Někdo si je cení a nedal by je z ruky, pro jiné jde o zbytečnosti. Chcete se zbavit starožitností a hledáte místo, kde prodat šperky?

Kde prodat šperky? Zkuste výkup starožitností a šperků v Praze

Někdo si je cení a nedal by je z ruky, pro jiné jde o zbytečnosti, které však mají hodnotu, a chtěl by je zpeněžit. Chcete se zbavit starožitností a hledáte místo, kde prodat šperky?

Někdy je zdědíme po rodičích či prarodičích, jindy jsou v naší rodině téměř od nepaměti. Příbuzní je nosili či sbírali, dnes však už pro nás nemají hodnotu. Starožitnosti, i třeba zlaté šperky, mohou být sice krásné, ale nezapadají do našeho životního stylu. Neodpovídají ani našemu vkusu. Nosit je nemáme k čemu ani kam, z bytu si též nechceme dělat muzeum. Jejich prodej by nám naopak dokázal pomoci s rodinným rozpočtem, který dnes snad v málokteré domácnost není napjatější, než býval. Kde prodat šperky a další starožitnosti bezpečně, rychle a seriózně? Dobrou službu zaměřenou na výkup starožitností a ocenění šperků nabízí služba Zlato v Praze – Zlatovpraze.cz.

Už víte, kde prodat šperky?

Zlato v Praze je služba provozovny specializované na výkup starožitností, ocenění šperků i jejich výkup. Najdete ji v prostorách galerie Graciano (Opletalova 1013/59, Praha 1, na rohu s Hybernskou ulicí). Firma se specializuje na výkup zlata, stříbra, starožitností, šperků, hodin, porcelánu, obrazů a dalších uměleckých předmětů i výkup pozůstalostí. Cennosti, které chcete ocenit nebo prodat, stačí přinést do prodejny a na místě se dozvíte, kolik za ně můžete dostat. Tato velice seriózní služba se může pochlubit nejlepšími výkupními cenami v Praze a dobrým jménem.

Rychle a za hotové

Když už se odhodláme k prodeji rodinného zlata, určitě chceme, aby prodej proběhl rychle. To přesně pražská služba výkupu zlata a starožitností nabízí. Oceňování je zcela zdarma. Pokud nemáte zrovna cestu kolem prodejny, můžete o ocení požádat i prostřednictvím e-mailu. Výkup na místě pak bývá okamžitý, takže ihned získáváte peníze za své cennosti. Za zlato, stříbro a šperky se platí vždy v hotovosti. Služba, která vyřeší váš problém, kde prodat šperky, se vám tedy bude hodit i v případě, kdy potřebujete peníze na ruku.