Jeden z nejlepších dárků pro děti od 3 do 7 let je dětská kuchyňka. Pořídíte ji vybavenou lépe než tu svoji v pravé kuchyni. Děti ji milují!
Jeden z nejlepších dárků pro děti od 3 do 7 let je dětská kuchyňka. Pořídíte ji vybavenou lépe než tu svoji v pravé kuchyni. Děti ji milují!

Dětská kuchyňka je ideální dárek pro holky i kluky

Jeden z nejlepších dárků pro děti od 3 do 7 let je dětská kuchyňka. Pořídíte ji vybavenou lépe než tu svoji v pravé kuchyni. Děti ji milují!

Často děti zasypáváme nadbytkem hraček, kterých je nakonec tolik že si s nimi všemi nestíhají ani hrát. Navíc dítěti k srdci obvykle přilne jen jedna nebo dvě z hraček, které dostane. Ve výsledku za hračky utratíme zbytečně moc peněz a dítě ani nedostane nic z toho, po čem skutečně toužilo, nebo s čím by si dokázalo dlouhodoběji hrát. Nejlepší hračky jsou ty, které dítěti umožní vklouznout do světa dospělých. Protože právě to děti rády dělají – napodobují formou hry to, co vidí každodenně dělat dospělé. Hrají si na doktora, učitelku, nebo třeba jen napodobují rodiče při každodenní přípravě večeře. A právě vaření, kterým jsou prošpikované i pořady většiny televizí, je jednou z nejoblíbenějších dětských her dneška. Jenomže nechat si dítě hrát ve skutečné kuchyni není ani praktické a ani bezpečné. Dítě potřebuji vlastí kuchyňku. Takže místo obrovského množství hraček, které dítě nejspíš po pár dnech odsune stranou a už se k ní nevrátí, obdarujte svého potomka třeba už letos o Vánocích dětskou kuchyňkou. Dětská kuchyňka není jen módním dárkem. Je to hračka, která bývá mezi dětmi nejoblíbenější. A to jak mezi holkami, tak u kluků.

Dětská kuchyňka je jedna z nejoblíbenějších hraček pro holky i pro kluky. Kuchyňky na obrázku jsou od amerického výrobce Step2 a v České republice je prodává společnost StepTwo.
Dětská kuchyňka je jedna z nejoblíbenějších hraček pro holky i pro kluky. Kuchyňky na obrázku jsou od amerického výrobce Step2 a v České republice je prodává společnost StepTwo.

Luxusní dětská kuchyňka Dream obsahuje vše, co pravá moderní kuchyně

Dětská kuchyňka Dream, kterou prodává StepTwo, je svým vybavením k nerozeznání od skutečné kuchyně. Kuchyňka má dokonce elektronické ovládání plotýnky, trouby i mikrovlnky. K tomu jí nechybí světlo ani implementovaný mobilní telefon. Vše je samozřejmě naprosto bezpečné pro děti a dětem nehrozí žádný úraz ani poranění. Dětská kuchyňka má mramorový dekor pracovní desky, dřez s baterií, poličky na talíře, automat na nápoje nebo ledničku. Některé přístroje vydávají reálné zvuky běžné při vaření. Součástí kuchyňky je kompletní vybavení plastovými hrnci, talířky, příbory, nářadím, ale i imitacemi samotných potravin, včetně ovoce a zeleniny. Další lze dokoupit i samostatně. Kuchyňka umožňuje dětem reálně napodobovat skutečné činnosti v kuchyni a současně rozvíjet jejich fantasii i komunikační dovednosti.

Dětské kuchyňky jsou skvělou a bezpečnou hračkou pro děti. Kuchyňky na obrázku jsou od amerického výrobce Step2 a v České republice je prodává společnost StepTwo.
Dětské kuchyňky jsou skvělou a bezpečnou hračkou pro děti. Kuchyňky na obrázku jsou od amerického výrobce Step2 a v České republice je prodává společnost StepTwo.

Další dětské kuchyňky od StepTwo

Česká společnost společnost StepTwo má v nabídce i další dětské kuchyňky americké značky Step2. Liší se svoji výbavou a od té se odvíjí i cena kuchyňky. Nejlevnější je set dětského venkovního grilu, cena běžné dětské kuchyňky se pohybuje kolem 3 500 Kč a nejluxusnější dětská kuchyňka stojí kolem 10 000 Kč.

Dětská kuchyňka je skvělý dárek pro děti třeba k Vánocům. Kuchyňky na obrázku jsou od amerického výrobce Step2 a v České republice je prodává společnost StepTwo.
Dětská kuchyňka je skvělý dárek pro děti třeba k Vánocům. Kuchyňky na obrázku jsou od amerického výrobce Step2 a v České republice je prodává společnost StepTwo.

Dětské kuchyňky jsou ideální dárek pro každého, kdo si nechce zaneřádit byt zbytečnými dětskými hračkami, o které dítě nemá zájem. Mnohdy je to hračka, kterou věnují dítěti dohromady například starý rodiče a rodiče. Většina kuchyněk je vhodná pro děti od 2 let. Některé modely se hodí pro věk 3 až 7 let.

Věnujte svému dítěti dárek snů – dětskou kuchyňku! Kuchyňky na obrázku jsou od amerického výrobce Step2 a v České republice je prodává společnost StepTwo.
Věnujte svému dítěti dárek snů – dětskou kuchyňku! Kuchyňky na obrázku jsou od amerického výrobce Step2 a v České republice je prodává společnost StepTwo.

StepTwo – to jsou skvělé dětské hračky pro holky i kluky

Dětská kuchyňka není jedinou zajímavou hračkou v sortimentu společnosti StepTwo. Americký výrobce Step2, jehož hračky v České republice společnost StepTwo prodává, nabízí i další skvělé hračky, jako dětské domečky, odrážedla, dětská pískoviště, výtvarné stoly a tabule, ale i skluzavky, prolézačky či dětské designové postele. Jsou to ty nejskvělejší dárky, kterými můžete své ratolesti obdarovat a to nejen o letošních Vánocích! Ty správné hračky pro kluky a holky najdete právě v e-shopu StepTwo.

Zdroj obrázků: FL, StepTwo