Stavíte nebo rekonstruujete? Pojďte si vybrat interiérové dveře, které dají šmrnc vašemu interiéru. Podívali jsme se na nabídku dveří Erkado.
Stavíte nebo rekonstruujete? Pojďte si vybrat interiérové dveře, které dají šmrnc vašemu interiéru. Podívali jsme se na nabídku dveří Erkado.

Interiérové dveře Erkado nabízí kvalitu i dobré ceny

Stavíte nebo rekonstruujete? Pojďte si vybrat interiérové dveře, které dají šmrnc vašemu interiéru. Podívali jsme se na nabídku dveří Erkado.

Říká se, že interiér by se měl budovat od podlahy. Já bych řekla, že od dveří. Právě ony jsou natolik dominantním prvkem obytného prostoru, že by se měl interiér, a i podlaha, přizpůsobit designu dveří, které jsme si zvolili. Jiné je to samozřejmě při rekonstrukci, když už vycházíme z daných existujících prvků. Pojďme si představit interiérové dveře Erkado, jež najdou uplatnění jak v moderních, tak v klasických interiérech. Nejen díky svému designu, ale i obrovské řadě modelů a příjemné ceně, jsou skvělým řešením pro novostavby i rekonstrukce.

Interiérové dveře Debecie 1 ze sortimentu Erkado skvěle ladí s celkovým stylem moderního interiéru.
Interiérové dveře Debecie 1 ze sortimentu Erkado skvěle ladí s celkovým stylem moderního interiéru.

Jednotný styl je základ harmonie prostoru

Do interiéru patří samozřejmě dveře v jednotném stylu. Že potřebujete některé s větším a jiné s menším prosvětlením? Některé pak plné, a dokonce byste třeba do určitých prostor ocenili spíše posuvné dveře? To vše dokáže nabídnout hned několik typů dveří Erkado. Například interiérové dveře Broadway. U posuvných dveří si máte dokonce podle svých stavebních dispozic možnost volit, zdali se bude jednat o dveře do pouzdra nebo dveře posuvné po stěně.

VIDEO: Pokojové dveře Azalka

Dveře si lze zvolit v různých odstínech povrchové úpravy, kterou pak doladíte s nábytkem, s barvou podlahy, nebo s barvou okenních rámů. Mnohdy máte možnost volby mezi zaoblenými a hranatými profily dveří. Na výběr jsou i typy povrchů, kde si vybíráte mezi tzv. FINISH, 3D GREKO a CPL typem. Povrchy FINISH a GREKO kopírují skutečnou povrchovou strukturu dřeva, s tím, že 3D GREKO strukturu dřeva zvýrazňujíce více. CPL je laminátová povrchová úprava dveří vhodná do tepelně a vlhkostně více namáhaných prostor.

VIDEO: Interiérové dveře Brand

Interiérové dveře se nabízí jako voštinové, kde výplní je ztužená papírová voština, nebo s výplní Homalight, což je přírodní izolační odlehčená výplň z dřevovláknité desky.

V předsíni, v koupelně, ale třeba i v jiných místnostech, může být potřebné opatřit dveře průduchy (plastovými nebo kovovými), nebo je upravit tzv. ventilačním podříznutím. U některých typů dveří jde osadit ventilační mřížku. Ke všem dveřím lze zakoupit moderní zámky v podobě otvorů na klíč a kliky.

Interiérové dveře Malva 1 jsou opatřeny estetickým zasklením bez použití rámečku. Dveřím tato forma zasklení přidává luxusní vzhled.
Interiérové dveře Malva 1 jsou opatřeny estetickým zasklením bez použití rámečku. Dveřím tato forma zasklení přidává luxusní vzhled.

♥ TIP ERKADO

Dveře + zárubně = klika zdarma!

Pokud si koupíte dveře včetně obložkové zárubně nebo OKZ, máte kliku zdarma.
Více na našich webových stránkách >>

Na začátku jsme vynechali samozřejmost, jakou je volba šířky dveří ve standardních 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm a 100 cm. A samozřejmě možnost zvolit si dle potřeby dveře levé nebo pravé.

Dveře v tradiční bílé barvě, jako mají interiérové dveře Forsycie 4, jsou stále žádané.
Dveře v tradiční bílé barvě, jako mají interiérové dveře Forsycie 4, jsou stále žádané.

Každé dveře se osazují do obložkové zárubně. Obvykle se používají ve stejné barvě a dezénu jako dveře. V případě, že neumíte dveře sladit třeba s okny v interiéru, je jedním z řešení zárubeň v barvě či dezénu okna. Je nutné ale zvážit, jestli to neubere na eleganci samotným interiérovým dveřím. V případě rekonstrukcí lze dveře osadit i do OKZ, tedy do zárubní, které jsou vlastně obkladem starých kovových zárubní.

VIDEO: Vnitřní dveře Klasik

Výjimku jednotných dveří v interiéru mohou být celoskleněné interiérové dveře

Erkado nabízí i kvalitní celoskleněné interiérové dveře GRAF. Abyste je doladily s ostatními interiérovými dveřmi, lze si ve stejném odstínu zvolit obložkovou zárubeň pro celoskleněné dveře.

Prosklené dveře se používají do extrémně vlhkých prostor, jako je třeba koupelna nebo kuchyně. Mnohdy vytváří efekt většího a otevřenějšího prostoru. Hodí se i tam, kde si prostor vyžaduje využít dveře k prosvětlení. Takže do prostor s malými nebo žádnými okny. Mléčné či kouřové prosklení dveří GRAF dělá sklo neprůhledným. Současně je z bezpečnostních důvodů tvrzené, a i kdyby došlo k rozbití dveří, střepiny jsou malé a neostré kousky, které nezpůsobí zranění.

Celoskleněné dveře GRAF se hodí jako dveře do koupelny. Lze je opatřit obložkovou zárubní ve stejné barvě a dezénu, v jakém je zbytek interiérových dveří. Jsou z bezpečnostního tvrzeného skla.
Celoskleněné dveře GRAF se hodí jako dveře do koupelny. Lze je opatřit obložkovou zárubní ve stejné barvě a dezénu, v jakém je zbytek interiérových dveří. Jsou z bezpečnostního tvrzeného skla.

Skleněné dveře nabízí Erkado v šířkách 60, 70, 80 a 90 cm. Dveře jsou opatřeny speciálními panty a kováním pro skleněné dveře. Mohou mít rovněž ventilační podříznutí. Na dveře si máte možnost vybrat rovněž některý z atraktivních grafických vzorů.

Hitem moderních interiérů jsou bezobložkové dveře

Představte si, že dveře v interiéru mohou být atraktivní i svoji nenápadností. Třeba se tvářit jako součást zdi. Přesně to je velkým hitem moderních interiérů. Jde o tzv. bezobložkové interiérové dveře, které mají ukrytou zárubeň. Dveře nejsou současně nijak profilované. Cílem je, abychom je mohli třeba tapetou nebo malbou zcela spojit do jednotného celku se zdí.

Erkado nabízí i moderní bezobložkové dveře se skrytými zárubněmi.

♥ TIP: Akce 4+1

Až do 30. 9. 2018 nabízí Erkado SUPER AKCI NA DVEŘE 4+1.
Pokud si objednáte 5 ks dveří typu Magnolie, Juka nebo Forsycie, zaplatíte pouze za 4 ks dveří.

Jedny dveře tak získáváte zdarma!
Více info naleznete tady >>

Zdroj obrázků: Erkado, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu