Lámete si hlavu s dárky pro muže 2019? Zapomeňte na knihy, na oblečení i na láhev. Hitem jsou zážitkové dárky. Ne ledajaké, ale ty sportovní.
Lámete si hlavu s dárky pro muže 2019? Zapomeňte na knihy, na oblečení i na láhev. Hitem jsou zážitkové dárky. Ne ledajaké, ale ty sportovní.

Dárky pro muže 2018: vánočními best dárky jsou sportovní zážitkové dárky

Lámete si hlavu s dárky pro muže 2018? Zapomeňte na knihy, na oblečení i na láhev. Hitem jsou zážitkové dárky. Ne ledajaké, ale ty sportovní.

Nejde o to poslat nás skákat bungee jumping. Nemusíte nám kupovat nové kolo na přejezd republiky od Aše po Bukovec (nejzápadnější a nejvýchodnější místa v ČR), ani plánovat lyžování někde za polárním kruhem. Nechceme adrenalin, ani se zapotit. Toužíme si užít sport jako fanoušci. Na sportovních zájezdech za unikátními sportovními zážitky. Třeba na velké ceně formule 1 nebo na mistrovství světa ve fotbale. Ale možností je mnohem více. Jelikož jako naše polovičky zas tak moc naší pasivní vášni pro sport nerozumíte, musíme vás poněkud nenápadně popostrčit k těm správným odborníkům, kteří to za vás od A do Z naplánují. A pak vyrážíme fandit! S tchánem, se švagrem, se synem – pánové do party hlaste se včas!

Best vánoční dárky pro muže 2019 jsou zážitkové sportovní dárky. Věnujte vstupenky na top sportovní události nebo kompletní zájezdy.
Best vánoční dárky pro muže 2018 jsou zážitkové sportovní dárky. Věnujte vstupenky na top sportovní události nebo kompletní zájezdy.

Sportovní zájezdy jako vánoční dárky pro muže 2018 jsou hitem

Cestovní kancelář Čezproka organizuje sportovní zájezdy, které jsou ideálními dárky pro muže. Vždyť málokterý z nás neocení možnost podívat se živě na velkou cenu formule 1, na zápasy hokejové NHL či na MS v hokeji, na zápasy evropské fotbalové ligy, na prestižní tenisové turnaje, na nejlepší basketbalové zápasy, užít si MS nebo NFL v rugby, zažít živě Moto GP i závody letadel Red Bull Racing. Tam všude nás teď můžete milé manželky, maminky a sestry poslat. Rovněž na některý prestižní autosalon – v Ženevě, nebo třeba v Paříži.

Každý z těchto dárků je pro vás bez práce. Na míru jej „zabalí“, tedy zorganizuje, cestovní kancelář Čezproka. Ta je schopna zajistit kompletní zájezdy včetně dopravy, ubytování a vstupenek. Ale i samostatné vstupenky.

TIP:

Největším hitem v nabídce Čezproka jsou fotbalové zájezdy.

Fotbalové zájezdy jsou hitem v nabídce Čezproka.
Fotbalové zájezdy jsou hitem v nabídce Čezproka.

Nechcete nás pustit bez dozoru? Pojeďte s námi

Rozumíme vám. Vždyť autosalony jsou plné krásných žen; v Maďarsku si lze užít nejen Hungaroring, ale i úžasné wellness lázně; o některém zápasu NHL nemluvě – vždyť do Ameriky jste se chtěly podívat už dávno.

Cestovní kancelář Čezproka umí vytvořit dovolenou na míru, kde si své dárky pro muže 2018 užijete i vy. Není problém propojit návštěvu sportovního utkání s delším dovolenkovým pobytem pro páry i větší skupiny – třeba stejně naladěných přátel.

Zatímco si budeme užívat fotbalové či jiné zápasy, vy si užijte kavárny, nákupy, památky nebo třeba pláž.
Zatímco si budeme užívat fotbalové či jiné zápasy, vy si užijte kavárny, nákupy, památky nebo třeba pláž.

Nevíte co vybrat? Dárkový poukaz na sportovní zážitkové dárky to řeší

Bojíte se, že se netrefíte do našeho vkusu? Nechte výběr na nás. Čezproka na svém webu Sportovnizajezdy.eu nabízí rovněž možnost zakoupit dárkový poukaz. Svého favorita mezi sportovními událostmi si pak vybereme podle svých preferencí.

Zdroj obrázků: Shutterstock, Pixabay, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu