Den matek: datum, kdy byste neměli zapomenou na svoji mámu. Máme pro vás tipy na dárky ke Dni matek.
Den matek: datum, kdy byste neměli zapomenou na svoji mámu. Máme pro vás tipy na dárky ke Dni matek.

Den matek: datum, kdy byste neměli zapomenout na svoji mámu

Jak oslavíte Den matek? Zkuste letos přijít s originálnějším dárkem, než s bonboniérou nebo s kytičkou. Věnujte své máme šperk plný pozitivní energie.

Svátek věnovaný matkám, Den matek, patří rozhodně mezi ty nejhezčí. Neslaví se každý rok ve stejné datum. V Čechách jej slavíme vždy druhou neděli v květnu. Den matek 2018 tak letos připadne na 13. května. V tento den bychom neměli zapomenout na hezký dárek pro svojí mámu. Zkuste vybrat šperk, který je více než jen prostým dárkem. Vaší mamince zůstane jako památka na chvíli, kdy jste si na ni vzpomněli. Ne jako na někoho, kdo má narozeniny nebo svátek, ale jako na mámu. Nemusí jít přitom o nijak závratně drahý kousek. Pojďte se podívat na tipy na šperky ke Dni matek, které potěší, nezestárnou a zůstanou hezkou vzpomínkou. Vybrali jsem pro vás barevnější kousky, které jsou nabité pozitivní energií.

Den matek 2018 se slaví 13. května. Nezapomeňte na svoji mámu!
Den matek 2018 se slaví 13. května. Nezapomeňte na svoji mámu!

Tipy na dárky ke Dni matek

Šperk je pro ženu vždy ideálním dárkem. Nezáleží na tom  jestli šperky nosí každodenně nebo jenom příležitostně. Je to památka, která umí neustále připomínat, že na obdarovaného myslíme. A mámy si umí naší pozornost vážit.

Šperky ke dni matek mohou zářit barvami – věnujte šperky Preciosa

Vyberte jako dárek šperk doslova nabitý optimismem. Takovými jsou šperky Preciosa. Sáhněte třeba po barevně a tvarově nápaditých kouscích z nové kolekce Crystal Garden. Vyberte náhrdelník nebo přívěšek ze stříbra či z chirurgické ocele, který je doplněn barevnými křišťály Preciosa. Hitem kolekce je náhrdelník s kolibříkem, který lze doplnit broží, náramkem i náušnicemi ve stejných barvách a designu. Série šperků Flying Gem by Veronika je vyrobena z hypoalergenního rhodiovaného kovu a je kombinací úžasných modro-zelených barev.

Tip na dárek ke Dni matek: Nádherným šperků Flying Gem by Veronika dominuje zeleno-modrá barva a motiv kolibříka.
Tip na dárek ke Dni matek: Nádherným šperků Flying Gem by Veronika dominuje zeleno-modrá barva a motiv kolibříka.

Šperky Swarovski jsou dalším ideálním dárkem ke Dni matek

Mezi luxusní dárky za přijatelnou cenu patří šperky Swarovski Elements. Díky neuvěřitelné škále tvarů a barev jsou nevyčerpatelným zdrojem dárků zejména pro ženy. A co věnovat ke Dni matek? Vyberte si hezkou soupravu Swarovski, ve které najdete přívěšek a náušnice. Hitem jsou perly, špeky s kulovitými tvary i jednobarevné šperky v okouzlujících barvách.

Šperky Swarovski potěší i jako dárek ke Dni matek.
Šperky Swarovski potěší i jako dárek ke Dni matek.

Hodinky jako dárek jsou připomínkou na trpělivost vaší mámy

Dlouhé hodiny prosedí naše mámy u našich postelí, když jsme jako děti nemocné. Hodiny pak stráví čekáním, když meškáme, a ony na nás se strachem čekají, zdali se nám nic nestalo. Věnovat hodinky ke Dni matek má proto v sobě hlubokou symboliku mateřské lásky. Jaké jako dárek vybrat?

Hitem jsou hodinky s květinovými ciferníky. Dámské hodinky dnes milují pánské styly a velikosti ciferníků, přitom jsou ale stále přizpůsobeny menší ženské ruce. Velice oblíbenou je pak kombinace zlatého kovu a bílé kůže, která vypadá žensky a luxusně.

Věnujte jako dárek dámské hodinky.
Věnujte jako dárek dámské hodinky.

Dárky ke dni matek ze Silvertime

Šperky Preciosa, Swarovski a ostatní stříbrné i zlaté šperky, ale také hodinky, máte možnost koupit v e-shopu SILVERTIME. Specializovaný e-shop garantuje originálnost nabízeného značkového zboží a drží si příznivé ceny.

Ke Dni matek máte navíc možnost využít speciální slevovou akci. Pokud objednáte dárek za více než 1000 Kč, získáte slevu 50 Kč. Platnost kupónu je do 13. května 2018. Při objednávce uveďte slevový kód DENMATEK.

Zdroj obrázků: Shutterstock, e-shop SILVERTIME, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu