Móda pro jaro 2022 fandí pohybu

Móda pro jaro 2022 fandí pohybu. Obujte si boty skechers

Pořád fandíte módě, především obuvi, ve které se dá chodit pouze po kanceláři a zvládnete v ní leda tak nasednout v garáži do auta a pak z něj vystoupit? Pojďte tohle jaro vsadit na pohyb. A začněte změnou svého šatníku a botníku. Móda pro jaro 2022 fandí sportovní obuvi.

Změnit svůj životní styl touží většina z nás. Chybí nám pohyb. Ještě více než dříve. Home office a omezené možnosti sportování v předchozích měsících, k tomu teď zimní měsíce, kdy se přece jen hýbeme méně. Přišli jsme o kondičku, zlenivěli, nabrali kila. Mnohé z nás čeká nákup většího oblečení, abychom se na jaře vůbec do něčeho vešli. Je tady však ještě jedna možnost. Zkuste začít změnu od bot. Pořiďte si na nohy pohodlné sportovní boty a začněte se hýbat. Třeba se do své původní velikosti vrátíte velice rychle.

Dobré boty vás nesmí zklamat ani při 15km procházce

Kam byste v běžných botách chodili denně 15 km? No přece do práce a z práce. Nebo na procházky se psem. Též jsme schopni tolik nachodit třeba o víkendu, a to ještě pořád nemluvíme o tom, že bychom se vydali někam na túru. Běžná rychlost chůze zdravého dospělého člověka je 5 km/hod. Svižným krokem ji umíme zvýšit až na 9 km/hod. Chůze je dnes považována za nejzdravější typ pohybu. Denně se doporučuje ujít mezi až 8 000 až 10 000 svižných kroků pro zdraví, což představuje cca 6,7 až 8,3 km. Předpokládá se tedy, že každý den bychom měli chodit 1 až 2 hodiny. To však v žádných nepohodlných botách neujdeme. Jak ale vyladit fashion styl a naši potřebu pohodlného pohybu? Pořiďte si boty skechers. Tato skvělá volnočasová obuv nabízí sportovní eleganci pro běžný den, ale současně zdravou konstrukci pro náš aktivní životní styl.

Skechers je pohodlí z Ameriky

Tato kalifornská značka spatřila světlo světa v roce 1992. Rychle si získala popularitu po celém světě díky své schopnosti propojit módu a sport. Jejími tvářemi se během let stali Demi Lovato, Ringo Starr či Meghan Trainor. Boty vynikají ve srovnání s jinou podobnou obuví nízkou cenu, přitom nabízí zajímavé vychytávky. Takovou je například stélka z paměťové pěny, která je použita ve většině modelů bot této značky. Obrovský sortiment skechers prodává ve svém e-shopu i v kamenných prodejných CCC. Značku koupíte jako dámskou i pánskou obuv, ale i jako dětské boty.

Dejte přednost sportovní obuvi. Móda pro jaro 2022 jí opět fandí

Dnešní móda sportovní obuvi patří jak do pánské, tak do dámské módy. Stále platí, že tenisky se nosí i k formálnějšímu oblečení, dokonce k šatům, sukním a kostýmkům. Fashion tenisky nahradily lodičky i pánské formální polobotky. Outfitům sluší, omlazují a jsou rovněž prospěšné pro náš pohybový aparát. Tenisky Adidas, Puma, Reebok, New Balance, Mustang, Skechers a další dnes doplňují tenisky různých módních značek, pro které dříve v sortimentu nebyly běžné. Díky tomuto fashion trendu se teď nemůžeme vymlouvat, že naše boty nejsou vhodné k tomu, abychom v nich došli do práce a z práce pěšky. Každý den můžeme být připraveni se zdravě projít. A pěšky to mnohdy zvládneme rychleji než v autě.

K chůzi se hodí jiné kabelky

Zejména dámy musí myslet na to, že budou potřebovat i pohodlnější kabelku. Stejně tak jak naše nohy ničí lodičky, tak k ničení zad přispívají kabelky. S jakou se nám bude dobře hýbat a chodit? Kožené kabelky typu crossbody jsou akorát velké a dobře se nám budou nosit, i když toho plánujeme více nachodit. Nepadají nám z ramena, přitom se nám do nich toho vejde poměrně dost. Současně nás ale velikost těchto kabelek nutí nenosit s sebou zbytečnosti. Výbornou alternativou je však i dámský batoh. Ten se hodí i na nějakou tu pracovní techniku. Navíc nám zcela uvolní ruce a váhu obsahu rozloží lépe než běžná kabelka.

Na dobrou tašku musí při chuti se pořádně projít myslet i muži. I u nich jsou nejlepší volbou ty již zmíněné u žen. Notebooková taška na rameno či do ruky není vhodnou. Potřebujete pánský batoh na záda.