Pořiďte si kvalitní české barevné respirátory FFP2. Navíc takové, pod kterými nebude trpět vaše pleť a bude se vám v nich perfektně dýchat.
Pořiďte si kvalitní české barevné respirátory FFP2. Navíc takové, pod kterými nebude trpět vaše pleť a bude se vám v nich perfektně dýchat.

Barevné respirátory jsou kvalitní. Už je nemusíte nosit pouze bílé

Ještě jsme si nesundali respirátory z předchozí koronavirové vlny a je tu další. Máte po krk bílých respirátorů, které vám kazí outfit? Pořiďte si kvalitní české barevné respirátory FFP2. Navíc takové, pod kterými nebude trpět vaše pleť a bude se vám v nich perfektně dýchat.

Je vhodný čas doplnit si zásoby respirátorů. Pravděpodobně je minimálně do jara nesundáme a nároky na to, kde všude jsou povinné, se budou spíše stupňovat. Povinnost nosit respirátor FFP2 na většině uzavřených míst platí pro neočkované i očkované. Respirátory jsou spolu s očkováním a zvýšenou hygienou tím nejlepším způsobem, jak ochránit sebe i své okolí před nákazovou v případě, že bychom byli přenašeči viru, a třeba o tom vůbec nevěděli.

Pořiďte si české barevné respirátory v nejvyšší kvalitě

Co očekáváme od dobrého respirátoru? Především by nás měl být schopen skutečně ochránit před nákazou. To zaručuje typ zvoleného respirátoru FFP2. Mnoho lidí si stěžuje, že se jim v respirátorech špatně dýchá. Skutečně je pravdou, že ne každý respirátor je stejně dobře prodýchatelným. Též nám musí tato zdravotní pomůcka dobře sedět a těsnit tak, aby se nám do dýchacích cest problematická kapénková infekce nedostala kolem neutěsněného respirátoru. Problém mohou nevhodné respirátory způsobovat i lidem s citlivou pletí. Objevuje se zčervenání, podráždění, zhoršení akné či jiná vyrážka. Mnohým z nás vadí i to, že po éře vtipných, veselých a s outfity často dokonale vyladěných látkových roušek přišla doba nudných bílých respirátorů. Co s tím?

Kvalitní barevné respirátory se vyrábí v České republice

Pro dobrý a levný respirátor nepotřebujeme chodit daleko, už vůbec po něm nemusíme pátrat v čínské produkci. Vyrábí se přímo u nás. Dialekarna.cz nabízí české respirátory FFP2 GOOD MASK. Tyto ultralehké respirátory mají 95% účinnost a chrání před viry, včetně civid-19, kapénkami i prachem. Obsahují dvě aktivní filtrační vrstvy, přesto jsou však nadstandardně komfortní, pokud jde o dýchání. Skvěle sedí na obličeji a dají se dobře utěsnit kolem nosu. Tyto respirátory jsou maximálně prodyšné a vhodné i pro citlivou pokožku. V ČR se nevyrábí pouze samotné respirátory, ale též materiál na jejich výrobu. Dají se koupit i v nano verzi, tedy s využitím výhod nano materiálů.

Neomezujte se v barvách

FFP2 respirátory GOOD MASK se prodávají nejen bílé. Pořídit si je lze černé i v nude barvě. Do toho též v celé řadě dalších barev, dokonce některé hned v několika odstínech. To je příklad třeba modré barvy respirátoru. Už se nemusíte rozhodovat mezi kvalitou a barvou respirátoru. Vyberte si bílý, tělový, černý, modrý, zelený, žlutý či tyrkysový respirátor. České bílé a barevné respirátory, které koupíte v Dialekarna.cz, myslí jak na naše zdraví, tak se snaží nepokazit náš outfit.

TIP: Covid-19 se opět šíří a výjimkou není jeho výskyt ani u lidí s kompletním očkováním. Ideální je proto pravidelné samotestování. Pořiďte si v Dialekarna.cz kromě bílých a barevných respirátorů taktéž antigenní testy k samotestování. K dispozici jsou výtěrové i ze slin.