Lymfatické masáže nabízí Lázně Jupiter v několika zajímavých balíčcích.
Lymfatické masáže nabízí Lázně Jupiter v několika zajímavých balíčcích.

Do lázní si za krásou zajděte klidně ještě dnes!

Pražské městské lázně nabízí skvělé lázeňské balíčky pro krásu i relaxaci a do lázní už nemusíte cestovat ani si na ně brát dovolenou!

Lázně už nejsou místo, na které lze vyrazit jen o dovolené a dlouhodobě si musíte jejich návštěvu plánovat. Pražské Lázně Jupiter jsou místem, které navštívíte klidně po práci nebo si na jejich návštěvu vyčlenit třeba jeden den o víkendu a dopřát si hned několik zkrášlujících, relaxačních nebo i zdravotních procedur. Já vám teď představím tři oblíbené a pro ženy důležité procedury, které nás dokážou dostat do pohody i ve vystresované době a pomoci nám ke kráse bez drahých, bolestivých a invazivních procedur u plastických chirurgů.

Lymfatické masáže nabídnou detox i odvodnění

Správná funkce lymfatického systému v našem těle je důležitá jak pro naše zdraví, tak pro náš krásný vzhled. Sedavý způsob dnešního života zejména u nás žen způsobil, že náš lymfatický systém jakoby zlenivěl. Sedavé zaměstnání i vysoké nároky na psychiku vedou k různým potížím, jež mají základ právě v ucpávání lymfatických cest a cév. Vyřešit tento problém umí právě lymfatické masáže a s tím spojené programy. Pociťujeme-li únavu, naše tělo přestává vypadat hezky a objevuje se nám takzvaná pomerančová kůže, jsme ve stresu a pozorujeme příznaky zavodňování organizmu, určitě je namístě dopřát si kvalitní procedury, které náš lymfatický systém opět správně nastartují. Lázně Jupiter kombinují účinné lymfodrenážeruční i přístrojovou lymfaticku masáží. Optimální je dopřát si kompletní balíček služeb v rámci některého z lymfatických programů.

Lázně Jupiter nabízí několik metod neinvazivní bezbolestná liposukce.
Lázně Jupiter nabízí několik metod neinvazivní bezbolestná liposukce.

Neinvazivní bezbolestná liposukce je nejrychlejší cestou ke kráse!

Klasická liposukce pod skalpelem plastického chirurga není ani bezbolestná a ani nezůstane beze stop. Existují i neinvazivní bezbolestné metody liposukce, čili odstraňování nadbytečného tuku, a hned několik těchto metod nabízí pražské lázně Jupiter. Hubnout na bříšku, stehnech, na pažích, ale i v obličeji v oblasti podbradku je možné pomocí metod založených na vakuu, ultrazvuku, kryolipolýze nebo pomocí radiofrekvenční metody. Odborníci v lázních vám poradí, která metoda je pro vás nejvhodnější, nebo vám sestaví účinnou kombinaci procedur. A pokud jste z Prahy nebo blízkého okolí, lze na proceduru, která trvá od 20 do 40 minut, docházet kdykoliv i během pracovního dne nebo po práci.

Turecké pěnové masáže Hammam jsou terapií pro duši i celé tělo. Objednejte se na pravou tureckou masáž v pražských Lázních Jupiter.
Turecké pěnové masáže Hammam jsou terapií pro duši i celé tělo. Objednejte se na pravou tureckou masáž v pražských Lázních Jupiter.

Masáže Hammam jsou ideální proti stresu!

Pravidelné návštěvy lázní a dopřávání si relaxačních procedur jsou v dnešní době rozhodně tou nejúčinnější cestou, jak neskončit v péči psychiatra nebo se nastat pacientem s vážnou bolestivou či smrtelnou diagnózou. Ano, „obyčejný“ dlouhotrvající stres je zaručenou cestou k vážným nemocem, jakými je rakovina nebo k různým chronickým bolestem zad, kloubů a dalších částí těla. Dopřát si pravidelně relaxační procedury a uvolňující masáže by mělo být neoddělitelnou součástí naší péče o zdraví a cestou k dlouhotrvající kráse. Jednou z účinných a osvědčených procedur, jež nabízí Lázně Jupiter, jsou tradiční turecké masáže Hammam. V Turecku jsou oblíbenou atrakcí pro turisty, ale i každodenní součástí běžného života tamějších obyvatel. Masáže Hammam jsou hodinovou procedurou postavenou na tradiční pěnové masáži celého těla. Masáže Hammam jsou relaxační, revitalizují a omlazují tělo, mají ozdravné účinky a díky používané pěně je ocení i ti, kdo si sportovnější masáže příliš neoblíbili. Masáže Hammam jsou zcela jiné a díky luxusu, kterého se vám při nich dostane, jsou rovněž skvělým dárkem.

Zdroj obrázků: Lázně Jupiter