Co budete dělat s dětmi právě dnes? Určitě jděte někam ven. Kam? To vám poradí online databáze, kde najdete dětská hřiště v České republice.
Co budete dělat s dětmi právě dnes? Určitě jděte někam ven. Kam? To vám poradí online databáze, kde najdete dětská hřiště v České republice.

Dětská hřiště v ČR na jednom místě – podívejte se

Co budete dělat s dětmi právě dnes? Určitě jděte někam ven. Kam? To vám poradí online databáze, kde najdete dětská hřiště v České republice.

Každý ví, že děti je třeba především zaměstnat a zabavit. K tomu navíc zdravým a pro ně užitečným způsobem. Jenomže se čtyřmi zdmi bytu si nevystačíte. Děti potřebují na vzduch. Procházky je ale rychle přestanou bavit. Raději se hrají na hřištích a pískovištích. Víte, kam všude se dá v Česku na dětské hřiště vyrazit? Ven každý den na adrese www.venkazdyden.cz je největší databáze, která vám prozradí, kde najít hezká dětská hřiště ve vašem okolí, o kterých doposud nevíte.

Dětská hřiště děti milují a pro rodiče je to zábava pro děti, která nic nestojí.
Dětská hřiště děti milují a pro rodiče je to zábava pro děti, která nic nestojí.

Na hřišti je zábava pro děti levná a zdravá

Vymyslet, jak s dětmi trávit volný čas, není jen náročné, ale ve výsledku i drahé. Každý víkend vyrazit s celou rodinou do kina, k tomu si dát popcorn a colu, to vůbec není levná záležitost. Navíc dětské filmy se nám brzy okoukají. A i s dětmi to bývá všelijaké. Ty menší v kině ještě nevydrží. Najít film pro děti, mezi kterými je pár let rozdíl a bude je bavit oba, je rovněž fuška. Mnohem lepší je vyrazit zejména s menšími prcky ven.

Dětská hřiště jsou pro děti optimálním místem pro pohybové aktivity. Už malé děti dnes trpí nedostatkem pohybu. Doma sedí u televize nebo u počítače, školáci prosedí celý den ve školí lavici. Hřiště je ideální pro nenáročný pohyb, který se dítěti hned tak neomrzí.

Děti dětská hřiště a pískoviště milují – a to v každém věku.
Děti dětská hřiště a pískoviště milují – a to v každém věku.

Na kvalitní dětská hřiště pořádají maminky dokonce výlety

Objevily jste skvělé dětské hřiště ve větší vzdálenosti od vašeho bytu? Nevadí? Domluvte se s kamarádkami, sousedkami a kolegyněmi s dětmi a vyrazte si klidně na výlet na toto hřiště. Proměňte jej na celodenní zábavu s piknikem, který pobaví nejen vaše děti, ale i vás samotné. Pobyt na hřišti pod širým nebem je pro děti určitě užitečnější, než den strávený s maminkou a jejími kamarádkami někde v kavárně. S větší partou se vám bude hodit i dobrá inspirace pro venkovní hry s dětmi.

Ven každý den je největší databáze dětských hřišť v České republice.
Ven každý den je největší databáze dětských hřišť v České republice.

A co dělat, když prší nebo je příliš chladno? Na webových stránkách Venkazdyden.cz najdete i tipy na další zařízení, kde se dá s dětmi trávit volný čas – tentokrát jinak než na hřišti pod širým nebem.

Zdroj obrázků: FL, Venkazdyden.cz