Módní návrhářka Vera Wang navrhuje i svatební kytice!

V poslední době zjišťuji, že floristé, tedy specialisté na květinové aranžmá, často fušují do řemesla módním návrhářům – a naopak to platí podobně. Ani americkou módní designérku Vera Wang nenechají květiny v poklidu.

I když u ní to zas tolik nepřekvapuje, protože jako návrhářka specializující se na svatební šaty má ke květinových dekoracím, ale i k návrhům svatebních kytic velice blízko. Chcete si nechat uvázat kytici, či už svatební, nebo třeba jenom jako dárek, podle této slavné návrhářky? Máme pro vás fotogalerii jejich dárkových i svatebních kytic.

Květiny jsou nejkrásnějším dárkem! Jsou nejkratší cestou k srdcím lidí, kterým chceme říct, že je máme rádi. (Vera Wang)

Svatební kytice podle módní návrhářky Vera WangMódní návrhářka Vera Wang se květinami inspiruje často. Jejich tvary jsou vepsané do fazóny módních kreací i do siluet svatebních šatů, halí do nich své parfémy, ale sama také navrhuje svatební kytice i dárkové kytice. Hledáte-li nápad na svatební kytici, můžete se inspirovat nápady této slavné designérky, které navrhla pro Flower&Gift shop.

Tip redakce

Kytice, kterou jsem vybrala jako redakční tip asi nebude fascinovat jenom mne. Vera Wang ji nazvala „Nádherné objevy“ a pro mne skutečně tato kytice objevováním je. Žensky fialové tóny kytice v sobě ukrývají květiny, které u této kytice nejsou podstatné samy o sobě. Duši kytice získává jako kompozice těchto květin, které asi málokdo z vás dokáže teď identifikovat. Nechybí fialová alstroemeria, v kytici se ukrývají fialovo-růžové chrizantémy, levandulové karafiáty a delphinium.

FOTOGALERIE: Svatební kytice podle módní návrhářky Vera Wang

Zdroj obrázků: Ftd.com