Zkuste dopřát pleti to nejlepší z přírody – přírodní rostlinné oleje v kvalitní kosmetice inspirované přírodou. Účinná péče o pleť nepotřebuje chemii!
Zkuste dopřát pleti to nejlepší z přírody – přírodní rostlinné oleje v kvalitní kosmetice inspirované přírodou. Účinná péče o pleť nepotřebuje chemii!

Rostlinné oleje v kosmetice pomáhají přírodní cestou ke kráse

Kosmetika dokazuje, že stárnutí se dá skutečně zpomalit. Celoživotní kvalitní péče o pleť spojená se zdravou výživou se jednoznačně podepisuje na našem mladistvějším vzhledu do pozdního věku. Na druhou stranu se nám však do organismu s kosmetikou dostává i obrovské množství chemických látek, které mohou pracovat proti nám, našemu vzhledu, a dokonce i proti kráse, kvůli které kosmetiku používáme. Zkuste dopřát pleti to nejlepší z přírody – přírodní rostlinné oleje v kvalitní kosmetice inspirované přírodou.

Green Air ve svém e-shopu Greenmat.cz nabízí zajímavé české i zahraniční výrobky z oblasti přírodní a bio kosmetiky. S těmito produkty šetříte svůj organismus před škodlivými látkami, ale rovněž pomáháte přírodě. Firma nabízí kosmetiku a výrobky se smyslem pro ekologii, pro zero waste životní styl i účinnou přírodní kosmetiku. Takovou jsou i kosmetické řady vhodné pro péči o pleť. V sortimentu najdete speciální produktové balíčky pro 30+, 40+ a 50+, a taktéž řadu pro mastnou pleť i řadu pro suchou a citlivou pleť.

Přírodní oleje v kosmetice Navia

Každá řada pro pleť obsahuje přírodní olej s unikátními účinky pro ten který typ ženské pleti. Rostlinné oleje v kosmetice účinně nahrazují různé chemické ingredience. Každá řada vždy obsahuje denní, noční a oční krém s přírodními ingrediencemi. Případně je oční krém nahrazen čisticím gelem.

Arganový olej jako stopka prvním vráskám

První skutečné vrásky nás začínají trápit už ve třiceti. Chceme se jich zbavit a současně si uvědomíme, že věčné mládí nebylo naděleno ani nám a je proto čas začít s prevencí proti stárnutí. Arganový olej je považován za marocký elixír mládí. Pleti navrací pružnost, rozzáří ji, hydratuje i redukuje první vrásky. Ve spojení s kyselinou hyaluronovou je přesně tím bojovníkem, který se nebojí jít do útoku a zastavit našeho nepřítele – věk! Navia Arganová řada 30+ je ideální péči o pleť po třicítce.

Rostlinné oleje příznivě působí na naši pleť. Pomáhají při různých problémech z pletí a omlazují.
Rostlinné oleje příznivě působí na naši pleť. Pomáhají při různých problémech z pletí a omlazují.

Malinový olej pro zralé krásky

Ve čtyřiceti jsou z nás již zralé ženy a zralá je i naše pleť. Zralá je bohužel synonymem pro pleť, ve které již ochabují kolagenová vlákna. Pleť se vysušuje, vrásky jsou viditelnější a hůře se odstraňují s pouhou kosmetikou. Velkým pomocníkem je malinový olej. V kombinaci s meruňkovým olejem, vitamínem E, kyselinou hyaluronovou a kofeinem navrací pokožce pružnost i vitalitu. Navia Malinová řada 40+ se hodí pro ženy středního věku s pletí, která má již viditelné projevy stárnutí.

Švestkový olej je přírodním rostlinným antioxidantem

V padesáti letech jsme již obvykle v menopauze a pleť stárne viditelněji a rychleji. Pokožka je suchá a drsná, bez potřebné elasticity, mnohdy povislá. Pleťové krémy musí pro tento věk umět nabídnout již skutečně speciální péči. Výborným pomocníkem je na antioxidanty a rostlinný kolagen bohatý švestkový olej. Hodí se též kyselina hyaluronová, koenzym Q10, vitaminy A, E a omega mastné kyseliny. Ty mají protizánětlivé účinky a současně jsou dobrým pomocníkem v boji proti pigmentovým skvrnám. Účinný koktejl pomocníků pro pleť po padesátce najdete v pleťové řadě Navia Švestková řada 50+.

I přírodní kosmetika dokáže mít antiageing účinky. Vyzkoušejte tu, která obsahuje přírodní oleje.
I přírodní kosmetika dokáže mít antiageing účinky. Vyzkoušejte tu, která obsahuje přírodní oleje.

S meruňkami na pomoc suché a citlivé pleti

Pleťová řada Navia Meruňková pro suchou a citlivou pleť je speciální řadou pro pleť se sklonem k přecitlivělosti, zčervenání a se suchou texturou. Obsahuje meruňkový olej, růžovou vodu a banánový extrakt. I když má bojovat proti suché pleti, pleť po ní není mastná a lesklá, ale hedvábně hebká, dobře vyživená a vyhlazená. Řada obsahuje denní a noční krém, plus upokojující čisticí gel pro šetrné, ale důkladné čištění pleti.

S konopím olejem proti mastné pleti

Lesklá mastná pleť s rozšířenými póry, mnohdy s akné, není zrovna tou, jakou bychom si přály. Trápit nás může nejen v pubertě. Akné se často objevuje i u starší pleti, stejně tak jako zvětšené póry. Navia Konopná řada pro mastnou pleť bojuje proti mastné pleti o opět pomocí přírody. Využívá konopný olej, mátovou vodu a okurkový extrakt. Toto trio má schopnost pročišťovat pleť a současně regulovat tvorbu mazu na pokožce. Působí též antibakteriálně, protizánětlivě, pleť je mladistvá, tonizovaná a rychle dochází i ke stažení pórů. Součástí řady je denní a noční krém, včetně čisticího antibakteriálního gelu s účinky proti akné.

Rostlinné oleje v přírodní kosmetice bojují proti neduhům naší pleti.
Rostlinné oleje v přírodní kosmetice bojují proti neduhům naší pleti.

♥ TIP

E-shop Greenmat.cz v současnosti nabízí rovněž roušky a antibakteriální gely.

Zdroj obrázků: DepositPhotos, e-shop Greenmat.cz, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu