Sexy džíny – oblečení pro každou příležitost.
Sexy džíny – oblečení pro každou příležitost.

Oblečení pro každou příležitost? Džíny nikdy neomrzí

V současné době máme tolik možností, že často ani nevíme, jaké oblečení vybrat. Aktuální trendy versus pohodlí, co nám sluší a v čem se cítíme dobře, nebo nosit to, co ostatní? Odpověď je jednoduchá. Trendy jsou super, ale nejsou pro každého. Navíc není potřeba měnit každý rok komplet šatník. Někdy stačí zaměřit se pouze na pár kousků, které lze kombinovat s čímkoliv, a hlavně jsou nadčasové. Jaké džíny se letos nosí? Máme pro vás pár zajímavých tipů na super džíny jako oblečení pro každou příležitost.

Oblečení pro každou příležitost: V těchto džínách budete vypadat skutečně skvěle!
Oblečení pro každou příležitost: V těchto džínách budete vypadat skutečně skvěle!

Děravé a seprané jsou IN

Mezi aktuální módní trendy patří jednoznačně potrhané či seprané džíny, které vypadají, jako by je už někdo dlouho nosil. Dokonce platí, čím větší a více děr, tím lépe. Takže pokud se vám díra na koleni začne zvětšovat, vůbec to nevadí, naopak. Ale není to podmínka. Jestliže si chcete vybrat džínsy, které vám budou slušet a jejich přidanou hodnotou bude ještě super push-up efekt, pak zvolte Freddy Jeans. Jsou stylové, trendy, sexy, a hlavně jsou ušité pomocí speciální technologie WR.UP., která opticky pozvedne zadek a krásně jej zakulatí. Budete tak mít postavičku k nakousnutí. Navíc Freddy kalhoty, ať už klasické nebo džínsy, vám vydrží několik sezón a vždy se perfektně přizpůsobí postavě.

Oblečení pro každou příležitost: Sexy dámské džíny – které si vyberete?
Oblečení pro každou příležitost: Sexy dámské džíny – které si vyberete?

Džíny musí perfektně sedět

Letošní móda přeje denimu v mnoha různých podobách. Můžete jej kombinovat podle svých preferencí, navíc k džínům se perfektně hodí tenisky, které jsou dalším MUST HAVE letošní sezóny. Jde o pohodlnou a uvolněnou módu, kterou si oblíbili všichni bez ohledu na věk a pohlaví. Tenisky a denim zkrátka patří k sobě. A pokud si chcete vybrat právě teď nové džíny nebo sexy kalhoty, pak můžete navštívit Showroom Freddy jeans Brno a vybrat si model, který vás nejvíce zaujme. A nabídka je skutečně hodně pestrá. Nechte se inspirovat, a udělejte si radost super kalhotami, které vám ještě zajistí postavičku snů.

Oblečení pro každou příležitost: Kožené kalhoty v džínovém střihu.
Oblečení pro každou příležitost: Kožené kalhoty v džínovém střihu.

Zdroj obrázků: Sexyjeans.cz, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu