Interaktivní hračky pro psy zabaví nejen vašeho čtyřnohého kamaráda!

Hitem mezi chovateli jsou interaktivní a plnící hračky pro psy.

 

Máte doma pejska inteligenta? Plyšovou nebo pískající hračkou byste jej nejspíš urazili. Trendem je zcela jiná psí zábava – interaktivní hračky pro psy!

Možná jste si pořídili domů jedno ze super inteligentních plemen, jakým je třeba border kólie, která se hned všechno naučí. Nebo máte tvrdohlavého mudrlanta, jakým je maďarský ohař, který každý váš povel zkusí nejdříve chytrácky obejít. Tak či onak, každý z nich potřebuje zábavu, protože není nic horšího, než spoušť po nudícím se čtyřnohém miláčkovi. Teď ale můžete dát pejskovi více než jen zábavný míč. Hitem mezi chovateli i kynology jsou interaktivní hračky pro psy.

Hitem mezi chovateli jsou interaktivní a plnící hračky pro psy.
Hitem mezi chovateli jsou interaktivní a plnící hračky pro psy.

 

Pořiďte svému čtyřnohému miláčkovi interaktivní a plnící hračky pro psy!

Moderní psí hračky ale nezabaví jen vašeho psa. Naopak. Vyžadují vaši asistenci a věřte, že si užijete skutečně skvělou zábavu. Interaktivní hračky procvičí pejskovo vnímání i smysly. Tyto hračky jsou jako hlavolamy. Jakmile pejsek objeví řešení, získá pamlsek, který hračka ukrývá.

VIDEO: Takto se hrají psí šachy

Interaktivní a plnící hračky se prodávají ve třech stupních obtížnosti a i tady platí staré dobře známé pravidlo učitele národů – Jana Amose Komenského: „Vyučovat od jednoduššího ke složitějšímu.“ Začít je proto nejlepší s hračkou v level 1, co je nejméně obtížná psí hračka. Pejsek zpravidla jen vyhledává a vytahuje z hračky pamlsky. Těm nevadí ani občasné kousnutí. Na středním stupni obtížnosti by už měl pejsek chápat, že pamlsek vypadne z hračky sám, pokud se s ní různě pohybuje. Poslední, nejsložitější stupeň obtížnosti, level 3, vyžaduje často postupný nácvik úkonů, které musí pejsek vykonat. Pejsek nejenže musí s hračkou pohybovat, ale i vykonávat další úkoly, aby pamlsek z hračky získal.

Bavte se tím, jak je váš pejsek díky interaktivním hračkám čím dál chytřejší!
Bavte se tím, jak je váš pejsek díky interaktivním hračkám čím dál chytřejší!

Mujmazlik.cz – vše pro pejsky!

Tyto a také další zajímavé hračky pro psy na pamlsky, plyšové, gumové i dentální psí hračky, koupíte v e-shopu Mujmazlik.cz. Nenechte pejska hrát si s vašimi pantoflemi, nebo s věcmi, které pro něj nejsou bezpečné. Profesionální a kvalitní psí hračky pomáhají pejskům například s dentální hygienou. Pejskové velice brzy trpí zubním kazem a následně zánětem dásní, které může být nejen nepříjemné, ale také nebezpečné. Dentální hračky pomáhají pejskovi čistit zuby a problémům s ústní dutinou i zuby předcházet.

Kvalitní psí hračky pomohou pejskům také s dentální hygienou.
Kvalitní psí hračky pomohou pejskům také s dentální hygienou.

E-shop Mujmazlik.cz nabízí jen ty nejkvalitnější hračky. V nabídce jsou i hračky z extra odolné gumy nebo hračky pískací, které pískají i když je pes několikrát prokousne skrz na skrz. Spolu s hračkou můžete pro svého pejska koupit i granule, konzervy, pomůcky pro výcvik psa, postroje, vodítka či obojky. Prostě vše, co pro pejsky potřebujete.

Zdroj obrázků: FL, Mujmazlik.cz