou než díky rádoby zázračným krémům, litrům vody denně či ládování se drahými koktejly s kolagenem a kyselinou hyaluronovou. Tělesné stárnutí jde pouze zpomalit, ale to mentální dokážete zastavit. I díky správné kulise, kterou je vhodně zvolená dámská móda. I kousky značky #VDR koupíte v e-shopu 10k.cz.