Nové účesy francouzského kadeřnického specialisty a ambasadora L'Oréal Professionnel – Erica Zemmoura, osloví každou městskou holku, kterou nebaví být součástí davu a splynou se šedí velkoměsta.
Nové účesy francouzského kadeřnického specialisty a ambasadora L'Oréal Professionnel – Erica Zemmoura, osloví každou městskou holku, kterou nebaví být součástí davu a splynou se šedí velkoměsta.

Účesy pro městské holky s vlastním stylem

Nové účesy francouzského kadeřnického specialisty a ambasadora L’Oréal Professionnel – Erica Zemmoura, osloví každou městskou holku, kterou nebaví být součástí davu a splynou se šedí velkoměsta. Nový účes vás promění v ikonu, v neodolatelnou IT GIRL módních metropolí, jakými je třeba New York a to bez toho, abyste se tam musely hned stěhovat.

Kdo se stal ikonou francouzského ambasadora L’Oréal Professionnel – Erica Zemmoura pro nové účesy? Je to městská holka a zároveň filmová hvězda, která sleduje všechny módní trendy – i ty účesové. Jarní slunce ozařuje tuto neodolatelnou mladou IT GIRL, která proměňuje tradiční kódy s velikou dávkou sebedůvěry a svůdnosti. Všechny vlivy ulice velkoměsta jsou úžasně ztvárněny přes čtvercové formy účesu, objem vlasů, divoký střih a texturu.

IT GIRL je jedinečná – může být jak rebelka, tak romantická, vytváří si sama svůj originální styl. Účesy z kolekce Erica Zemmoura, ambasadora L'Oréal Professionnel, jsou smyslně nadýchané a svobodné současně.
IT GIRL je jedinečná – může být jak rebelka, tak romantická, vytváří si sama svůj originální styl. Účesy z kolekce Erica Zemmoura, ambasadora L’Oréal Professionnel, jsou smyslně nadýchané a svobodné současně.

Přestože Eric Zemmour pracoval na nových účesech s celým týmem L’Oréal Professionnel, není problém si podobný účes vytvořit i doma. Berte to třeba jako nápad na romantický valentýnsky look. Vždyť právě svátek zamilovaných bývá pro nás impulzem udělat si něco s vlasy. A pokud nebudete mít dost času na to, abyste se svěřila do péče profesionálního kadeřníka, můžete si účesy od Erica Zemmoura podle našich tutoriálů zkusit vytvořit i vy sama doma. Rady jsme pro vás sesbírali od profesionálních kadeřníků L’Oréal.

ric Zemmour pracoval na nových účesech IT Girl s celým týmem L´Oréal Professionnel. Pomocí našich tutoriálů si ale můžete podobný účes, třeba na valentýnský večírek, zkusit vytvořit i vy sama doma!
ric Zemmour pracoval na nových účesech IT Girl s celým týmem L´Oréal Professionnel. Pomocí našich tutoriálů si ale můžete podobný účes, třeba na valentýnský večírek, zkusit vytvořit i vy sama doma!

Účes jako pro filmovou hvězdu – s romantickou čelenkou budete sama jako valentýnský dáreček!

Radí Michal Zelenka, profesionální kadeřník:

  1. Po umytí do vlhkých vlasů naaplikujeme a důkladně včešeme stylingovou pěnu L’Oréal Full Volume a vlasy v předklonu prosušíme a pročesáváme, abychom dostali maximum objemu pro účes.
  2. Po vysušení vlasy natočíme na velké nahřívací natáčky nebo použijeme maxi kulmu a pramen po prameni natočíme, zafixujeme sponkami a necháme vychladnout.
  3. Pak vlasy v předklonu pročešeme, pramen po prameni natupírujeme, a to hlavně u hlavy a na temeni. Použijeme pudr L’Oréal Super Dust, kterým zaprášíme kořínky a získáme tak absolutní objem a měkkost účesu.
  4. Prsty upravíme temenní část a vlasy vyzdvihneme vzhůru a použijeme lak L’Oréal Infinium Strong pro pevnou a pudrovou fixaci účesu.
  5. Zakomponujeme stužku kolem hlavy a definitivně tak dostylujeme účes.
Aby IT GIRL dotvořila svůj přirozený look, používá pro dotvoření účesu čelenku. Jednoduše se používá a přitom dokáže báječně podepsat ten který účes.
Aby IT GIRL dotvořila svůj přirozený look, používá pro dotvoření účesu čelenku. Jednoduše se používá a přitom dokáže báječně podepsat ten který účes.

Varianta účesu s rybím copem

Varianta účesu s rybím copemDruhá varianta účesu vychází z první úpravy vlasů. Na účes použijeme úplně stejný postup, jen na závěr vlasy na temeni velmi lehce prsty sčešeme dozadu a zafixujeme sponkami. Rozvolníme prameny, abychom dostali měkkou texturu.

Zbylé vlasy svážeme do velmi lehkého a ležérního rybího copu, upevníme gumičkou a zasypeme pudrem L’Oréal Super Dust. Rukama rozvolníme jednotlivé prameny, nalakujeme a opět zakomponujeme stuhu do vlasů. Nová varianta účesu je na světě!

Tip na jemný romanticky zvlněný účes vhodný i na večírek

Radí Irena Vavrušková, profesionální kadeřnice:

  1. Vlasy po umytí a důkladné hloubkové regeneraci opláchneme a vysušíme ručníkem. Po jednotlivých sekcích naneseme do vlasů celé hlavy tekuté termofixační tužidlo L’Oréal Pli.
  2. Vlasy důkladně vysušíme fénem a jednotlivé prameny modelujeme kartáčem do slušivého tvaru a tím aktivujeme L’Oréal Pli.
  3. Po dofoukání všech vlasů natočíme nepravidelné svislé prameny po celé hlavě na kulmu a vytočené prameny zafixujeme pinetami.
  4. Po vychladnutí všech vlasů vyjmeme pinety a rozkartáčujeme vlasy všemi směry.
  5. Vymodelujeme prsty výsledný tvar účesu s pěšinkou, který obličej zužuje a upevníme v zadní části do falešného nepravidelného uzlu, který zafixujeme gumičkou, nebo pérky.
S elegantní čelenkou držící romanticky zvlněné vlasy můžete vyrazit na večírek. S novým účesem určitě sklidíte úspěch!
S elegantní čelenkou držící romanticky zvlněné vlasy můžete vyrazit na večírek. S novým účesem určitě sklidíte úspěch!

Nový účes jako sexy lví hříva – účes s efektním módním objemem z vás udělá lvici salonů!

Radí Irena Vavrušková, profesionální kadeřnice:

  1. Po umytí vlasů a spláchnutí regenerační péče, vlasy důkladně vysušíme ručníkem a naneseme postřikem do jednotlivých pěšinek po celé hlavě objemovou pěnu L’Oréal Tecni-art Volume lift.
  2. Vlasy vysušíme s dopředu předkloněnou hlavou u pokožky hlavy do polosucha.
  3. Poté dofoukáme po silnějších pramenech délky vlasů již se vzpřímenou hlavou přes kartáč do hladka.
  4. V případě potřeby prokrepujeme krepovačkou vlasy pramen po prameni jedním stiskem u pokožky hlavy každý pramen zvlášť, čímž vytvoříme zhuštění vlasů a zvětšení vzhledu celého účesu.
  5. Na závěr prsty účes zafixujeme přípravkem L’Oréal Tecni-art Fix anti freez.
Účes s efektním módním objemem připomíná lví hřívu.
Účes s efektním módním objemem připomíná lví hřívu.

Tip Eric Zemmoura: Jestli se vaše vlasy nekamarádí s vlnami, zkuste romantický rovný účes s čelenkou!

Ne každé z nás vlny sedí a ne každé z nás zvlněné vlasy vydrží. Eric Zemmour proto připravil také účes pro rovné vlasy. Opět s efektní čelenkou.
Ne každé z nás vlny sedí a ne každé z nás zvlněné vlasy vydrží. Eric Zemmour proto připravil také účes pro rovné vlasy. Opět s efektní čelenkou.

Zdroj obrázkú: L’Oréal