Studium MBA odstartuje raketově
Studium MBA odstartuje raketově

Studium MBA odstartuje raketově vaši další kariéru!

Roční studium MBA zvýší vaše šance na kariérní postup i získání vyššího platu. Studujte vedle zaměstnání, nebo zcela online!

Celoživotní vzdělávání a kvalitní manažerské vzdělávání to rozhodně nejsou jen módní zaklínadla dnešní doby. Vysokoškolské vzdělávání v době, kdy vysokou školu studuje již téměř každý, rozhodně nestačí. Už vůbec ne v době, kdy školy mají jen minimální povědomí o praxi a chrlí neupotřebitelné absolventy. Synonymem pro manažerské vzdělávání je rozhodně studium MBA

„Zasednout“ do školních lavic se stalo dnes trendem i pro zkušené manažery a manažerky. Studium MBA bylo doposud spíše doménou mužů. Stále totiž převládají na manažerských pozicích. Situace se nicméně pozvolna mění. Pro ženy je často prvním krokem při postupu na kariérním žebříčku doplnění si svého vzdělání o titul MBA

Co vás čeká, pokud se pro něj rozhodnete? Důležité je nepodcenit výběr školy. Kvalitní vzdělávání v prestižních oborech nabízí například Cambridge Business School. Studium je uzpůsobeno potřebám časově vytížených manažerů a zaměstnanců, takže jej lze zvládnout při zaměstnání. Časová flexibilita studia je možná díky využívání moderních forem e-learningu. Jednoleté programy jsou doplněny čtyřmi blokovými semináři, které se konají vždy v sobotu a kde mohou studenti čerpat ze zkušeností špičkových lektorů. MBA studium v češtině bude vyhovovat i těm, kteří se chtějí zaměřit spíše na prohlubování znalostí ve zvoleném oboru, než na vylepšování své angličtiny.

Studium MBA se stává standardem pro prohlubování manažerských dovedností.
Studium MBA se stává standardem pro prohlubování manažerských dovedností.

MBA studium na Cambridge Business School v číslech

Kdo se vlastně do studia MBA pouští? Výzkum, který Cambridge Business School provedla mezi svými studenty, zjišťoval, zda se studentům časová i finanční investice do studia MBA vyplatila. Studium se zaměřuje na manažerské vzdělávání, které mohou absolventi ihned využít v praxi. Na škole si své vzdělání rozšiřuje 41 % lidí mezi 31 a 40 lety a 43 % studentů je dokonce starších 40 let. 80 % studentů školy jsou vysokoškoláci. Na škole dnes studuje 39 % žen a 61 % mužů. 

Studenti Cambridge Business School.
Studenti Cambridge Business School.

Pomohlo absolventům školy studium na Cambridge Business School v jejich kariéře? Až 96 % absolventů tvrdí, že jim studium MBA na CBS pomohlo dosáhnout vyšší praktické a teoretické informovanosti v oboru, který studovali. 95 % je přesvědčeno o tom, že studium bylo přínosné pro jejich osobní život a praxi a pro 89 % studentů otevřelo studium MBA zcela nové kariérní možnosti. 76 % dokonce přímo postoupilo v kariérním řebříčku nebo získalo vyšší platové hodnocení. Až 97 % absolventů studium MBA rozhodně doporučuje i ostatním. 

Studium MBA se stává standardem při prohlubování manažerských dovedností.
Studium MBA se stává standardem při prohlubování manažerských dovedností.

Trendem je být vzdělaný a umět!

Studium MBA vám pomůže získat uplatnění v prestižních nadnárodních společnostech. MBA titul není jen důležitá část vašeho životopisu. Získáte s ním především znalosti, které vám pomohou lépe fungovat ve vlastním byznysu nebo vám dají konečně sebevědomí se do něj pustit. V Cambridge Business School se učíte od těch nejlepších, veškeré studium je podloženo skutečnými zkušenostmi z praxe a po absolvování studia získáte prestižní mezinárodní certifikát o absolvování studia. 

Vybrat si lze z jedenácti specializovaných Master of Business Administration oborů nebo absolvovat program Master of Laws (LLM) specializovaný na soukromé a obchodní právo. Pokud jste pouze středoškolák a nemáte ani manažerské zkušenosti, je pro vás k dispozici nižší stupeň manažerského vzdělávání Bachelor of Business Administration (BBA) zaměřen na základy managementu. 

Začněte studovat ihned!

Investice do kvalitního vzdělávání je tou nejlepší, kterou můžete udělat. Obdarujte proti sami sebe a začněte studovat ihned. O pomoc při rozšíření svého vzdělání směle pořádejte svého zaměstnavatele. Studium MBA si může uplatnit jako daňově uznatelnou položku a kvalitní vzdělání v prestižních oborech pro zaměstnance je navíc tou nejlepší investicí i pro firmu.

Zdroj obrázků: FL, Cambridge Business School