Osobní image je cestou k našemu úspěchu: Máte ji nastavenou správně?
Osobní image je cestou k našemu úspěchu: Máte ji nastavenou správně?

Osobní image je cestou k našemu úspěchu: Máte ji nastavenou správně?

Poznej se, obleče se – to je motto služby módní stylistky Lenky Zelenohorské, která radí ženám a mužům s vylepšením osobní image a firmám s corporate identity.

To jak vypadáme, rozhoduje velice často o našem úspěchu či neúspěchu v branži, ve které se pohybujeme. Na osobní image se kladou vysoké nároky u žen i u mužů. Nestačí se oblékat hezky, důležité je umět díky své image sehrát tu správnou roli v sociálním prostoru, ve kterém se pohybujeme. Současně je nutné v těchto mantinelech najít svůj vlastní styl a rozpoznat, co nám doopravdy sluší, v čem se současně cítíme dobře, uvolněně a co nám zvedá sebevědomí. Plný šatník rozhodně není dostačují, dokonce může být na obtíž. Stejně tak jako stereotypy, pokud jde o účes nebo u nás žen o make-up. Než se pohybovat v kruhu omylů souvisejících s našim vzhledem, je lepší vsadit na odbornou pomoc profesionální stylistky. Lenka Zelenohorská radí v oblasti osobní image jak ženám, tak mužům.

Módní stylistka Lenka Zelenohorská.
Módní stylistka Lenka Zelenohorská.

Módní stylistka Lenka Zelenohorská radí: Nejdříve se poznat, pak se oblékat

Není vůbec neobvyklé, že se v mylných stereotypech ohledně stylu a módy vezeme od dětství, případně od puberty. Ještě větší omyly přichází ve chvíli, kdy jsme nucené se svým stylem vměstnat do firemního dress code firmy, kde pracujeme, nebo když u nás nastávají změny spojené s hmotností či věkem. Někdy stačí změna malá, někdy pomůže jen radikální řez stylem a šatníkem. Podle módní poradkyně Lenky Zelenohorské je však na samém začátku důležité především poznat sebe sama. Tentokrát ale nejde o psychologii. Své klienty Lenka seznamuje s tím, jaké barvy, střihy, materiály a styl oblékání jim sluší. A to vzhledem k postavě, osobnosti, postavení v zaměstnání a třeba i věku.

Lenka Zelenohorská mění image nás žen. A s ní i naše životy k lepšímu.
Lenka Zelenohorská mění image nás žen. A s ní i naše životy k lepšímu.

Klientkám z řad nás žen nabízí osobní stylistka Lenka Zelenohorská image konzultace, pomoc při tvorbě stylu, budování šatníku, ale i společné, čili asistované nákupy. Poradí ohledně oblečení, líčení a spolu s profesionálním kadeřníkem i pokud jde o změnu účesu.

Zákaznice si odnáší nejen novou image, ale i tzv. osobní Knihu krásy, díky které se pak mohou samy řídit novými doporučeními, jež jim konzultantka a stylistka Lenka Zelenohorská zprostředkovala.

I muži mají potřebu budovat svoji image

Říkáte si, vždyť jim doma poradí manželka! Jenomže v praxi je vše jinak. Muži budují kariéru mnohdy mnohem dříve, než se uvážou do stálého partnerského vztahu. Navíc, často si od partnerky poradit nedají, nebo dokonce by i samotná partnerka potřebovala sama usměrnit pokud jde o svůj styl. Sice se k žádosti o tvorbu osobní image a stylu odhodlávají muži pomaleji a méně často, zato však pak požadují komplexnější a dlouhodobější služby.

Muži požadují v oblasti image mnohdy komplexnější a dlouhodobější služby.
Muži požadují v oblasti image mnohdy komplexnější a dlouhodobější služby.

I proto image konzultantka a stylistka Lenka Zelenohorská kromě základní individuální konzultace image a společných nákupů nabízí i dlouhodobější služby. Například službu Profesionální image na půl roku, nebo Komplexní roční program „image úspěchu“. Specialitou je pak cenově zvýhodněný roční program, kdy má klient možnost do programu přizvat svého partnera – přítelkyni či přítele. Je to vlastně skvělý a hodnotný zážitkový dárek. A jako dárkový poukaz máte možnost věnovat i ostatní služby stylistky Lenky Zelenohorské.

Lenka Zelenohorská radí ohledně image i firmám

Soukromá klientela je jen jednou částí zákazníků, kterým Lenka Zelenohorská pomáhá na cestě k úspěchu. Druhou skupinou jsou velké firmy, ale i začínající firmičky. Lenka radí v oblasti corporate identity, kam spadá vše od návrhu vzhledu poboček, corporate designu vizitek, vzhledu nábytku, až po vozový park. Řada firem poptává i služby poradenství stylu pro své zaměstnance. Vždyť jsou to právě oni, kteří spoluvytváří celkovou image firmy. Takže mezi služby image konzultantky a módní poradkyně patří i vytvoření pravidel oblékání ve firmě spolu s nastavením základů profesionální image a vytvoření manuálu pro firemní Dress Code. Pokud tedy potřebujete poradit, jak obléct firmu nebo konzultovat možnosti osobní firemní image, Lenka Zelenohorská vám nabízí služby právě v tomto směru.

Kurzy módní stylistky Lenky Zelenohorské jsou zážitkovými setkáními. Věnujte je třeba jako dárek.
Kurzy módní stylistky Lenky Zelenohorské jsou zážitkovými setkáními. Věnujte je třeba jako dárek.

Hledáte kurzy osobní image?

Další zajímavou aktivitou Lenky Zelenohorské jsou kurzy. Jsou určeny ženám a jsou levnější cestou k informacím o tom, jak se lépe oblékat a líčit, než individuální image konzultace. Aktuálně módní stylistka nabízí tyto kurzy:

Chcete změnit svět k lepšímu? Začněte u toho, že změníte k lepšímu sebe! A nezapomeňte, že na vzhledu skutečně záleží.

Zdroj obrázků: Lenka Zelenohorská, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu