Superprémiová krmiva pro psy a kočky Taste of the Wild patří mezi to nejlepší, čím můžete krmit!
Superprémiová krmiva pro psy a kočky Taste of the Wild patří mezi to nejlepší, čím můžete krmit!

Krmiva pro psy a kočky Taste of the Wild

Víte, že to nejkvalitnější krmivo pro psy může být až šestihvězdičkové a že takto kvalitní krmiva pro psy koupíte i u nás? Jmenují se Taste of the Wild.

Myslíte si, že svého psa nebo kočku krmíte dobře a že jim poskytujete kvalitní stravu jen proto, že nepatří mezi nejlevnější? Mnoho nekvalitních krmiv může být drahých a přitom to, co je pro psa a kočku jako divoké šelmy nejpřirozenější – maso, pořádně ani nevidělo. Výrobci nastavují objem levnými obilovinami, které pro psa či kočku nejsou ani přirozené a ani vhodné. Avšak existují i krmiva pro psy a kočky, která se mohou chlubit názvem „superprémiová“ a to nejen proto, že si to napsaly na obal produktu. Takovým extra kvalitním výrobkem jsou americká krmiva pro psy a krmiva pro kočky Taste of the Wild.

Skvělé receptury amerických krmiv Taste of the Wild

Krmiva pro psy Taste of the Wild a ani krmiva Taste of the Wild pro kočky neobsahují žádné obiloviny. Místo toho jsou plné čerstvého masa– kachního, kuřecího, krůtího, křepelčího, ale také masa ze srnek, bizonů, jehňat či lososů. Rostlinná strava je zastoupena skutečně jenom jako doplněk a to v pro zvířata přirozené podobě – jako bylinky, sladké brambory nebo borůvky.

Krmiva pro psy a kočky Taste of the Wild neobsahují žádné obiloviny!
Krmiva pro psy a kočky Taste of the Wild neobsahují žádné obiloviny!

Krmiva pro psy a kočky Taste of the Wild kupují vyznavači holistického krmení.

Výrobce krmiv Taste of the Wild dodržuje princip, který se snaží psům a kočkám nabídnout krmení, jež je pro ně přirozené. To že dnes psy a kočky chováme v zajetí neznamená, že by tato domestifikace změnila jejich DNA. Pořád jsou to šelmy, pro které je přirozený zcela jiný typ stravy, než je běžný v levných a nekvalitních krmivech. Holistické granule se snaží akceptovat přirozenost stravování psů a koček.

Krmiva Taste of the Wild uznávají nejlepší chovatele po celém světě. Prestižní projekt hodnotící kvalitu krmení pro psy Dogfoodanalysis.com udělil kachní (Wetlands) i bizoní (High Praire) receptuře krmiva Taste of the Wild plný počet hvězdiček – šest ze šesti!

Granule s bizoním a kachním masem Taste of the Wild získali dokonce nejvyšší ohodnocení v prestižním řebříčku Dogfoodanalysis.com.
Granule s bizoním a kachním masem Taste of the Wild získali dokonce nejvyšší ohodnocení v prestižním řebříčku Dogfoodanalysis.com.

Krmte kvalitně – ušetříte a nejen to!

Šetřit na krmivu pro psy a kočky se nevyplatí. Nekvalitní strava vede ke zdravotním problémům zvířat a následně k vysokým výdajům za jejích léčení. Kvalita života zvířat se při nekvalitním krmení výrazně snižuje, stejně tak jako jejich věk dožití. Pro naše domácí miláčky děláme vše. Cpeme je různými pamlsky, kupujeme jim haldy hraček a krásné pelíšky. Ale to, co váš pes nebo kočka ocení nejvíce je kvalitní krmení! Kvalitní krmiva nejsou móda, ale naprostá nezbytnost pro zdraví a krásu vašeho zvířecího kamaráda!

Taste of the Wild to jsou kvalitní granule i konzervy pro psy a kočky.
Taste of the Wild to jsou kvalitní granule i konzervy pro psy a kočky.

Zdroj obrázků: FL, e-shop Mujmazlik.cz,Tasteofthewild.com