Triko jako dárek: Tričko s vlastním potiskem neomrzí

Vymyslet na Vánoce desítky dárků není vůbec snadné. Léta však fungují stejné, které se neomrzí, navíc je dokážeme neustále vylepšovat. Takovou klasikou je tričko s vlastním potiskem.

Nevím jak vy, ale já už jsem věnovala tričko s potiskem vícekrát. Povedenější i méně. Udělat se dá vícero způsoby. Nejsnadněji vytištěním na nažehlovací papír, nebo z fotografie vytištěné na laserové tiskárně s pomocí přenosového média. Jenomže ani jeden z těchto způsobů neposkytne dokonalý výsledek, navíc nejde vůbec o levnou záležitost. Nažehlovací papíry, plnobarevný celoplošný tisk na tiskárně s předraženými tonery, u druhého způsobu přenosové médium – to vše vás ve výsledku stojí více než si nechat tričko s vlastním potiskem připravit u profesionálů. Ušetříte vlastně i za poštovné, protože vám hotové triko přijde poštou jako celek. Jinak byste pravděpodobně zvlášť objednávali trika na potisk, zvlášť materiál potřebný k potisku. Přitom profesionálně potištěné tričko s vlastní fotkou lze pořídit již od 199 Kč.

Potištěná trička a další textilie pro celou rodinu

Můžete samozřejmě vymýšlet různá vtipná trika, ale osvědčilo se dát na potisk aktuální rodinnou událost. Narodilo se vám dítě? Pěkná fotka mimina na triku potěší babičky, tetičky, ale i dědečky. A nezapomeňte ani na sebe, abyste všem pod stromečkem nakonec nezáviděli. Pořídili jste si do rodiny pejska, nebo máte psa už déle a je to rodinný miláček? Šup s ním na triko. A nejen na to.

Vlastní fotky nejen na triko

Potisky na různých předmětech jako dárek letí. Pokud jde o textil, rozhodně s nimi nemusíte jen na tričko. Přestože je bavlněné tričko s vlastním potiskem nejoblíbenějším, tisknout lze též na termotričko, mikinu, bavlněnou polokošili, na dětské body, sukni, křestní košilku, zástěru či na minitričko na láhev. Tyto možnosti nabízí e-shop Dareckyodsrdce.cz, kde si lze nechat vyrobit tričko s vlastním potiskem, ale i další dárky s vlastní fotografií. Mezi nejoblíbenější patří kalendáře s vlastními fotkami, fotoobrazy s vlastní fotkou i hrníčky s vlastním potiskem. Objednejte si dárky pro své blízké co nejdříve a užijte si letošní Vánoce bez stresu.

TIP na tričko s vlastním potiskem

  • Nejen bíle triko lze potisknout. Zkuste třeba černé.
  • Hitem je textový potisk na námořnické tričko s modrobílým pruhováním.
  • Nebojte se potisku na maskáčové tričko.