Oblíbený český herec Martin Dejdar se stal tváří nebankovních půjček ACEMA Credit, jenž nabízí půjčky bez doložení příjmů i půjčky bez registru.
Oblíbený český herec Martin Dejdar se stal tváří nebankovních půjček ACEMA Credit, jenž nabízí půjčky bez doložení příjmů i půjčky bez registru.

Martin Dejdar doporučuje půjčky ACEMA Credit

Oblíbený herec Martin Dejdar se stal novou tváří nebankovních půjček ACEMA. Jeden z nejpopulárnějších herců Česka tak garantuje jejich kvalitu.

S půjčkami se doslova roztrhl pytel a už se nám zdaleka nestačí orientovat se v úrokových sazbách jednotlivých bank, ale je nutné si všímat serióznost poskytovatele půjčky. Známé osobnosti se stávají tvářemi různých produktů. Když se ale někdo sváže s finanční institucí, je to rozhodně závazek a je to proto i garance toho, že ACEMA Credit je pro nás seriózním finančním partnerem. Martina Dejdara teď neuvidíme jen v divadle, v oblíbených filmech či v seriálech, ale i v kampaních společnosti ACEMA Credit Czech.

Martin Dejdar – komik vážných rolí

Ypsilon a jeho divadelní kariéra tak rychle začala růst vedle takových osobností Ypsilonky, jakými jsou Oldřich Kaiser, Jiří Lábus, Pavel Nový a mnoha dalších známých osobností tohoto klubového divadla.

Oblíbený český herec Martin Dejdar se stal tváří nebankovních půjček ACEMA Credit, jenž nabízí půjčky bez doložení příjmů i půjčky bez registru. První skutečně výraznou filmovou roli získal Martin Dejdar ve filmovém muzikálu Šakalí léta. Pak už role přibývaly jedna za druhou. Amerika, Učitel tance, Panství, Eliška má ráda divočinu – to všechno jsou filmy, ve kterých Martin Dejdar zazářil či už svoji schopností nás rozesmát nebo rozplakat. Martin Dejdar neskončil jen jako filmový herec. Jako diváci jsme si jej mohli užít v úspěšných seriálech Zdivočelá země, Konec velkých prázdnin i v seriálu Poslední sezóna.

I když je Martin Dejdar úspěšně obsazován do dramatických rolí, já osobně jej pokládám spíše za komediálního herce. Dokazuje mi to v „nováckém“ sitcomu Comeback, ale i jako dabér Barta Simpsona v kultovním kresleném seriálu Simpsonovi. A pobavit umí Dejdar i jak moderátor  – Ptákoviny, Šance, Vaše velká premiéra nebo Na vlastní nebezpečí jsou oblíbené pořady, které baví celé Česko.

Nebankovní půjčky ACEMA – půjčky bez registru i půjčky bez doložení příjmů

Klasické banky už dávno nejsou zárukou nejlepších finančních služeb. Nebankovní instituce ACEMA Credit to dokazuje svým produktem, který bez zbytečné byrokracie poskytuje úvěry soukromým osobám i podnikatelům. Soukromým osobám nabízí ACEMA půjčky na cokoliv, půjčky na rekonstrukci i konsolidaci půjček. Půjčky od 100 000 Kč až do 5 000 000 jsou se splatností až 20 let. Získáte je bez zbytečných průtahů, v zaměstnání nemusíte žádat o potvrzení příjmů a získání půjčky nepřekazí ani váš škraloup v registru dlužníků, kam zas není takový problém se dostat i když máte zodpovědný přístup ke svým finančním závazkům. Půjčky bez doložení příjmů a půjčky bez registru jsou dnes nejvyhledávanějšími finančními produkty.

Nebankovní půjčky ACEMA – půjčky bez registru i půjčky bez doložení příjmů
Nebankovní půjčky ACEMA – půjčky bez registru i půjčky bez doložení příjmů

Díky svému přístupu dokáže půjčka od ACEMA Credit vyřešit i vaši dočasnou finanční nouzi. Dostali jste se do dluhů, je na vás uvalena exekuce? Nemáte zrovna prokazatelné příjmy nebo jste ve zkušební lhůtě?  Zatímco většina bankovních, ale i nebankovních institucí před vámi zavře dveře, ACEMA ne – naopak, nabídne řešení ve formě půjčky bez potvrzení příjmu.

Je půjčka bez registru a půjčka bez doložení příjmů vaši jedinou šancí na restart? Obraťte se na ACEMA Credit a získejte informace, jak vám ve vaší situaci nebankovní půjčka ACEMA pomůže. Předběžné schválení půjčky získáte do několika minut, Půjčka není spojena se žádnými skrytými poplatky a je skutečně férovým produktem a to i pro každého, kdo si chce větší hotovostí splnit svůj životní sen a například se moci konečně pustit do rekonstrukce svého bydlení. Půjčky ze stavebního spoření nebo hypotéky dnes už nejsou jediným řešením.

Zdroj obrázků: FL, ACEMA Credit Czech