Slaví někdo z vašich blízkých, kolegů či známých padesátiny? Podívejte se, jaký dárek k 50. narozeninám udělá radost ženám a jaký mužům.
Slaví někdo z vašich blízkých, kolegů či známých padesátiny? Podívejte se, jaký dárek k 50. narozeninám udělá radost ženám a jaký mužům.

Dárek k 50. narozeninám by měl být hlavně vtipný

Slaví někdo z vašich blízkých, kolegů či známých padesátiny? Podívejte se, jaký dárek k 50. narozeninám udělá radost ženám a jaký mužům.

Padesátka je obvykle spojená s velkou oslavou. A i když třeba v rodině neslavíte pravidelně každé narozeniny či svátek, padesát let – to už je něco zcela jiného a pozvání na oslavu padesátin se určitě dočkáte. Podobně je to mezi přáteli i kolegy v práci. Padesátka se bez oslavy neobejde a na vás je vymyslet vhodný dárek k 50. narozeninám.

V práci se obvykle kolegové skládají na společný větší dárek, doma vymýšlíme, co oslavenec ve svých letech ještě užitečného potřebuje. Ale obvykle vše už má. I když nakonec kupujete hromadný dárek, měli byste oslavenci dát i něco osobního. Vtipné přání či malý dáreček, který připomene, že právě vy osobně na něj myslíte.

U dárku pro ženy si dejte pozor, abyste je neurazili, ale nebojte se je rozesmát.
U dárku pro ženy si dejte pozor, abyste je neurazili, ale nebojte se je rozesmát.

Dárek k 50. narozeninám pro ženy

Jak správně vybrat dárek k 50. narozeninám? U žen si dejte pozor, abyste je neurazili, ale nebojte se je rozesmát. Náušnice s omezenou rychlostí 50, toaletní papír s věnováním i kniha o sexuálním životě po padesátce dobře pobaví. Karikatura s oslavenkyní na míru bude památkou na vás po zbytek života. Skvělým dárkem je i létající přání v podobě lampionu štěstí.

Dárek k 50. narozeninám pro muže

Při vybírání dárku pro muže k padesátinám se lze odvázat ještě více. Kravata s nápisem „Mám 50“, lahev Padesátka, vtipná cedule pro padesátníky, hrnky, půllitry na pivo či sklenice na víno s vtipnými přáními, potištěné tričko s přáním, do kterého zabalíte lahev vína, whisky nebo šampaňské – to všechno jsou dárky, které skvěle zapadnout do atmosféry dobré oslavy.

Dárek k 50. narozeninám pořídíte v e-shopu Darkoviny.cz.
Dárek k 50. narozeninám pořídíte v e-shopu Darkoviny.cz.

Věnovat jako dárek k padesátým narozeninám se dají i užitečné věci. Třeba trenýrky s přáním nebo hůl se zvonkem pro aktivní důchodce. Jsou vtipné, ale současně velice funkční. I muže potěší vlastní karikatura, kterou mu dáte zhotovit. Dokonce lze nechat vyhotovit i karikaturu, na které budete vy samy s oslavencem.

Věnujte vlastní hvězdu

No a co dělat, když chcete dotyčného obdarovat skutečně originálně? Pojmenujte po něm hvězdu. Většina hvězd nemá své jméno a lze oficiálně zařídit, aby ta která která hvězda byla pojmenována právě po oslavenci. Pokud dárek k 50. narozeninám plánujete s předstihem, udělejte registraci za oslavence. Zhruba za 20 dní od registrace vám The British Library zašle certifikát o registraci a ten pak věnujete. Anebo si pořiďte pro tuto příležitost dárkový balíček, pomocí kterého si novopečený padesátník či padesátnice pojmenuje hvězdu sám. Nevěřili byste, jak podobný dárek potěší třeba mámu se zálibou ve věštění z karet či z hvězd, nebo kolegu – amatérského astronoma.

Zdroj obrázků: FL