Vydejte se za exotikou na sever. Zájezdy Norsko – to je zážitek z polární záře, jízda na Husky psím spřežení, pravá sauna i velryby.
Vydejte se za exotikou na sever. Zájezdy Norsko – to je zážitek z polární záře, jízda na Husky psím spřežení, pravá sauna i velryby.

Zájezdy Norsko – to je polární záře i velryby

Vydejte se za exotikou na sever. Zájezdy Norsko – to je zážitek z polární záře, jízda na Husky psím spřežení, pravá sauna i velryby.

Když se řekne exotická dovolená, většina z nás si představí velice vzdálené exotické pláže s přehřátým pískem. Jenomže exotika dokáže mít i zcela jinou a rozhodně o nic méně atraktivní podobu. Vydejte se za exotikou do Norska a prožijte zde svůj zcela neopakovatelný životní zážitek. Dovolená Norsko, to je třeba úchvatná polární záře, ale i velrybí safari.

Zájezdy Norsko, to je exotická dovolená na severu.
Zájezdy Norsko, to je exotická dovolená na severu.

Vydejte se do Norska za polární září

Na severní polokouli se jí říká Aurora Borealis. Své jméno dostala polární záře po římské bohyni úsvitu – Auroře. Právě Norsko je ideálním a velice dostupným místem pro pozorování tohoto nezapomenutelného úkazu. Fascinující světelná podívaná je plná mystiky a tajemna a zažít ji znamená získat skutečně ten nejnezapomenutelnější zážitek v životě. Výlet za polární září je nutné správně načasovat a rovněž zvolit vhodné místo. Právě nyní vrcholí tzv. sezóna Aurora Borealis, protože se slunce nachází blízko vrcholu svého jedenáctiletého cyklu své erupční aktivity a to je příležitost k ještě lepšímu pozorování tohoto fascinujícího jevu.

Zájezdy Norsko organizuje ViaMarpi

Za specialistu při organizování zájezdů do Norska je považována firma ViaMarpi. Zájezdy do Norska s mimořádnou kvalitou se honosí velice férovou cenou. Nejde o žádné hromadné zájezdy, ale o cestování v menších, šesti až desetičlenných skupinách, což vytváří příjemnou přátelskou atmosféru a ještě více to umocňuje celkový zážitek z exotického poznávání Norska i jedinečné přírody. Firma je specialistou na norské národní parky a v její nabídce jsou jak letní, tak zimní zájezdy Norsko.

Dovolená Norsko s ViaMarpi – to je zážitek z polární záře, velrybí safari i jízda na psích spřeženích.
Dovolená Norsko s ViaMarpi – to je zážitek z polární záře, velrybí safari i jízda na psích spřeženích.

Pět dnů fascinujících zážitků již v lednu nebo v únoru

Za polární září, za zážitkovými vyjížďkami na Husky psích spřeženích, ale i za velrybami, se lze s ViaMarpi vydat již na konci ledna nebo začátkem února 2017. Z České republiky odletíte letadlem, v Norsku je pak pro skupinu připraven mikrobus. Po celou dobu je výpravě k dispozici český průvodce. Užít si lze ježdění na sněžných skútrech, výlety do panenské polární divočiny na sněžnicích, pravou saunu i jacuzzi.

Zdroj obrázků: Dovolenanorsko.cz, vizualizace a koláže ContentPub s. r. o