Dejte možnost svým klientům jednoduše vytvářet své rezervace prostřednictvím aplikace 4fitness.eu
Dejte možnost svým klientům jednoduše vytvářet své rezervace prostřednictvím aplikace 4fitness.eu

4fitness nabízí rezervační systém pro fitness i další sporty!

Zápasíte ve svém fitness centru či u provozování jiného sportoviště s rezervačním systémem? Zkuste skvělý online systém 4fitness.

Chaos v rezervacích se vplíží i k tomu nejpečlivějšímu majiteli fitness centra, posilovny, pronajímateli tenisových a squash kurtů, či provozovateli tanečních kurzů. Rezervace většinou vytíží hned několik osob. Přitom řešení existuje – novinkou je moderní on-line rezervační systém 4fitness pro všechny typy sportovišť a sportovních zařízení. Mít pořádek v rezervacích je důležitý krok k spokojeným zákazníkům i k odbourání pracovního stresu u zaměstnanců.

Možná že jste se pokusili o vybudování svého vlastního rezervačního systému a možná s ním nejste 100% spokojení. Nebo jste v područí programátorů, kteří chtějí za každou změnu systému nehorázné peníze nebo se jim do změn vůbec nechce. Přitom vše lze řešit jinak – pomocí propracovaného on-line rezervačního systému 4fitness, který je vhodný i pro vás a vaši firmu.

Rezervační systém 4fitness vám pomůže zdokonalit vaše podnikání
Rezervační systém 4fitness vám pomůže zdokonalit vaše podnikání

Jak funguje rezervační systém nejen pro fitness centra!

Nestačí vám rezervační systém s jediným kalendářem? Představte si takový, který umí plánovat rezervace v neomezeném množství kalendářů. Snadno si tak vytvoříte několik rezervačních kalendářů – pro zumbu, spinning, pilates, jógu, tenis, taneční kurz nebo dance pole. Kalendáře se ale mohou vztahovat také ke konkrétnímu instruktorovi či trenérovi, nebo se vázat na tělocvičnu. Vaši klienti mohou rezervace provádět on-line přes 4fitness a vy na své straně ušetříte prostředky na budování rezervačního systému a také na zajištění jeho chodu.

Plánujte lekce ve svém fitness nebo v jich sportovních zařízení bez zbytečného chaosu! Využijte nový rezervační systém 4fitness.
Plánujte lekce ve svém fitness nebo v jich sportovních zařízení bez zbytečného chaosu! Využijte nový rezervační systém 4fitness.

Co vše 4fitness umí?

Fitness software nabízený 4Fitness.eu je velice přizpůsobivý a multifunkční rezervační systém.  Vy i vaši zákazníci k němu máte přístup online 24 hodin denně. Systém umí pracovat s čárovým kódem. Právě díky němu můžete klienta vždy identifikovat. Stačí mu vydat členskou kartičku s jemu přiděleným čárovým kódem. Identifikaci můžete řešit také prostřednictvím magnetických karet. Ty sice nejsou součástí rezervačního systému, ale i je vám jsou tvůrci rezervačního fitness software schopní zajistit.

Díky rezervačnímu systému 4fitness můžete snadno a účinně komunikovat se svými zákazníky. Rezervační systém umí automaticky kontaktovat zákazníky pomocí SMS zpráv nebo e-mailem. Můžete tak informovat i o změnách lekcí, o možnosti přesunu náhradníků či o jiných důležitých skutečnostech.

Fitness software nabízený 4fitness.eu je velice přizpůsobivý a multifunkční rezervační systém. Vy i vaši zákazníci k němu máte přístup online 24 hodin denně. Systém umí pracovat s čárovým kódem.
Fitness software nabízený 4fitness.eu je velice přizpůsobivý a multifunkční rezervační systém. Vy i vaši zákazníci k němu máte přístup online 24 hodin denně. Systém umí pracovat s čárovým kódem.

Do systému se mohou vaši klienti přihlašovat přes Facebook nebo Google plus. Pro své zaměstnance či spolupracovníky jsou v rezervačním systému vytvořeny až čtyři úrovně přístupu: Takže recepční, instruktor, administrátor i zákazník mají odlišná práva se systémem pracovat. Rezervační fitness program 4fitness snadno propojíte se svými firemními  webovkami. Můžete systém vložit přímo do svých stránek, ale systém může být provozován i na 4fitness.eu. Celé prostředí systému je velice moderní a uzpůsobeno různým velikostem displeje (responzivní design) – ať už na mobilu, tabletu nebo na počítači. Systém vám nabídne také velice přehledné statistiky.

4fitness má také řadu marketingových funkcí. Těmi jdou například možnost nabídnou zákazníkům kreditní systém či permanentky.

Zdroj obrázků: FL, 4fitness.eu