Těhotenské oblečení 2015 – móda nezapomíná ani na těhotné!

Těhotenské oblečení, stejně jako klasická móda pro rok 2015, hýří květinovými potisky, inspiruje se 70. lety a miluje džínovinu.

Mnohé z nás se bojí, že v těhotenství budou muset zapomenou na svoji lásku k módě a na hřebík pověsit svůj vrozený vztah k eleganci. Omyl! Těhotenské oblečení a těhotenská móda jdou ruku v ruce a nemusíte dokonce ani začít nakupovat v buticích a shopech, které nejsou zrovna stavěné pro vaši peněženku. Módní trendy 2015 se promítly také do módy pro těhotné.

Těhotenská móda 2015 kombinuje módní trendy, pohodlné střihy a praktičnost. I v těhotenství můžete vypadat jako módní ikona a nemusíte se přitom vzdávat svého pohodlí!
Těhotenská móda 2015 kombinuje módní trendy, pohodlné střihy a praktičnost. I v těhotenství můžete vypadat jako módní ikona a nemusíte se přitom vzdávat svého pohodlí!

Těhotenské módní trendy 2015Letos si i my s bříškem dodáme pozitivní energii výraznými květinovými potisky, romantiku našemu stavu dodá těhotenské oblečení z bílé krajky, do praktické džínoviny se můžeme obléct od hlavy až k patě, jako na zavolanou (pro nás těhotné) přichází do módy A střih a návrat siluety 70.let, která je pro těhotenskou postavu velice lichotivá.

Mezi módními vzory se objevuje kostka ideální pro dlouhé těhotenské košile nebo tuniky. K praktickým střihům se přidávají dlouhé volné siluety šatů v bohémském stylu, jež jsou opět jako těhotenské oblečení již tradičně velice oblíbené.

Těhotenské módní trendy 2015

  • Květinové potisky
  • Bílá krajka
  • Džíny a džínovina
  • A střih
  • Silueta 70. let
  • Kostka
  • Bohémský styl

Těhotenské oblečení sází na praktičnost, funkčnost, pohodlí, ale i na módní trendy 2015!

Vybrat vhodné oblečení pro těhotné je mnohem větší oříšek, než najít fashion kousek pro klasickou postavu mimo těhotenství. Obvykle hledáme nejen hezkou těhotenskou módu, ale rovněž těhotenské oblečení, které je praktické, funkční a pohodlné. Kvalitní těhotenské oblečení musí splňovat mnoho podmínek – netahat, netlačit, nezlobit – aby nám i ve chvílích, kdy se třeba zrovna necítíme nejlépe, nepřidávalo právě těhotenské oblečení další dávku nepohodlí. Mělo by rovněž umět růst s našim bříškem, abychom nemusely utrácet co měsíc za nové kousky.

Džíny jsou v těhotenském šatníků zástupcem pohodlí i módních trendů! (Na obrázku je těhotenské oblečení ze sortimentu www.tehotne.cz.)
Džíny jsou v těhotenském šatníků zástupcem pohodlí i módních trendů! (Na obrázku je těhotenské oblečení ze sortimentu www.tehotne.cz.)

Tip na nákupy těhotenského oblečení

Nakupovat těhotenské oblečení byste měly vždy v specializovaných obchodech a e-shopech z těhotenskou módou. Takovým je butik Tehotne.cz. Na stránkách butiku najdete skvěle padnoucí těhotenské střihy, módní novinky a samozřejmě dobré ceny. V této chvíli si můžete vybírat z nové kolekce těhotenských šatů, těhotenských kalhot, těhotenských halenek nebo tunik. Samozřejmostí je nabídka těhotenského spodního prádla, županů pro těhotné a nočního těhotenského oblečení.

Těhotenská móda 2015 >>

Těhotenská móda 2015: těhotenský kousek s květinovým potiskem nesmí letos chybět v šatníku žádné těhulky! (Na obrázku je těhotenské oblečení ze sortimentu www.tehotne.cz.)
Těhotenská móda 2015: těhotenský kousek s květinovým potiskem nesmí letos chybět v šatníku žádné těhulky! (Na obrázku je těhotenské oblečení ze sortimentu www.tehotne.cz.)

10 rad pro těhulky začátečnice i pokročilé – jak si připravit svůj těhotenský šatník?

  1. Nenechte se odradit a chvíli hledejte – rozhodně najdete spousty krásných módních kousků pro těhotné i za dobrou cenu.
  2. Pořiďte si kousky, které umí růst s vašim bříškem – obvykle mají speciální možnosti zapínání, u kalhot a sukní pomohou nastavitelné šle, u halenek šňůrky, u tunik, triček a těhotenských šatů A střih nebo pružnější materiál.
  3. Pořiďte si kousky do práce nebo na veřejnost, ale i extra pohodlné kousky na doma.
  4. Nezapomeňte včas myslet na těhotenské oblečení do porodnice. Můžete si pořídit třeba nádherné těhotenské komplety s noční košilí a županem.
  5. Speciální pozornost věnujte spodnímu prádlu. Včas si pořiďte nejen těhotenské spodní prádlo, ale i vhodné kojící podprsenky.
  6. Ke kojící podprsence pak po porodu oceníte kojící pyžama nebo kojící noční košile.
  7. Dokonce i punčocháče potřebujete speciální, takže nezapomeňte na těhotenské silonky!
  8. Nenastydněte! I když přichází spíše teplejší dny, pletené svetry pro těhotné oceníte během celého roku.
  9. Džíny nemusíte rozhodně zavrhnou ani v těhotenství! Praktický je pružný vysoký pas, laclový střih a v létě džínsy s variabilní délkou kalhot!
  10. Těhotenské oblečení vám musí sednout bez kompromisů!
Nezapomeňte si včas do porodnice, ale i na doma, pořídit vhodné těhotenské pyžamo, noční košili a župan. Ideální jsou těhotenské komplety! (Na obrázku je těhotenské oblečení ze sortimentu www.tehotne.cz.)
Nezapomeňte si včas do porodnice, ale i na doma, pořídit vhodné těhotenské pyžamo, noční košili a župan. Ideální jsou těhotenské komplety! (Na obrázku je těhotenské oblečení ze sortimentu www.tehotne.cz.)

Zdroj obrázků: FL, e-shop Tehotne.cz