Účesy pro krátké vlasy – velká fotogalerie účesů!
Účesy pro krátké vlasy – velká fotogalerie účesů!

Účesy pro krátké vlasy – velká fotogalerie účesů!

Chystáte se změnit účes? Máme pro vás velkou fotogalerii účesů pro krátké vlasy. Či už se chystáte ostříhat, nebo již krátké vlasy nosíte a chystáte se jen změnit účes, inspirujte se v naší fotogalerii. Nové účesy do ní postupně doplňujeme.

Účesy pro krátké vlasy mají mnoho variací a tak pokud jste se rozhodla změnit účes, máte nepřeberně mnoho možností. Krátké vlasy patří k moderní ženě neodmyslitelně. Díky velké nabídce barev na vlasy a také stylingových přípravků máte téměř nekonečné možnosti. Kadeřník vám poradí, který účes pro krátké vlasy bude slušet právě vám nejlépe. Podle vašeho typů vlasů, tvaru obličeje, ale také podle vaší postavy nebo odstínu pleti vám doporučí vhodné krátké účesy. Rozhodně se ale nevydejte do kadeřnictví s prázdnou. Nejdříve se inspirujte a případné tipy na účesy pro krátké vlasy, které najdete v naší velké fotogalerii účesů pro krátké vlasy, si vezměte sebou. Účes snadno nalistujete také přímo u kadeřníka na svém mobilu nebo tabletu.

Aktuální horké novinky o vlasových trendech a nové účesy nezapomeňte pravidelně sledovat v našem magazínu Vlasyaucesy.cz.
FOTOGALERIE: Dámské účesy pro krátké vlasy 2014

12...5

Zdroj obrázků: účesové kolekce kadeřníků a firem