Nová salonní kúra Franck Provost 4D
Nová salonní kúra Franck Provost 4D

Po horkém létě si vaše vlasy zaslouží vlasový detox

Hledáte přípravek, který dá vašim vlasům novou sílu? Vyzkoušejte novou salonní kúru – rituál globální péče 4D Franck Provost, která slibuje změnit vaše unavené, oslabené, lámavé či matné vlasy k nepoznání. Během 30 minut budou prý jako znovuzrozené.

Aplikace čtyř nerozlučných přípravků vlasové péče 4D Franck Provost obsahujících unikátní složky Kératine a Créatine slibuje vlasy detoxifikovat (zbavit nánosů na vlasech způsobených vnějšími vlivy či chemickými procesy), hloubkově je obnovit, vyživit, zpevnit a současně je zanechá krásně hebké, lesklé a lehké. Rituál, stejně jako řada přípravků 4D pro domácí péči, jsou určené pro všechny typy vlasů. Salonní rituál 4D exkluzivně v salonech Franck Provost stojí 590 Kč.

Nová salonní kúra Franck Provost 4D
Nová salonní kúra Franck Provost 4D

Účinky Rituálu 4D prodloužíte i doma!

Franck Provost vyvinul kompletní řadu péče adaptovanou na každý typ vlasů. Šampon, mlasová maska, ochranný spray a sérum na konečky poskytne vlasům vše, co potřebují.

Detoxifikační šampon 4D

Detoxikační šampon Čistí do hloubky a odstraňuje nánosy na vlasech buď z škodlivin z ovzduší nebo z chemických procesů na vlasech. Vlasy znovu nalézají svoji vitalitu, díky spojení Kératinu a Créatinu jsou jako znovuzrozené, zregenerované a objemné.

Nová salonní kúra Franck Provost 4D
Nová salonní kúra Franck Provost 4D

Výživná a posilující maska 4D

Výživná maska regeneruje vlasy do hloubky. Spojení Créatinu a Kératinu dodává vlasům lehkost a vitalitu. Bambucké máslo a jojobový olej vyživují, dodávají hebkost a lesk. Vlasy jsou zkrášlené, lesknou se jako zrcadlo a jsou lehké. Obsahuje filtry proti UV záření.

Ochranný sprej 48h 4D

Tento ochranný spray na vlasy je péčí bez oplachování, vyživuje a chrání vlasy proti vnějším nepříznivým vlivům. Spojení Créatinu a Kératinu posiluje a ozdravuje vlasy. Thermo-ochranné složení usnadňuje úpravu vlasů: vlasy jsou posílené, hebké a nádherně lesklé. Obsahuje filtry proti UV záření.

Nová salonní kúra Franck Provost 4D
Nová salonní kúra Franck Provost 4D

Sérum na konečky 4D

Sérum na vlasové konečky hloubkově opravuje poškozené a roztřepené konečky vlasů. Složení obohacené o vzácné oleje z lněného semínka a z makadamových ořechů obnovuje, vyživuje a posiluje vlasy a chrání je proti vnějším nepříznivým vlivům. Vlasy jsou hebké, lesklé, konečky pevné a zacelené.

Doporučené ceny přípravků nové řady Franck Provost 4D
  • Šampon 4D: 385 Kč
  • Maska 4D: 600 Kč
  • Sprej 4D: 500 Kč
  • Sérum 4D: 600 Kč

Zdroj obrázků: poskytl L’Oréal